Honda CBR 900 RR Fireblade 1999

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Καλημέρα παιδιά!

Η απόφαση πάρθηκε, είμαι 100% σίγουρος ότι το καμάρι μου πρέπει να φύγει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο μηχανάκι για πώληση, όπως και δύσκολο είναι να τεθεί μια τιμή γιατί τέτοιες μοτοσυκλέτες για κάποιους δεν αξίζουν τίποτα ενώ για άλλους αξίζουν πολλά.
Δεν στεναχωριέμαι καθόλου καθώς η πώληση του ελπίζω να ανοίξει μια καινούργια διαδρομή για εμένα και τις μοτοπεριπετειές μου.

Αντιγράφω από το car:

Πωλείται Honda CBR 900 RR Fireblade, μοντέλο 1999 (RRW/X).
Η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε σχεδόν άριστη κατάσταση, έχει περίπου 73200χλμ, είμαι ο δεύτερος ιδιοκτήτης. Ο πρώτος ιδιοκτήτης την είχε κρατήσει σε εξαιρετική κατάσταση, παρόλο που βρισκόταν σε ακινησία από το 2015, μετά την αγορά της τον Ιανουάριο του 2024 έγινε ένα πλήρες σέρβις, τοποθετήθηκαν νέα ελαστικά, μπαταρία κτλ ώστε να κυκλοφορεί, να περάσει ΚΤΕΟ και να βγει η νέα άδεια. Επιπλέον, έκανα σέρβις στις εμπρός δαγκάνες, τοποθέτησα νέα τακάκια εμπρός και πλέον τοποθετήθηκαν και καινούργιες δισκόπλακες NISSIN (μιας και οι παλιές έβγαζαν λίγο τρέμουλο στο φρενάρισμα). Το Fireblade είναι σε εργοστασιακή κατάσταση εκτός μιας φυμέ bubble ζελατίνας, ενός ελεύθερου φίλτρου K&N, ενός τελικού Remus και πίσω αμορτισέρ Tecnoflex.
Δεν χρειάζεται τίποτα, θέλει όμως να προγραμματιστούν - κατά την γνώμη μου και για διατηρηθεί η άψογη κατάσταση στην οποία βρίσκεται- τα παρακάτω: - μια συντήρηση στις αναρτήσεις - ένα κιτ ζιγκλέρ ώστε να ταιριάξει καλύτερα η τροφοδοσία με το φίλτρο και το τελικό.

Το Fireblade ηταν απωθημένο μου, μου άρεσε πολύ από πιτσιρικάς και ήθελα πάντα ένα. Δεν το κυκλοφορώ παρά ελάχιστα και σε επιλεγμένες κοντινές βόλτες για να διατηρήσω την κατάσταση του.

Η τιμή που θέλω να το δώσω είναι 4000 ευρώ.

(Στο car είναι πιο τσιμπημένη γιατί έχω ήδη μιλήσει με κάποιο κατάστημα Honda για να το πάρει με ανταλλαγή).

Athanbiker

"..You will never walk alone "
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Θανος
Μοτό
YamaTDM900 abs 05
Africa queen adv 24
..Η λεπίδα της φωτιάς φίλε.. ΠΟΛΥΥΥ αγαπημένο και από εμένα ψηλέ , αν το είχες σε εκείνο το πορτοκαλι ρε τρελε... έτοιμα τα έχω από το τδμ γμτ...
:photo::prft:

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
..Η λεπίδα της φωτιάς φίλε.. ΠΟΛΥΥΥ αγαπημένο και από εμένα ψηλέ , αν το είχες σε εκείνο το πορτοκαλι ρε τρελε... έτοιμα τα έχω από το τδμ γμτ...
:photo::prft:
Θάνο,
έπαιζε και ένα πορτοκαλί όταν έψαχνα για να αγοράσω που είχα πάει να το δω στο Καματερο. Έχω κρατήσει το κινητό του, αν θες να στο στείλω. Ήθελε ψιλομαζεματάκια όμως εξωτερικά και, επειδή το έψαξα τότε, είναι δύσκολο να βρεθούν καλά μτχ πράγματα.

Athanbiker

"..You will never walk alone "
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Θανος
Μοτό
YamaTDM900 abs 05
Africa queen adv 24
Θάνο,
έπαιζε και ένα πορτοκαλί όταν έψαχνα για να αγοράσω που είχα πάει να το δω στο Καματερο. Έχω κρατήσει το κινητό του, αν θες να στο στείλω. Ήθελε ψιλομαζεματάκια όμως εξωτερικά και, επειδή το έψαξα τότε, είναι δύσκολο να βρεθούν καλά μτχ πράγματα.
Γιώργο έτσι και δει η γυναίκα ότι πήρα κι άλλη μηχανή θα παίξει το υπερόπλο των 5 ηπείρων & 7 θαλασσών aka Pantof-fly-drone που όπως γνωρίζει ήδη όλη η πλάση δεν έχει απολύτως κανένα αντιμέτρο και καμια αμυνα , με προσβολή 100% ανεξαρτήτως βελινεκούς και γωνίας εκτόξευσης ..
Αφ`ενός και αφ`έτερου θα συμφωνήσω ότι είναι δύσκολο να βρεθούν σωστά αντ/κα αλλά και καλό μηχανάκι πλέον . Οπότε μόνο από άνθρωπο που γνωρίζω ότι όντως το έχει στη πέννα . Το είχε ενα καλό φιλαράκι και το έδωσε φίλε..ακομα το κλαίμε καθε φορά που τον βλέπω .

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Στο γκαράζ ήρθε νέο μηχανάκι, δεν χωράνε 3!

Για πάμε όσοι γλυκοκοιτάζετε το Fireblade!
:cool: :)

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Έφερα από Πάρο ένα Tuono Factory :)

Κάποιοι που γλυκοκοιτάτε το Fireblade, ψωνίστε ντεεε!
:D
Φτου φτου σκορδα…!!! :friendship:

Top Bottom