Honda CRF 1100 2023 ADVENTURE SPORTS

GeorgeAfrica

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Honda Africa 1100
Καλησπέρα στην ομάδα. Θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες απόψεις σχετικά με Την συγκεκριμένη μηχανή. Να έχω μια εικόνα για το πως το βλέπει η αγορά. Καθώς έχω πάει και σε διάφορα καταστήματα και έχω ακούσει διάφορα κουλά Προφανώς οι άνθρωποι δεν είναι κοινωνικά ιδρύματα,το κέρδος τους κοιτάνε. αλλά όταν ακούς ότι αυτή η μηχανή δεν κάνει πάνω από 12 χιλιάρικα….

dorso

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
Tiger
Αυτο που παρατηρώ εγώ είναι πως ότι είναι πάνω από 800 κυβικά δύσκολα κινείται.Πλεον υπάρχουν άπειρες προτάσεις στην μεσαία κατηγορία και έχουν στραφεί όλοι προς τα εκεί.
Αν έχεις τον χρόνο σίγουρα σε συμφέρει να πουλήσεις ξεχωριστά τα έξτρα μιας κ είναι αρκετά.

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Ισχύει ότι η μεγάλη κατηγορία φθηνει με την άνοδο της μεσαίας αλλά όχι κ 12κ γ αυτό το μηχανάκι.εννοειται θέλουν να βγάλουν αλλά αυτό καταντάει κοροϊδία.εγω γενικά το έχω αρχή, ποτέ δεν πουλάω κ δεν αγοράζω μεταχειρισμένο από έμπορο

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Τα μηχανάκια που φοράνε extra και μάλιστα αρκετά, χρειάζονται και τον ανάλογο αγοραστή που ψάχνει μεταχειρισμένο με extra και μάλιστα τα συγκεκριμένα.

Είτε τα αφαιρείς, το δίνεις σε stock μορφή και τα πουλάς μεμονωμένα - όπου πιθανότατα θα κερδίσεις κ περισσότερα, αλλά θα σου πάρει χρόνο, είτε βάζεις μια τιμή για όλα, σκέφτεσαι μέχρι το παζάρι σηκώνεις κ το δίνεις.

Το να λέει μια αγγελία το ποσό κόστισαν τα extra, δεν ωφελεί πουθενά.

dorso

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
Tiger
Ισχύει ότι η μεγάλη κατηγορία φθηνει με την άνοδο της μεσαίας αλλά όχι κ 12κ γ αυτό το μηχανάκι.εννοειται θέλουν να βγάλουν αλλά αυτό καταντάει κοροϊδία.εγω γενικά το έχω αρχή, ποτέ δεν πουλάω κ δεν αγοράζω μεταχειρισμένο από έμπορο
Ούτε εγώ έχει τύχει να αγοράσω η να πουλήσω από έμπορο,αλλά πότε δεν αγόρασα τόσο ακριβές μοτοσυκλέτες.Δυσκολα να βρεθεί κάποιος να σου δώσει 17000€ στο χέρι, χωρίς γραμμάτια εννοώ,επομενος αν βιάζεται ο πωλητής ο έμπορος είναι μονόδρομος, άλλωστε αυτό εκμεταλλεύονται.12κ μπορεί να του είπε ο γνωστός στην Μιχαλακοπούλου που τα παίρνει για ένα κομμάτι ψωμί.

BigPoppa

Μέλος
Περιοχή
Λουτρακι
Όνομα
akis
Μοτό
BMW R1200GS
Νομίζω ότι το selling point της Africa είναι το dct και αν δεν υπάρχει είναι μειονέκτημα στην πώληση. Απο την άλλη το μηχανάκι φοράει σοβαρά έξτρα και όχι σκουπίδια απο τσαινα ταουν. Για τα πάντα υπάρχει αγοραστής γιαυτό κάνε υπομονή

Athanbiker

"..You will never walk alone "
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Θανος
Μοτό
YamaTDM900 abs 05
Africa queen adv 24
Καλή σου μέρα κατ αρχήν!

Αυτά που σου λένε είναι όλα μaλaκιες .
Η μηχανή είναι καινούργια μέσα στην εγγύηση και η απαξίωση της σύμφωνα με τα χλμ που έχει δεν είναι πάνω από 20% της αρχικής άξιας της . (αντε 25%στο τσακίρ κέφι...που δεν-αλλα λέμε τώρα)
Τα χτρα που φορας ειναι ολα αυτα που πρεπει να φοραει μια τετοια μηχανη για αυτη τη χρηση . Και μαλιστα επωνυμα και σωστα .
Εφ οσον η μηχανή είναι όντως σε άριστη (χωρίς φθορές από σουάζ-γιατι ειδα και τέτοια κουλά στην αγορα - και χτυπηματα σοβαρα απο off road χρηση ) η τιμη που το ζητας ειναι παραπανω απο αριστη .

