Μόλις επέστρεψα από αναζήτηση ζωτικού κομματιού για να φτάσω σχεδόν στο σημερινό σημείο εκκίνησης..., αν καθυστερης μετά τις 8 και μισή κάθεστε εδώΚάποιο map ίσως η στίγμα σε μαπ με την αυριανή διαδρομή; Έχω ψάξει παντού δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης εχθές μίλησα με τον κύριο που φαντάζομαι το διοργανώνει που έχει και το τηλ του στο Facebook και μου είπε θα βγουν νεότερα στα social media αλλά δεν έχει ανέβει τιποτα περί της διαδρομής.
τι να πω χιλια ευχαριστω? πραγματικα ευχαριστω! ψαχνω εδω και 3 ωρες κατι. Εχω στειλει σε ολους που ισως ηξεραν κατι αλλα ματαια! Μια ερωτηση, στο πρωτο σημειο που εστειλες αν πχ φτασω καπου στις 9 - 9:30 θα ειναι πολυ αργα?Μόλις επέστρεψα από αναζήτηση ζωτικού κομματιού για να φτάσω σχεδόν στο σημερινό σημείο εκκίνησης..., αν καθυστερης μετά τις 8 και μισή κάθεστε εδώ
Αν πας πιο νωρίς περνά και κάτσε στην Αγία Τριάδα εδώ (απλά και στα δύο πρέπει να κατσεις όλη μέρα ) εγώ απελπιστικά δεν ξέρω τι να κάνω .....
xrv_world_explorer
τι να πω χιλια ευχαριστω? πραγματικα ευχαριστω! ψαχνω εδω και 3 ωρες κατι. Εχω στειλει σε ολους που ισως ηξεραν κατι αλλα ματαια! Μια ερωτηση, στο πρωτο σημειο που εστειλες αν πχ φτασω καπου στις 9 - 9:30 θα ειναι πολυ αργα?
Και στο νούμερο 11 ο Ζολδος θωμας!!!!Μπράβο ρε καραμπελαααα
Μπράβο γαμω την τρέλα μου ...... Λίγοι σε πίστεψαν το σκ !!!!
xrv_world_explorer
Αν και θα με έψηνε πολύ φοβάμαι ότι τα νούμερα θα είναι πολύ μεγάλα.Αγόρια ευχαριστώ για τις ευχές σας, να είστε καλά.
Το χέρι θα φτιάξει (δεν είναι στο χέρι του).
Όπως έγραψα και σε διπλανό post, μου είναι λίγο δύσκολο να γράφω με το ένα χέρι.
Αν θέλετε μαζευόμαστε και πίνουμε ένα καφέ - μπύρα και σας ενημερώνω σχετικά με τα οποία κοστολόγια ή τεχνικές πληροφορίες για το HR.
Έχει ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος ψήνεται να το βάλει στο calendar του, είναι εμπειρία ζωής.
Σε μορφή ρολού για rodbook έχω κάποια από το 2022, σε gpx έχω λίγα.Αν και θα με έψηνε πολύ φοβάμαι ότι τα νούμερα θα είναι πολύ μεγάλα.
Από την άλλη θα ήθελα να κάνω κάποιες από τις διαδρομές αργότερα που θα έχω χρόνο. Κυκλοφορούν κάπου τα αρχεία από το φετινό ή από παλαιότερες διοργανώσεις;
Σε ευχαριστώ πολύ φιλε!σορυ τώρα ειδα το thread.Στηρίζω φουλ
Pelucifer καλή τύχη
Συγχαρητήρια και απ' εδώ...!!!Σε ευχαριστώ πολύ φιλε!σορυ τώρα ειδα το thread.
Ευχαριστώ πολύ! αντε και στα επόμενα!Συγχαρητήρια και απ' εδώ...!!!
Eισαι εδώ μεσαααα, δεν το πιστεύω χαχαχα;;;;;Λίγα και από εμένα που έτρεχα με το νούμερο 22!
Πάρτε το αγαπημένο σας μηχανάκι και τρέχτε αγώνες! ειναι μια εξαιρετική εμπειρία ανεξαρτήτου θέσης. Μην "κολλάτε" στα "ειδικά" ή ακριβά η διαστημικά ή οτιδήποτε άλλο παρουσιάζεται στα socila media. Πέρα του αγωνιστικού κομματιού οι σχέσεις που αναπτύσσεις οι άνθρωποι που γνωρίζεις και οι ιστορίες που ακούς αξίζουν 10000%. Φέτος ήρθαν παρέες με παλιά XT500, Dr650, XR 650r και ολοι τερμάτισαν! ΤΟ οικονομικό κομμάτι ειναι ενας Γολγοθάς που δυστυχώς υπάρχει και θα συνεχίζει να γίνεται δυσβάστακτο με τον καιρό. Σας το λεω έχοντας πλέον ολοκληρώσει 8/8 αγώνες. Επιπλέον, θα δείτε τα πράγματα εκ των έσω θα γνωρίσετε και θα αγωνιστείτε με μερικά πολύ δυνατά ονόματα των αγώνων rally και οχι μονο! Περαστικά και από εδώ σε όλους όσους χτύπησαν στον αγώνα και σε όλους όσους πήραν μέρος στη διοργάνωση!