HJC F71 μίνι παρουσίαση

LDreamer

Μέλος
Όνομα
ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Μοτό
HONDA XL650V TRANSALP 2001
Απίστευτο που μας άφησε τόσο διαφορετική εντύπωση. Λες να έχουμε τόση διαφορά στους κροτάφους;
Δεν γίνεται να το δοκιμάσω πλέον. Όπως έγραψα, στην αλλαγή το πήρα medium από λάθος εκτίμηση και δεν φοριέται, ειναι πολύ μικρό (το πουλάω αλλα δε βλέπω φως), οπότε τα συμπεράσματα βγήκαν από τις δοκιμές στο μαγαζί και στο ένα δρομολόγιο που το χρησιμοποίησα πριν μου το αλλαξουν.

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Απίστευτο που μας άφησε τόσο διαφορετική εντύπωση. Λες να έχουμε τόση διαφορά στους κροτάφους;
Δεν γίνεται να το δοκιμάσω πλέον. Όπως έγραψα, στην αλλαγή το πήρα medium από λάθος εκτίμηση και δεν φοριέται, ειναι πολύ μικρό (το πουλάω αλλα δε βλέπω φως), οπότε τα συμπεράσματα βγήκαν από τις δοκιμές στο μαγαζί και στο ένα δρομολόγιο που το χρησιμοποίησα πριν μου το αλλαξουν.
Εμένα πλέον τίποτα δε μου φαίνεται περίεργο. Συμβαίνει πολύ συχνά για ίδια προϊόντα να διαβάζουμε διαφορετικές κριτικές τις οποίες πιστεύω. Τα προϊόντα δεν έχουν πλέον την ίδια σταθερότητα με παλιότερα χρόνια. Επίσης τα κράνη είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Εμένα έτυχε και μου κούμπωσα εργονομικά σε απόλυτο βαθμό. Έχει να κάνει με το ιστορικό μας, με τη κατηγορία μοτοσυκλέτας και άλλα πολλά. Όπως είπα κάθε εντύπωση είναι χρήσιμη και ασφαλή συμπεράσματα βγαίνουν μέσα από πολλές κριτικές, όχι από μια μόνο.
:friendship:

Top Bottom