ΑΝ ειχες την τιμη αυτη που εβαλες προσφατα αδερφε πριν 2 εβδομαδες θα το ειχα παρει εγω μαλλον...!!

Πιστεύω το θέμα είναι το ψυχολογικό όριο που βρίσκεται κοντά στα 17κ . Παραπάνω δύσκολα βγάζει ο Ελληνας απο τη τσεπη και ειδικα με την πληθωρα επιλογων που υπαρχει πλεον. (αφρικανα ομως δε βγαζει κανενας τους.. ) .Θα συμφωνησω με τους συντροχους οτι καλο θα ειναι καποια πραγματα να τα δωσεις ξεχωριστα και ριξε την τιμη . αν το καταφερεις γυρω στα 16500κ θα δεις οτι θα τη δωσεις . Στο λεω γιατι εψαχνα και εγω κανα χρονο τωρα και ειδαν κ εμενα πολλα τα ματια μου .. Τελικα κατεληξα σε αυτο ακριβως το μοντελο με την eera επανω .

Πάντως αν δωσεις πραγματα στειλε π.μ. απο εδω γιατι εχεις αγοραστη ετοιμο να ξερεις!

Καλη σου μερα και παλι και καλοπουλητη σου ευχομαι γιατι ειναι πραγματικά κούκλα !!

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Η μοτοσυκλέτα σου φαίνεται λουλούδι και φορτωμένη με ένα σκασμο έξτρα. Υποθέτω σου έχει στοίχισε κάπου 22-23 χιλιάρικα με τα έξτρα? Αν είναι έτσι τα 17Κ που ζητάς φαίνονται από τίμια ως ευκαιρία.

Από εκεί και έπειτα νομίζω περισσότερο το πρόβλημα είναι πως τα 17Κ μετρητά ίσως θέλουν λίγο υπομονή ειδικά Νοέμβριο σχεδόν να βρεθεί ο μνηστήρας και προσωπικά καλύτερα να την εκαιγα από το να μου την έτρωγε ο έμπορος 12χιλιαρικα

GeorgeAfrica

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Honda Africa 1100
Αυτο που παρατηρώ εγώ είναι πως ότι είναι πάνω από 800 κυβικά δύσκολα κινείται.Πλεον υπάρχουν άπειρες προτάσεις στην μεσαία κατηγορία και έχουν στραφεί όλοι προς τα εκεί.
Αν έχεις τον χρόνο σίγουρα σε συμφέρει να πουλήσεις ξεχωριστά τα έξτρα μιας κ είναι αρκετά.

Καλημέρα Φίλε. Η αλήθεια είναι ότι προς τα εκεί θα πάω και εγώ μάλλον προς την μεσαία κατηγορία δήλαδή. Ναι το έχω σκεφτεί να πουλήσω και κάποια πράγματα ξεχωριστά αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος…

GeorgeAfrica

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Honda Africa 1100
Ούτε εγώ έχει τύχει να αγοράσω η να πουλήσω από έμπορο,αλλά πότε δεν αγόρασα τόσο ακριβές μοτοσυκλέτες.Δυσκολα να βρεθεί κάποιος να σου δώσει 17000€ στο χέρι, χωρίς γραμμάτια εννοώ,επομενος αν βιάζεται ο πωλητής ο έμπορος είναι μονόδρομος, άλλωστε αυτό εκμεταλλεύονται.12κ μπορεί να του είπε ο γνωστός στην Μιχαλακοπούλου που τα παίρνει για ένα κομμάτι ψωμί.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ αποφεύγω να πουλήσω σε έμπορος. προφανώς οι άνθρωποι θέλουν να βγάλουνε λεφτά αυτή είναι και η δουλειά του άλλωστε. Αλλά ο συγκεκριμένος ήταν αλεπουδιαρης

GeorgeAfrica

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Honda Africa 1100
Νομίζω ότι το selling point της Africa είναι το dct και αν δεν υπάρχει είναι μειονέκτημα στην πώληση. Απο την άλλη το μηχανάκι φοράει σοβαρά έξτρα και όχι σκουπίδια απο τσαινα ταουν. Για τα πάντα υπάρχει αγοραστής γιαυτό κάνε υπομονή
Έχει και το manual Το κοινό του πιστεύω. Η αλήθεια είναι ότι δε βιάζομαι ιδιαίτερα να το πουλήσω…

GeorgeAfrica

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Honda Africa 1100
Καλή σου μέρα κατ αρχήν!

