Αν σου αρέσουν τα πικρά είναι ωραίο και δροσιστικό.Γιατί πίνετε όλοι aperol?? (μέσα Η έξω από την χώρα)
Mου έχετε κάνει πλύση στον εγκέφαλο, σκέφτηκα να το αγοράσω στο super![]()
Καμπαράκι για εμάς τους Λαϊκούς και πολύ μας είναι ΓιαννηΑν σου αρέσουν τα πικρά είναι ωραίο και δροσιστικό.
Κάρχιες όταν ο Κούλης ζητάει 100 ευρώ τέλη για όλο τον χρόνο λέτε οου μάι γκοντ ληστεία, όταν οι σλοβένοι παίρνουν 7*52=364 ευρώ είναι τα καλύτερα παιδιά. Αχαριστία παντού.Ωραίοι οι σλοβένοι...πληρώνεις βινιετα 7 ευρώ για μια βδομάδα και σουλατσαρεις
Ασχετο αλλά τέτοιες φωτο βλέπω και σκέφτομαι ότι είναι το ωραιότερο gs που έχει βγείBovec....τρομερή διαδρομη και ασφαλτο πίστας.
Ψιλοριχνει....αλλά wtf cares.
Λέω να ανέβουμε magart, αν και οι ντόπιοι λένε ότι έχει χιόνια
Το Τρίκορφο...είναι κλειστό.
![]()
advphone
Είχε επιλογή ρε φίλε....να κάτσει σπιτιΚαλούς δρόμους. Και έλεγα που θα πάει ο τρελός πάλι την κακομοιρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΣκληρόςΕίχε επιλογή ρε φίλε....να κάτσει σπιτι![]()
Καλός ο συλλογισμός Γιάννη αλλά ξεχνάς ότι η βινιέτα είναι αντί διοδίων. Και μιας που αναφερθήκαμε στις βινιέτες.... κάτι ψιθυρίζεται πως στο μέλλον η βινιέτα θα υιοθετηθεί και στη χώρα μας (πολύ καλό για να είναι αληθινό). SPAM OFF.Κάρχιες όταν ο Κούλης ζητάει 100 ευρώ τέλη για όλο τον χρόνο λέτε οου μάι γκοντ ληστεία, όταν οι σλοβένοι παίρνουν 7*52=364 ευρώ είναι τα καλύτερα παιδιά. Αχαριστία παντού.
Σωστός ......7 ευρώ για να κυκλοφορείς στην εθνική για μια βδομάδα είναι τσάμπα, σε σχέση με τα διόδια τα δικά μαςΚαλός ο συλλογισμός Γιάννη αλλά ξεχνάς ότι η βινιέτα είναι αντί διοδίων. Και μιας που αναφερθήκαμε στις βινιέτες.... κάτι ψιθυρίζεται πως στο μέλλον η βινιέτα θα υιοθετηθεί και στη χώρα μας (πολύ καλό για να είναι αληθινό). SPAM OFF.
Καλά να περάσετε GSμανιακό ζεύγος, σας χαίρομαι πάντα!![]()
Γι'αυτό και δεν θα γίνει ποτέ αυτό στη χώρα μας!!!!Σωστός ......7 ευρώ για να κυκλοφορείς στην εθνική για μια βδομάδα είναι τσάμπα, σε σχέση με τα διόδια τα δικά μας
Γιατί, τι σε κάνει να νομίζει ότι τα διόδια στην Ελλάδα είναι φθηνότερα; Επίσης το ίδιο το σύστημα των διοδίων δεν έχει καμία σχέση με το Ιταλικό. Στη χώρα μας ανά 20 λεπτά οδήγησης σταματάς για να πληρώνεις, πράγμα εντελώς. Το ότι τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία γινόντουσαν αρκετά έργα οδοποιίας δε σημαίνει τίποτα. Βέβαια βοράς με νότο έχει μια διαφορά στην Ιταλία και πρέπει να πω πως δε ξέρω πως η δική τους οικονομική κρίση επηρέασε την οργάνωση του κράτους που παλιά -κατά τη γνώμη μου- ήταν υποδειγματική.Δεν ξέρω τί λέτε για τα διόδια στη χώρα μας, για μιά απόσταση 359 χλμ (λίμνη Κόμο - Πίζα) κόστος διοδίων 26,8€, δρόμοι ίδιοι με τους δικούς μας. Μια χαρά είναι τα διόδια στη χώρα μας (ακόμα).