Hellas Rally Raid 2024

Trexantiri

Μέλος
Όνομα
Minas
Μοτό
V-Strom 800 DE
Κάποιο map ίσως η στίγμα σε μαπ με την αυριανή διαδρομή; Έχω ψάξει παντού δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης εχθές μίλησα με τον κύριο που φαντάζομαι το διοργανώνει που έχει και το τηλ του στο Facebook και μου είπε θα βγουν νεότερα στα social media αλλά δεν έχει ανέβει τιποτα περί της διαδρομής.

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Κάποιο map ίσως η στίγμα σε μαπ με την αυριανή διαδρομή; Έχω ψάξει παντού δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης εχθές μίλησα με τον κύριο που φαντάζομαι το διοργανώνει που έχει και το τηλ του στο Facebook και μου είπε θα βγουν νεότερα στα social media αλλά δεν έχει ανέβει τιποτα περί της διαδρομής.
Μόλις επέστρεψα από αναζήτηση ζωτικού κομματιού για να φτάσω σχεδόν στο σημερινό σημείο εκκίνησης..., αν καθυστερης μετά τις 8 και μισή κάθεστε εδώ

Αν πας πιο νωρίς περνά και κάτσε στην Αγία Τριάδα εδώ (απλά και στα δύο πρέπει να κατσεις όλη μέρα ) εγώ απελπιστικά δεν ξέρω τι να κάνω .....

xrv_world_explorer

Trexantiri

Μέλος
Όνομα
Minas
Μοτό
V-Strom 800 DE
Μόλις επέστρεψα από αναζήτηση ζωτικού κομματιού για να φτάσω σχεδόν στο σημερινό σημείο εκκίνησης..., αν καθυστερης μετά τις 8 και μισή κάθεστε εδώ

Αν πας πιο νωρίς περνά και κάτσε στην Αγία Τριάδα εδώ (απλά και στα δύο πρέπει να κατσεις όλη μέρα ) εγώ απελπιστικά δεν ξέρω τι να κάνω .....

xrv_world_explorer
τι να πω χιλια ευχαριστω? πραγματικα ευχαριστω! ψαχνω εδω και 3 ωρες κατι. Εχω στειλει σε ολους που ισως ηξεραν κατι αλλα ματαια! Μια ερωτηση, στο πρωτο σημειο που εστειλες αν πχ φτασω καπου στις 9 - 9:30 θα ειναι πολυ αργα?

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
τι να πω χιλια ευχαριστω? πραγματικα ευχαριστω! ψαχνω εδω και 3 ωρες κατι. Εχω στειλει σε ολους που ισως ηξεραν κατι αλλα ματαια! Μια ερωτηση, στο πρωτο σημειο που εστειλες αν πχ φτασω καπου στις 9 - 9:30 θα ειναι πολυ αργα?

Αν χάσεις τους πρώτους 20 δεν έχει νόημα ....μετά πρέπει να κάτσεις να δεις και τα μπαγκι για να πεις ότι ακούς κάνα γκάζι της προκοπής..... Αλλά σου ξανά λέω μεγάλη προσοχή σε όποιο και αν πας αν θες να φύγεις προς τα πίσω θέλει μεγάλη προσοχή είναι πολύ στενός και θα ανεβαίνουν προς τα πάνω γι'αυτό και αποφάσισα να μην πάω γιατί θα πρέπει να κάτσω ως τις 2 εκεί πάνω
xrv_world_explorer

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW

onroad

Superhero
Περιοχή
7th continent traveler
Όνομα
κωνσταντινος δε γκρειτ
Μοτό
1200 / 2012
Ο αγώνας έλαβε τέλος.
Άλλη μια πολύ καλή διοργάνωση , το επίπεδο αγωνιζομένων πολύ ψηλά .
Να πούμε περαστικά ξανά στο Σακη , στον Κίμωνα και στους υπόλοιπους .

Του χρόνου με περισσότερες ελληνικές συμμετοχές.

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Τελετή λήξης και απονομή ζωντανά

Edit χάρηκα πρόωρα, νόμιζα ότι θα το δείξουν περισσότερο.

Τελευταία επεξεργασία:

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
NUDA900R
WR250R
Blue line σου εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση. Όλα προσθέτουν στις εμπειρίες μας!

Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες συμμετέχοντες ασχέτου θέσης κατάταξης και κατηγορίας συμμετοχής.

Trexantiri

Μέλος
Όνομα
Minas
Μοτό
V-Strom 800 DE
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αγωνιζόμενους, πραγματικά πολύ καλή απόδοση! Επίσης Blue line δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω διαβάσει σχόλια σου σε πολλά νήματα, περαστικά σου λοιπόν και εύχομαι μια ταχεία και ανώδυνη ανάρρωση!

