Θα ψαρευουμε ανταλλακτικά μηχανάκια και εξοπλισμό για κάνα μηναΆρα ράλλυ κ ψάρεμα ταυτόχρονα
Γουστάρω
Μόνο για κάτι τέτοια και κάτι μοτοβόλτες που χάνω κατά καιρούς, μου λείπει το φβ....χρόνια το έχω κλείσειΣτο fb έχει live την εκκίνηση του stage τώρα.
ΟΣας είπε τίποτα για το πως συμβιώνουν με το δίχρονο σε τέτοιες διαδρομές και χλμ;
Σουπερ ανταποκριση............ευχαριστουμε............Μπορεις να μαθεις τι λαστιχα φορανε τα on-off ??? Πχ το απριλια τι λαστιχο φοραει πισω, διάσταση/μάρκα...........Ο Φίλιππος σε ρόλο σταντ στο Desert μετά τα μαθήματα χρήσης roadbook από τον Blue line
Στην τελευταία φωτό η κοπέλα έχει πέσει με τα μούτρα για να βγάλει τις λάσπες στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας...!!!![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω φύγει από το σημείο και ο αγώνας συνεχίζεται σήμερα προς το Καρπενήσι.Σουπερ ανταποκριση............ευχαριστουμε............Μπορεις να μαθεις τι λαστιχα φορανε τα on-off ??? Πχ το απριλια τι λαστιχο φοραει πισω, διάσταση/μάρκα...........
Έχεις δει αγγελίες πόσο ζητάνε για τα xr πλέονΕντύπωση μου έκαναν το xr, που ο πύργος δίχως τα όργανα πρέπει να στοιχίζει περισσότερο απ' το μηχανάκι