F900gs

kon/nos

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Κωνσταντινος
Μοτό
r1200gs
Και ποιος σας είπε ότι θα είναι μόνο μια λάμπα; τα χειρότερα έπονται...καλή χρονιά! :p
amyroukai Και εμένα κάτι τέτοια παλαβά μου έλεγε ο ibar και έμεινα από πολλαπλασιαστή στην Ιταλία.
Οχι δεν είμαι προκατειλημμένος απλά μια αναφορά κάνω…….

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
amyroukai Και εμένα κάτι τέτοια παλαβά μου έλεγε ο ibar και έμεινα από πολλαπλασιαστή στην Ιταλία.
Οχι δεν είμαι προκατειλημμένος απλά μια αναφορά κάνω…….
Εμένα γιατί με μπλέκεις τώρα...:thinking:

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Άκου τώρα πράγματα.

Είμαι σε ανοιχτό δρόμο, κάτι βλέπω να κουνιέται, λέω θα λύθηκε κανένα ταϊραπ, καμία ταινία... Κάνω μια να σκύψω στο τιμόνι και...

Στα 120 κουνιέται πάνω κάτω το πλαστικό "ταψί" που έχει για να κόβει τον αέρα, σαν αυτό που φτιάξανε για το 9Χ0 στο άλλο νήμα.

Και λέω τώρα, με την σάπια ζελατίνα της φτουσταμουτρασαςτεκ που δημιουργεί μεγαλύτερη υποπίεση, μήπως ταλαντώνεται περισσότερο; Μήπως η ταλάντωση αυτού του πλαστικού δημιουργεί συντονισμό/κύμα αέρα σε υψηλότερες ταχύτητες;

Σκέφτομαι τώρα μήπως το βγάλω και το πάω για αντιγραφή σε λαμαρίνα ή πιο χοντρό πλαστικό.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ωχ ωχ ωχ Ιαν

Edit το είδα χωρίς παραλείψεις και εκτός από το ότι ο Ίαν που δεν πιστεύει ότι είναι κοντός έχει ησυχία στην εθνική οδό, δεν διαφωνούμε κάπου, ακόμα και στο ότι θα ψώνιζε Άφρικα (όχι as dct φυσικά). Εντάξει αυτό με το βάρος ψηλά δεν είναι τόσο τραγικό (την ίδια περίεργη αίσθηση βάρους έχουν και άλλες μοτοσικλέτες) όσο λέει.

Τελευταία επεξεργασία:

Augotaraxos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Γκόλφω
CRF 300L
Ωχ ωχ ωχ Ιαν

Edit το είδα χωρίς παραλείψεις και εκτός από το ότι ο Ίαν που δεν πιστεύει ότι είναι κοντός έχει ησυχία στην εθνική οδό, δεν διαφωνούμε κάπου, ακόμα και στο ότι θα ψώνιζε Άφρικα (όχι as dct φυσικά). Εντάξει αυτό με το βάρος ψηλά δεν είναι τόσο τραγικό (την ίδια περίεργη αίσθηση βάρους έχουν και άλλες μοτοσικλέτες) όσο λέει.
Chief coffee grinding technician σε αυτό το βίντεο.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Chief coffee grinding technician σε αυτό το βίντεο.
Το σχόλιο ότι πρέπει να βγάλει trigger warning για το υστερικό ψεύτικο γέλιο ίσως το καλύτερο, μαζί με το σχόλιο της ρουβιτσας "είσαι ο καλύτερος reviewer" κόψε κάτι.

Top Bottom