Χαχαχαχαχαχα,πάντως δουλειά γίνεται ,τα ρουξούνια είναι πρεσαριστα και ανοξείδωτα .Στις γυναίκες το ίδιο λέει; Σίγουρα κάποιες το μακρύτερο θα το δώσουν παραπάνω
Το "μεσαίο κομμάτι" που λες, μεταλλικό δεν είναι;Ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία.
Εκτός από τα άκρα που είναι συμβατικά και ίδια με κάθε άλλη μοτό, έχει ένα μεσαίο κομμάτι που δεν ξέρω αν είναι "εμπορικό".
Θα βρω το Χόντα με το 23αρι μπροστάΑπλά μετα, μην φας την διαφορά σε σουβλάκια, που σου είπε ο Τζον, γιατί θα θέλεις πιο μεγάλα λάστιχα στη μέση.....![]()
Ποα ειναι η χρησιμοτητα του μεσαιου κομματιου; Δεν μπορει να καταργηθει και να φτιαχτει ενα ενιαιο σωληνακι;Ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία.
Εκτός από τα άκρα που είναι συμβατικά και ίδια με κάθε άλλη μοτό, έχει ένα μεσαίο κομμάτι που δεν ξέρω αν είναι "εμπορικό".
Έχει να κάνει με το abs. Δεν θέλω να το χαλάσω, οπότε όχι.Ποα ειναι η χρησιμοτητα του μεσαιου κομματιου; Δεν μπορει να καταργηθει και να φτιαχτει ενα ενιαιο σωληνακι;
Όταν μπορέσεις βάλε μια φωτό .Έχει να κάνει με το abs. Δεν θέλω να το χαλάσω, οπότε όχι.
Υπάρχει και το dxlgraphicsΚαλησπέρα σας συντροχοι έχω ένα xchallenge στην κατοχή μου εδώ και μερικούς μήνες. Επειδή πάω μόνο χώμα λέω να ασχοληθώ λίγο με τις προστασιες σε πλαίσιο, ψαλίδι κλπ, αλλά δε βρίσκω τίποτα από aftermarket εταιρίες (λόγω μοντέλου μάλλον). Υπάρχει καμία άλλη λύση (που δεν έχω σκεφτεί) ή καμιά άλλη πρόταση από εταιρεία? Επίσης λέω να του βάλω και μεμβράνες ppf στα πλαστικα για αποφυγή γρατζουνιων(χαλίκια, χαζοπεσιματα κλπ.)Υπάρχει καμία πρόταση μαγαζιού? (έχω τσεκάρει στο web το advhellas).
Ρίξε λίγο σπρέι επαφών στα όργαναΒγαίνω χτες έξω, βλέπω κάτι κόκκινο στα μηχανάκια. Μας την πέφτουν εξωγήινοι; Όχι, είναι αναμμένη η οθόνη των οργάνων, μόνο το φως. Παίρνω κλειδί, γυρίζω κλειδί, το μηχανάκι έχει ρεύμα κανονικά και ακούω την αντλία.. σβήνω, το όργανο έχει πάλι φως...
Υποψιάζομαι ότι έχει βραχεί γιατί το είχα πιο έξω από ότι συνήθως, αλλά wtf.
Θα πρέπει να τα ανοίξω, απλά έτσι από πάνω δεν το βλέπω πολύ λογικόΡίξε λίγο σπρέι επαφών στα όργανα
Έχει ένωση ....ρίξε λίγο ανάμεσα.Θα πρέπει να τα ανοίξω, απλά έτσι από πάνω δεν το βλέπω πολύ λογικό
Θέλει και ρώτημα;Βγαίνω χτες έξω, βλέπω κάτι κόκκινο στα μηχανάκια. Μας την πέφτουν εξωγήινοι; Όχι, είναι αναμμένη η οθόνη των οργάνων, μόνο το φως. Παίρνω κλειδί, γυρίζω κλειδί, το μηχανάκι έχει ρεύμα κανονικά και ακούω την αντλία.. σβήνω, το όργανο έχει πάλι φως...
Υποψιάζομαι ότι έχει βραχεί γιατί το είχα πιο έξω από ότι συνήθως, αλλά wtf.