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KTM EXC300 TPI
Αγόρια ευχαριστώ για τις ευχές σας, να είστε καλά.
Το χέρι θα φτιάξει (δεν είναι στο χέρι του).
Όπως έγραψα και σε διπλανό post, μου είναι λίγο δύσκολο να γράφω με το ένα χέρι.
Αν θέλετε μαζευόμαστε και πίνουμε ένα καφέ - μπύρα και σας ενημερώνω σχετικά με τα οποία κοστολόγια ή τεχνικές πληροφορίες για το HR.
Έχει ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος ψήνεται να το βάλει στο calendar του, είναι εμπειρία ζωής.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Αγόρια ευχαριστώ για τις ευχές σας, να είστε καλά.
Το χέρι θα φτιάξει (δεν είναι στο χέρι του).
Όπως έγραψα και σε διπλανό post, μου είναι λίγο δύσκολο να γράφω με το ένα χέρι.
Αν θέλετε μαζευόμαστε και πίνουμε ένα καφέ - μπύρα και σας ενημερώνω σχετικά με τα οποία κοστολόγια ή τεχνικές πληροφορίες για το HR.
Έχει ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος ψήνεται να το βάλει στο calendar του, είναι εμπειρία ζωής.
Αν και θα με έψηνε πολύ φοβάμαι ότι τα νούμερα θα είναι πολύ μεγάλα.
Από την άλλη θα ήθελα να κάνω κάποιες από τις διαδρομές αργότερα που θα έχω χρόνο. Κυκλοφορούν κάπου τα αρχεία από το φετινό ή από παλαιότερες διοργανώσεις;

Blue line

Μέλος
Όνομα
Sakis
Μοτό
GS 1200 ADV
KTM EXC300 TPI
Αν και θα με έψηνε πολύ φοβάμαι ότι τα νούμερα θα είναι πολύ μεγάλα.
Από την άλλη θα ήθελα να κάνω κάποιες από τις διαδρομές αργότερα που θα έχω χρόνο. Κυκλοφορούν κάπου τα αρχεία από το φετινό ή από παλαιότερες διοργανώσεις;
Σε μορφή ρολού για rodbook έχω κάποια από το 2022, σε gpx έχω λίγα.
Δεν νομίζω ότι έχει πολύ νόημα (για προπόνηση) να κάνεις αυτούσια την διαδρομή.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450

Braaaap Goat

Μέλος
Επαγγελματίας
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Χρήστος
Μοτό
πολλά και καλά
Λίγα και από εμένα που έτρεχα με το νούμερο 22!
Πάρτε το αγαπημένο σας μηχανάκι και τρέχτε αγώνες! ειναι μια εξαιρετική εμπειρία ανεξαρτήτου θέσης. Μην "κολλάτε" στα "ειδικά" ή ακριβά η διαστημικά ή οτιδήποτε άλλο παρουσιάζεται στα socila media. Πέρα του αγωνιστικού κομματιού οι σχέσεις που αναπτύσσεις οι άνθρωποι που γνωρίζεις και οι ιστορίες που ακούς αξίζουν 10000%. Φέτος ήρθαν παρέες με παλιά XT500, Dr650, XR 650r και ολοι τερμάτισαν! ΤΟ οικονομικό κομμάτι ειναι ενας Γολγοθάς που δυστυχώς υπάρχει και θα συνεχίζει να γίνεται δυσβάστακτο με τον καιρό. Σας το λεω έχοντας πλέον ολοκληρώσει 8/8 αγώνες. Επιπλέον, θα δείτε τα πράγματα εκ των έσω θα γνωρίσετε και θα αγωνιστείτε με μερικά πολύ δυνατά ονόματα των αγώνων rally και οχι μονο! Περαστικά και από εδώ σε όλους όσους χτύπησαν στον αγώνα και σε όλους όσους πήραν μέρος στη διοργάνωση!

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Λίγα και από εμένα που έτρεχα με το νούμερο 22!
Πάρτε το αγαπημένο σας μηχανάκι και τρέχτε αγώνες! ειναι μια εξαιρετική εμπειρία ανεξαρτήτου θέσης. Μην "κολλάτε" στα "ειδικά" ή ακριβά η διαστημικά ή οτιδήποτε άλλο παρουσιάζεται στα socila media. Πέρα του αγωνιστικού κομματιού οι σχέσεις που αναπτύσσεις οι άνθρωποι που γνωρίζεις και οι ιστορίες που ακούς αξίζουν 10000%. Φέτος ήρθαν παρέες με παλιά XT500, Dr650, XR 650r και ολοι τερμάτισαν! ΤΟ οικονομικό κομμάτι ειναι ενας Γολγοθάς που δυστυχώς υπάρχει και θα συνεχίζει να γίνεται δυσβάστακτο με τον καιρό. Σας το λεω έχοντας πλέον ολοκληρώσει 8/8 αγώνες. Επιπλέον, θα δείτε τα πράγματα εκ των έσω θα γνωρίσετε και θα αγωνιστείτε με μερικά πολύ δυνατά ονόματα των αγώνων rally και οχι μονο! Περαστικά και από εδώ σε όλους όσους χτύπησαν στον αγώνα και σε όλους όσους πήραν μέρος στη διοργάνωση!
Eισαι εδώ μεσαααα, δεν το πιστεύω χαχαχα;;;;;

Αν δεν έφυγες για έξω έλα στον καφέ !!!! Φιλιά πολλά καλή ξεκούραση .....

xrv_world_explorer

Top Bottom