Hellas Rally Raid 2024

Trexantiri

Μέλος
Όνομα
Minas
Μοτό
V-Strom 800 DE
Καλησπέρα αγαπημένοι σύντροχοι και συνοδοιπόροι στην τρέλα. Ανοίγω αυτό το thread για να δώσει όποιος έχει την γνώση του γιαυτο το πολύ ωραίο event που γίνεται στην χώρα μας και είναι ακριβώς ή πολύ κοντά σε αυτό που αγαπάμε όλοι μας εδώ μέσα. Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες αν κάποιος ξέρει γιατί θα ήθελα να ακολουθήσω μερικές από τις μέρες που θα γίνεται αυτό το event. Ελπίζω κάποιος από εδώ μέσα να φωτίσει αυτό το νήμα και να δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Καλησπέρα!
Υπάρχουν αναβάτες και από εδώ μέσα...
Θα μπορούσε να σε διαφωτίσει ο Blue line μιας και πέρυσι είχε πάρει μέρος.

Lefteriskou

Μέλος
Περιοχή
Άγιος Στέφανος
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
BMW F800GS
BETA 450RR
Καλησπέρα!
Υπάρχουν αναβάτες και από εδώ μέσα...
Θα μπορούσε να σε διαφωτίσει ο Blue line μιας και πέρυσι είχε πάρει μέρος.
Ο Σάκης θα συμμετάσχει και φέτος, όπως και ο Μήτσος (TOUFast_950).

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KTM EXC300 TPI
Trexantiri καλημέρα,
Λίγες πληροφορίες για τις περιοχές ανά ημέρα που θα κινηθούμε μπορείς να δεις εδώ Race Itinerary 2024 - Hellas Rally Raid
Από παλιά που το παρακολουθούσα αναρωτιόμουν γιατί ένας τέτοιος αγώνας να έχει ελάχιστες ελληνικές συμμετοχές,
Πέρσι μπήκαμε στο τρυπάκι να τρέξουμε με τον κολλητό Δημήτρη και πραγματικά ζήσαμε απίστευτες εικόνες ανάμεσα σε πρωτοκλασάτους οδηγούς.
Το καλό είναι ότι φέτος 2πλασιάστηκαν οι ελληνικές συμμέτοχές σε σχέση με πέρσι και γενικότερα έχω την αίσθηση ότι γίνεται πιο πολύ ντόρος https://hellasrally.org/entry-list/
Επίσης φέτος θα τρέξουν και 2 top enduro level αθλητές (Κακολύρης - Καράμπελας).

Σημ: Σκληρός Καργιόλης είναι μόνο ένας Google Photos

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Ωραία πράγματα.....
Μπράβο στον Μελέτη που το έχει πάει τόσο ψηλά

Νομίζω ότι οι αρκετές ημέρες, το "ειδικό" μηχανάκι, προετοιμασία και κόστος είναι δυσβασταχτα για πολλούς Έλληνες

Καλή επιτυχία μποιζ

Τελευταία επεξεργασία:

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KTM EXC300 TPI
Ωραία πράγματα.....
Μπράβο στον Μελέτη που το έχει πάει τόσο ψηλά

Νομίζω ότι οι αρκετές ημέρες, το "ειδικό" μηχανάκι, προετοιμασία και κόστος είναι δυσβαχτα για πολλούς Έλληνες

Καλή επιτυχία μποιζ
Η αλήθεια είναι ότι ισχύουν αυτά που λες, αλλά αν δεν υπάρχουν χορηγίες δεν μπορείς να το κάνεις κάθε χρόνο.
Στην τελική οι κ@υλες πληρώνονται

Trexantiri

Μέλος
Όνομα
Minas
Μοτό
V-Strom 800 DE
Παρα πολυ ομορφα αυτα που γραψατε και απο μεριας μου ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους τους ελληνες αναβατες που θα παρουν μερος στον αγωνα. Ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρξει καπου καποιο ποστ με ετσι καποιο μερος να μπορεις να κατσεις να δεις τους αναβατες να περνανε η καποια πληροφορια να σε βοηθαει με το που εχει μερη να μπορεις να ''παρκαρεις'', το ρωταω γιατι ενταξει καλος η κακος μια τετοια πληροφορια θα μπορει να την δωσει καποιος που ή ειναι απο εκει ή τα εχει εξερευνησει πολυ αυτα τα μερη.

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KTM EXC300 TPI
Θεωρώ το καλύτερο θα ήταν να στείλεις ένα email στην διοργάνωση και να ρωτάς από ποια σημεία μπορείς να παρακολουθήσεις μέρος της διαδρομής.
Εμείς παραλαμβάνουμε τα roadbook την προηγούμενη του αγώνα, επομένως δεν ξέρω να σου απαντήσω από που θα περάσουμε.
Σε κάθε περίπτωση όταν δεις νούμερο 237 και 206 (τα υπόλοιπα των Ελλήνων δεν τα θυμάμαι), ζητωκραυγάζεις :p

onroad

Superhero
Περιοχή
7th continent traveler
Όνομα
κωνσταντινος δε γκρειτ
Μοτό
1200 / 2012

Θανασεν

Μέλος
Περιοχή
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Όνομα
θανασης
Μοτό
21/18
Blue line σααααακης!!!!!!!σααααακης!!!!
Θέλουμε πληροφορίες για το 450 !
Καλό αγώνα :inlove:
Πρώτη κακούργα και μπερμπ Δευτέρα :D

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KTM EXC300 TPI
Blue line σααααακης!!!!!!!σααααακης!!!!
Θέλουμε πληροφορίες για το 450 !
Καλό αγώνα :inlove:
Πρώτη κακούργα και μπερμπ Δευτέρα :D
Με το EXC θα τρέξω Θανάση.
Το 450 είναι τάφος ... ακόμα
Έλα troffy να το δεις - οδηγήσεις

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Μπορούμε να μάθουμε πρόσβαση για θέαση για Κυριακή 2/6???

xrv_world_explorer

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Μπορούμε να μάθουμε πρόσβαση για θέαση για Κυριακή 2/6???

xrv_world_explorer
δεν ξέρω αν έχουν βγει οι διαδρομές , νομιζω τις παίρνουν τελευταια στιγμή

nosPa21

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
640 990
Δυστυχώς Πολιτική προστασία και Πυροσβεστική, έχουν ζητήσει από τη διοργάνωση να μην δοθούν σημεία θέασης. Οι θεατές μπορούν να βρίσκονται μόνο στα σημεία εκκίνησης και τερματισμού.
Τάδε έφη διοργάνωση!
Μπορείς να πας εδώ: Race Itinerary 2024 - Hellas Rally Raid ...και να κάνεις μαντεψιά.

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Top Bottom