Θα ψαρευουμε ανταλλακτικά μηχανάκια και εξοπλισμό για κάνα μηναΆρα ράλλυ κ ψάρεμα ταυτόχρονα
Γουστάρω
Μόνο για κάτι τέτοια και κάτι μοτοβόλτες που χάνω κατά καιρούς, μου λείπει το φβ....χρόνια το έχω κλείσειΣτο fb έχει live την εκκίνηση του stage τώρα.
Ο του το ξέρει...Σας είπε τίποτα για το πως συμβιώνουν με το δίχρονο σε τέτοιες διαδρομές και χλμ;
Σουπερ ανταποκριση............ευχαριστουμε............Μπορεις να μαθεις τι λαστιχα φορανε τα on-off ??? Πχ το απριλια τι λαστιχο φοραει πισω, διάσταση/μάρκα...........Ο Φίλιππος σε ρόλο σταντ στο Desert μετά τα μαθήματα χρήσης roadbook από τον Blue line
Στην τελευταία φωτό η κοπέλα έχει πέσει με τα μούτρα για να βγάλει τις λάσπες στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας...!!!
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω φύγει από το σημείο και ο αγώνας συνεχίζεται σήμερα προς το Καρπενήσι.Σουπερ ανταποκριση............ευχαριστουμε............Μπορεις να μαθεις τι λαστιχα φορανε τα on-off ??? Πχ το απριλια τι λαστιχο φοραει πισω, διάσταση/μάρκα...........
Έχεις δει αγγελίες πόσο ζητάνε για τα xr πλέονΕντύπωση μου έκαναν το xr, που ο πύργος δίχως τα όργανα πρέπει να στοιχίζει περισσότερο απ' το μηχανάκι