Δηλαδή ; .... Σαν τι να πω ;Ποιες πήρες τελικά;;;
Θα μπορούσες να μας πεις δυο λόγια ακόμα για τις Terra?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δηλαδή ; .... Σαν τι να πω ;Ποιες πήρες τελικά;;;
Θα μπορούσες να μας πεις δυο λόγια ακόμα για τις Terra?
Από θεμά αερισμού-διαπνοής στη ζέστη τι λένε ;Επίσης στο χαλαρό περπάτημα εχεις θέμα;έχω εγώ τις terra και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Στην αρχή είναι αρκετά σκληρές, αλλά με την χρήση γίνονται πιο άνετες, εννοείται. Εγώ πλέον τις φοράω σχεδόν παντού, όταν πρόκειται να κάνω χιλιόμετρα. Οι προστασίες νομίζω είναι από τις καλύτερες που μπορείς να βρεις στην κατηγορία της και τα λεφτά της. Από τα μεγάλα συν η εξαιρετική προστασία καλαμιού.
.
Δεν ξέρω αν σταμάτησαν να παράγονται τα κλίπς ,αλλά φαίνονται πολύ ποιοτικά κ ανοιγοκλείνουν πολύ εύκολα.Νομίζω ότι οι ανάγκες μου ειναι πιο κοντά στις ADVE,για να μην πω στις Cape Horn απλά δε μου πολυαρέσει το εξόγκωμα μπροστά στα δάχτυλα .Βέβαια οι έξτρα προστασίες των Terra νομίζω δε θα έβλαπταν κανέναν,αλλά δεν υπάρχουν αρκετά review και δεν ρισκάρω το θέμα αερισμού .Για τις adventure αντιμετώπισες κάποιο θέμα με τα κλιπ επειδή ειναι πλαστικά και κάπου διάβασα ότι σταμάτησαν να παράγονται.
Συγνώμη δεν το έγραψα σωστά,εννοούσα αν σταμάτησαν να παράγονται οι μπότεςΔεν ξέρω αν σταμάτησαν να παράγονται τα κλίπς
Ειμαι ακριβώς όπως το είπες.Αν είσαι κυρίως άσφαλτο με πιθανότητα βατού χώματος ,πάρε τις Αdv.
νικολα...Συγνώμη δεν το έγραψα σωστά,εννοούσα αν σταμάτησαν να παράγονται οι μπότες
Ειμαι ακριβώς όπως το είπες.
Φίλε μου, όσον αφορά τα θέματα που με ρωτάς, τη διαπνοή και το περπάτημα, μπορώ να σου πω την προσωπική μου εκτίμηση, αλλά δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης γιατί ουσιαστικά είναι οι πρώτες μου πραγματικά στιβαρές μπότες μηχανής. Για προστασία δεν το συζητάμε, τα έχεις διαβάσει. Όσον αφορά το περπάτημα, στην αρχή ένιωθα σαν τον robocop αλλά μαλάκωσαν σχετικά γρήγορα και τις έχω συνηθίσει. Περπατάω αρκετά άνετα πλέον, αλλά πάντα τηρουμένων των αναλογιών, έτσι? Σίγουρα δεν είναι sidi adventure (που μάλλον όλοι συμφωνούν ότι είναι οι πιο άνετες της κατηγορίας), αλλά απ' την άλλη κοστίζουν και αρκετά πιο φθηνά! Στο θέμα της διαπνοής τώρα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμένα προσωπικά δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα, αλλά επαναλαμβάνω και πάλι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης γιατί δεν έχω φορέσει για πολλή ώρα άλλες μπότες αυτής ή κάποιας παρεμφερούς κατηγορίας.Από θεμά αερισμού-διαπνοής στη ζέστη τι λένε ;Επίσης στο χαλαρό περπάτημα εχεις θέμα;
παρτες χθες...Δεν ανοίγω νέο θέμα μιας και είναι παραπλήσιο ζευγάρι με σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά.
Forma terra .
Για πείτε οι κάτοχοι,
Α) Είναι άνετες στο περπάτημα;
Β) απο στιβαρότητα/κατασκευή/αντοχή τι λένε; είστε ευχαριστημένοι;
Γ) στα ίδια χρήματα θα προτιμουσατε κατι άλλο ;;
![]()
ΠΟΥ βρε ΓλυκοΓιώργη ;παρτες χθες...
τιμιοτατες μποτες....
ανετες και ανθεκτικες....
προκειται να παραγγειλω απο σεπτεμβρη ξανα τις ιδιες....
γυρω στα 180 ε παιζουν σε προσφορα...
220 περιπου εχουν αρχικη....ΠΟΥ βρε ΓλυκοΓιώργη ;
Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κ δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση.Ανάμεσα στις Forma Adventure και στις Dainese Fulcrum c2 ποιές θα παίρνατε?
Forma AdventureΑνάμεσα στις Forma Adventure και στις Dainese Fulcrum c2 ποιές θα παίρνατε?
γατε....σταματα να ψευδεσαι....Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους κ δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση.
Ναι ...οκ...μόνο σε αυτό όμως.γατε....σταματα να ψευδεσαι....
εχουν σχεση....
στη τιμη...![]()