έτσι όπως σκορπάει??? κερδισμένος θα βγεις και σίγουρα με πχιο ελαφρύ μηχανάκιάντε και έβαλες στα τυφλά ένα μαγνητάκι, τι θα πιάσει;
έτσι όπως σκορπάει??? κερδισμένος θα βγεις και σίγουρα με πχιο ελαφρύ μηχανάκιάντε και έβαλες στα τυφλά ένα μαγνητάκι, τι θα πιάσει;
Καλά, ΚΟΥΚΛΙ bmw δεν έχει βγει από το R80GS και ένθεν, όλα περίεργα και ασύμμετρα είναι, το τρεντ πάει να αλλάξει από τα τελευταία XR και RS κλπ. Τα μπόξερ έχουν ασύμμετρο κινητήρα μαζί με όλα τα άλλα.![]()
Κουκλί το άτιμο....
Σε αρκετά μηχανάκια αρκεί μόνο να αλλάξεις την πορεία των ντιζών, δες περίπου στην μέση της σελίδας του λινκ μήπως σε βοηθήσειΕρώτηση για γνώστες
Ανταλλακτικά husqvarna terra strada από BMW η από ΚΤΜ;
Μετά την τοποθέτηση των αποστατών έχω θέμα με την ντιζα γκαζιού, στο τέρμα αριστερά τραβιέται. Αυτή της χασκι είναι λίγα εκατοστά πιο μακριά, λέω ας πάρω και μία για συμπλέκτη που επίσης είναι πιο μακριά. Το τιμόνι είναι πιο ψηλά από ότι θα το σήκωναν μόνο οι αποστάτες γιατί έχει και την βάση οργάνου και φώτων πιασμένα εκεί
Είχα και μία τρελή σκέψη να δω αν μπορεί να πιάσει βάση στον λαιμό της μοτοσυκλέτας και να φύγει η κατασκευή από το τιμόνι αλλά μάλλον ανοίγω κουτί με σκουλήκια που λένε οι ξένοι.
Τον Σάκη...Καλημέρα, αύριο πάω στον Παναγιωτόπουλο ένα x challenge για έλεγχο αγοράς, μήπως ξέρουμε κανέναν μηχανικό να αναζητήσω?
Ευχαριστώ πολύ κύριε Κώστα!Τον Σάκη...
Πες του οτι σε στέλνει ο Δελαπόρτας Κώστας
Τον ισοπέδωσε τον Μπαμπαστρούμφ τώραΕυχαριστώ πολύ κύριε Κώστα!![]()
Να είσαι καλά νεε μου .. την ευχή μουΕυχαριστώ πολύ κύριε Κώστα!![]()
ρε συ Κώστα ο φίλος μας εδώ ο Νικόλας ο κοντοχωριανός ο σεβαστικός βλέπω είναι σειρούλα μου του 83' Πρέπει να σου μιλάω κι εγώ στον πληθυντικό ας ούμε??Να είσαι καλά νεε μου .. την ευχή μου
Εμείς δε γνωριζόμαστε όμως από κοντά όπως εσείς.. (Δεν είχα ακόμα την τιμή.. ) Εσύ όμως Βαγγέλα σειρούλα μού τι θα λεγες να γνωριστούμε από κοντά.. Κορυδαλλό δε μένεις?ρε συ Κώστα ο φίλος μας εδώ ο Νικόλας ο κοντοχωριανός ο σεβαστικός βλέπω είναι σειρούλα μου του 83' Πρέπει να σου μιλάω κι εγώ στον πληθυντικό ας ούμε??
Ότι θετε κάντε....μην σας βάλω στα γόνατα για κουπεπε καμμία μέρα και αλλάξετε συνοικία.ρε συ Κώστα ο φίλος μας εδώ ο Νικόλας ο κοντοχωριανός ο σεβαστικός βλέπω είναι σειρούλα μου του 83' Πρέπει να σου μιλάω κι εγώ στον πληθυντικό ας ούμε??
Του νόου ασ μπετερΦλερτράιντ.τζιαρ
Ξανά