Αυτά που σου λένε είναι όλα μaλaκιες .
Η μηχανή είναι καινούργια μέσα στην εγγύηση και η απαξίωση της σύμφωνα με τα χλμ που έχει δεν είναι πάνω από 20% της αρχικής άξιας της . (αντε 25%στο τσακίρ κέφι...που δεν-αλλα λέμε τώρα)
Τα χτρα που φορας ειναι ολα αυτα που πρεπει να φοραει μια τετοια μηχανη για αυτη τη χρηση . Και μαλιστα επωνυμα και σωστα .
Εφ οσον η μηχανή είναι όντως σε άριστη (χωρίς φθορές από σουάζ-γιατι ειδα και τέτοια κουλά στην αγορα - και χτυπηματα σοβαρα απο off road χρηση ) η τιμη που το ζητας ειναι παραπανω απο αριστη .

ΑΝ ειχες την τιμη αυτη που εβαλες προσφατα αδερφε πριν 2 εβδομαδες θα το ειχα παρει εγω μαλλον...!!

Πιστεύω το θέμα είναι το ψυχολογικό όριο που βρίσκεται κοντά στα 17κ . Παραπάνω δύσκολα βγάζει ο Ελληνας απο τη τσεπη και ειδικα με την πληθωρα επιλογων που υπαρχει πλεον. (αφρικανα ομως δε βγαζει κανενας τους.. ) .Θα συμφωνησω με τους συντροχους οτι καλο θα ειναι καποια πραγματα να τα δωσεις ξεχωριστα και ριξε την τιμη . αν το καταφερεις γυρω στα 16500κ θα δεις οτι θα τη δωσεις . Στο λεω γιατι εψαχνα και εγω κανα χρονο τωρα και ειδαν κ εμενα πολλα τα ματια μου .. Τελικα κατεληξα σε αυτο ακριβως το μοντελο με την eera επανω .

Πάντως αν δωσεις πραγματα στειλε π.μ. απο εδω γιατι εχεις αγοραστη ετοιμο να ξερεις!

Καλη σου μερα και παλι και καλοπουλητη σου ευχομαι γιατι ειναι πραγματικά κούκλα !!
Καλή σου μέρα φιλε.
Η μηχανή είναι σε άριστη κατάσταση στην εγγύηση όπως ανέφερες και με λίγα χιλιόμετρα. Και τα έξτρα που έχω αναφέρει. Θα το σκεφτώ για κάποια πράγματα ίσως τα δώσω ξεχωριστά,δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθώ. Αν το αποφασίσω θα ενημερώσω εννοείται.

GeorgeAfrica

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Honda Africa 1100
Η μοτοσυκλέτα σου φαίνεται λουλούδι και φορτωμένη με ένα σκασμο έξτρα. Υποθέτω σου έχει στοίχισε κάπου 22-23 χιλιάρικα με τα έξτρα? Αν είναι έτσι τα 17Κ που ζητάς φαίνονται από τίμια ως ευκαιρία.

Από εκεί και έπειτα νομίζω περισσότερο το πρόβλημα είναι πως τα 17Κ μετρητά ίσως θέλουν λίγο υπομονή ειδικά Νοέμβριο σχεδόν να βρεθεί ο μνηστήρας και προσωπικά καλύτερα να την εκαιγα από το να μου την έτρωγε ο έμπορος 12χιλιαρικα
24k Στοίχισε συνολικά. Αν είναι Να το δώσω 12 χιλιάρικα που έδινε ο άλλος Καλύτερα να την αφήσω κληρονομιά στα παιδιά μου….

GeorgeAfrica

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
Honda Africa 1100
11900 και άμα θες , τα λεφτά ντούκου ,υπάρχουν στην κασέλα , αλλιώς θα τα δώκω κ θα πάρω τρανσαλπ του 2005 (το καλό ,ξέρετε εσείς ) , αυτό που δεν χαλάει !
Δώσε 5Κ και δύο σουβλάκια…(Γύρο χοιρινό με μπόλικό τζατζίκι) :)))

Airhead

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Daytona Maveric 500 2021
Η τιμή είναι πάντα προιόν της σχέσης ζήτησης και προσφοράς. Μπαίνεις car κόβεις κίνηση. Πόσο έχει μία adv sports κοντά στα χιλιόμετρα σου κατά μέσο όρο; Εκεί και λίγο πιο κάτω θα πουλήσεις. Το πόσο έκανε η μηχανή και πόσο τα έξτρα ελάχιστη -αλλά όχι καθόλου- σχέση έχουν με το πόσο θα πουληθεί. Αν θες την καλύτερη τιμή πούλα την μοτό γυμνή και τα έξτρα ένα προς ένα. Ούτε καν σαν προσφορά κάποια στον αγοραστή. Μαλακί@; Τεράστια. Αλλά έτσι είναι. Από την άλλη οι μοτό βίτσιο μας είναι, όχι επένδυση.

Top Bottom