East Coast AdvEnduro

Turtle

Μέλος
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Transalp 650 05
Στα της βόλτας, βρεθήκαμε Σάκης, Πέτρος (δε θυμάμαι nick) κι εγώ. Φανταστική διαδρομή, πολύ χορταστικά κομμάτια που προσωπικά με δυσκόλεψαν λόγω κακής φυσικής κατάστασης αλλά και κοψιμάτων στην τροφοδοσία.
Οδηγικά ανέβηκα επίπεδο, πέρασα από κομμάτια που συνήθως θα απέφευγα (κοτ mode) και το απόλαυσα πολύ.
Φώτο δεν τράβηξα, 2 μόνο μικρά βιδεο από ένα ξερό χείμαρρο που ήθελε ο γλυκούλης ο Σάκης να περάσουμε αλλά κατέληγε σε μια λασπόλιμνη που το Βιετνάμ θα ντρεπόταν, έτσι είπαμε να στείλουμε τις μηχανές με τη μέθοδο του πέτα το κι όπου πάει.
Πόλυ γέλιο, περνάνε και μεγάλα..

Εύχομαι και στα επόμενα!
Στάθη το ίδιο βίντεο είναι και στα δύο.

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 500
Στάθη το ίδιο βίντεο είναι και στα δύο.
Διορθώθηκε

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Διορθώθηκε
Δεν έχει και μεγάλη διαφορά από πριν... :p

petros46

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
XTZ750
Διορθώθηκε
Έτσι, μη διασύρεις μόνο εμένα
Ευχαριστουμε Σάκη για την τρομερη βόλτα και την υπομονή σου,δεν είχα ξαναπάει με το 640 σε τοσο δυσκολη διαδρομή. Φοβόμουν για τα λάστιχα αλλα τελικά τα χεράκια μου τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα
Τον άλλο μήνα οποιος θέλει ξαναπάμε !

Edit: η κάμερα μου στην ουσια δεν εγραψε τίποτα :(

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750
Στα της βόλτας, βρεθήκαμε Σάκης, Πέτρος (δε θυμάμαι nick) κι εγώ. Φανταστική διαδρομή, πολύ χορταστικά κομμάτια που προσωπικά με δυσκόλεψαν λόγω κακής φυσικής κατάστασης αλλά και κοψιμάτων στην τροφοδοσία.
Οδηγικά ανέβηκα επίπεδο, πέρασα από κομμάτια που συνήθως θα απέφευγα (κοτ mode) και το απόλαυσα πολύ.
Φώτο δεν τράβηξα, 2 μόνο μικρά βιδεο από ένα ξερό χείμαρρο που ήθελε ο γλυκούλης ο Σάκης να περάσουμε αλλά κατέληγε σε μια λασπόλιμνη που το Βιετνάμ θα ντρεπόταν, έτσι είπαμε να στείλουμε τις μηχανές με τη μέθοδο του πέτα το κι όπου πάει.
Πόλυ γέλιο, περνάνε και μεγάλα..

- YouTube

Εύχομαι και στα επόμενα!
Α γλεντήσατε εσείς!

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KOVE 450 RALLY
EXC 300 TBI
Στη βόλτα σήμερα τα ktm δώσανε ρέστα, κάναμε μόνον 5km απροβλημάτιστα :ktm: rules!
Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να πάμε να φάμε κανένα πατσά πρωί πρωί και να αφήσουμε την βόλτα.
Ο petros46 μας άφησε στο 15km λόγω προβλημάτων τροφοδοσίας και μας ξαναβρήκε στο 40km (τι έκανε στο ενδιάμεσο δεν ξέρω ;)).
Την σκυτάλη με τα προβλήματα την παρέλαβε ο zanny όπου προσπάθησε με διάφορους τρόπους να βρει το πρόβλημα.
Ένιωσα αμηχανία καθώς μιλούσε (και όχι μόνο) ερωτικά προς το EXC.

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KOVE 450 RALLY
EXC 300 TBI

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs
Κνήμη / περόνη , την δεξιά πλευρά την πήρα στη μασχάλη.. Είναι όλα τακτοποιημένα. Μηχανή στη θέση της κι εγώ χειρουργημένος σπίτι. όλα καλά.. Ευχαριστώ!
Περαστικά Στάθη
:friendship:

KO$74S81

Born to lose ♠️ Live to win
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Κνήμη / περόνη , την δεξιά πλευρά την πήρα στη μασχάλη.. Είναι όλα τακτοποιημένα. Μηχανή στη θέση της κι εγώ χειρουργημένος σπίτι. όλα καλά.. Ευχαριστώ!
Περαστικά Στάθη...εύχομαι γρήγορη ανάρρωση

Top Bottom