• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

F900gs

Προσπάθησα να βάλω barkbusters, αλλά βρισκουν και στην οθόνη και στα πλαστικά.

λιγο καθυστερημένα οπότε ίσως εχεις βρει την ακρη σου, αλλα εχω barkbusters χωρις κανένα θεμα και χωρις αποστατες στο τιμονι. Και δειχνουν και πιο ωραιες κατ εμε.
685896256_10163562271120369_5930510270802583562_n.jpg

683566523_10163562266140369_3715869965167982433_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Όχι δεν ψώνισα ακόμη.

Έβαλα αποστάτες οπότε τώρα -λογικά- θα χωράνε, ειχα βρει και σε πολύ καλή τιμή τα μεταλλικά κομμάτια τώρα λέει out of stock.

Δεν ξέρω πως τα χωρεσες, εγώ δεν, ο ίδιος ο αντιπρόσωπος δεν.

Είδα στο μοτομάρκετ άλλη μάρκα, δεν είναι το ίδιο γερά, σημαντική διαφορά σε τιμή όμως.

Τα στοκ που φοράει το απλό 900 δείχνουν ψεύτικα.

Και μένουμε στο ότι δεν με έχει πείσει κανείς για ταμείο τελικά.

Τελευταία επεξεργασία:
Ναι αλλά βάλε κάτι όμως. Κρίμα είναι. Αν τα βολέψεις όπως ο r2d2 έχαις κεφάλι ήσυχο. Το θεωρώ το νο1 αξεσουάρ στο μηχανάκι μου. Είναι απίστευτο πόσο ανθεκτικό και σωτήριο είναι. Μπράβο Αυστραλοί!

Τελευταία επεξεργασία:
λιγο καθυστερημένα οπότε ίσως εχεις βρει την ακρη σου, αλλα εχω barkbusters χωρις κανένα θεμα και χωρις αποστατες στο τιμονι. Και δειχνουν και πιο ωραιες κατ εμε.
685896256_10163562271120369_5930510270802583562_n.jpg

683566523_10163562266140369_3715869965167982433_n.jpg
Εγώ έχω το adventure. Ήταν πιο κοντά στην οθόνη με σίγουρο χτύπημα σε πτώση.

Για να μην σπάσει λεβιεδάκι του 100ρικου να κλάψεις 1500+...

Does not compute.

Τέλος πάντων, αν τα βρω πάλι με έκπτωση ίσως το δοκιμάσω.

Είπα να δοκιμάσω τον Σφακιανάκη στο Περιστέρι. Σε κακή εποχή γιατί έφυγαν δύο μηχανικοί τους μου είπαν, τουλάχιστον η δουλειά έγινε.

Είχε λίγο γέλιο το πρωί γιατί τους είπα ότι ρουλεμάν λαιμού είναι σφιγμένο με το χέρι γιατί είχε λύσει, μου λέει ίσως το τακ τακ να ήταν από τα φρένα, του λέω σε δίσκους που δεν είναι πλευστοί δεν το βλέπω να κάνουν ήχους, μα θέλει ροπές, του λέω από το να είναι λυτό καλύτερα στην τύχη και να μην ακούγεται. Το είδαν τώρα, δεν ρώτησα πολλά γιατί πνίγονταν.

Εργασίες αλλαγή λαδιών κινητήρια κλπ, σέρβις στα καλάμια και τακάκια μπροστά και πίσω γιατί ήταν φλούδες πια, 514 με μια μικρή έκπτωση.

Αναμενόμενο.

Δεν άλλαξε έκδοση το λογισμικό της οθόνης, όταν περάσω πάλι για το βιβλίο που ξέχασα να πάρω μαζί θα ρωτήσω για αναβαθμίσεις, περίεργο μου φαίνεται. Στο XR κάθε φορά κάτι άλλαζε.

Σέρβις στα καλάμια να φανταστώ αλλαγή λαδιού μόνο ε;(Δε ξέρω τι προβλέπεται )

Στα συμβατικά στο Fazer που είχαν 3 ευρώ το τεμάχιο*4 τσιμουχες και ξύστρες κάποτε, τα άλλαζα κάθε χρόνο ή 20000.

Εδώ μου είπαν μόνο τα λάδια και δεν έχω αντίρρηση γιατί ξέρω πόσο χρεώνει το σετ επισκευής και ήταν κριντζ, τώρα θα είναι χειρότερα φαντάζομαι.

Πάνω στο θέμα που συζητήθηκε off topic άλλου, κανείς δεν είναι χαρούμενος με τις τιμές των ανταλλακτικών για πράγματα που σπάνε (σχετικά εύκολα όπως έδειξε και ο Άνταμ στα βίντεο με το 900) όταν χρησιμοποιεί ο χρήστης το μηχανάκι όπως λέει το μάρκετινγκ.

Ούτε τα aftermarket ανταλλακτικά είναι φθηνά όπως γράφει κάποιος άλλος στα σχόλια για ένα σετ στα 900 δολλάρια. Για δύο πενταλ...

Μεταξωτά βρακιά κλπ ή κάντε σωστό engineering για να είναι πιο προσιτή η χρήση χωρίς δεύτερη σκέψη;

Screenshot-20260508-075413-Opera.jpg

Χωρίς πλάκα, έχουν κάνει καλή δουλειά με τον στοκ εξοπλισμό.

Όχι αρκετά καλή βέβαια, γιατί το φρένο έπρεπε να είναι πιο ψηλά, αλλά στην λογική του Φροντο δεν το έχει προσέξει κανείς.

Πολύ καλύτερα από όλο τον ανταγωνισμό σε ρυθμίσεις όμως

Πολύ καλύτερα από όλο τον ανταγωνισμό σε ρυθμίσεις όμως
Βλέποντας το λεβιεδάκι των ταχυτήτων, και έχοντας δύο θέσεις επιλογής (έτσι δείχνει τουλάχιστον, διατηρώντας μια αμφιβολία γιατί βλέπω ένα μόνο βιδάκι συγκράτησης), συν την ρύθμιση της γωνίας, όντως, από πλευράς ρυθμίσεων, είναι τέλειο!!!!

Όταν έχεις κανάλι και σου δίνουν μηχανάκια για τεστ, αλλά βαριέμαι να δω τι άλλο οδηγείς γιατί φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι λες ώρες ωρες. boxer ρυθμίζει και το χειριστήριο που λέγαμε στο 4ο λεπτό

Τελικά δεν είναι τεστ, δικό του είναι. Ζονκ.

Τελευταία επεξεργασία:
Τελικά δεν ήταν μόνο το δικό μου κακοβαλμένο κατά την παράδοση.

Τεστ φωτό για να μπω στο κλίμα.

Συνδεθείτε για να δείτε τις φωτογραφίες.

Back
Top Bottom