Εδώ θα κουβεντιάζουμε για το εν λόγο μηχανάκι καθώς επίσης θα σας ενημερώνω για αξεσουάρ που θα προσθέτω ώστε να έχει μια εικονα όποιος ενδιαφέρεται για CRF300L.
Λοιπόν, ως πρώην κάτοχος του CRF250RALLY και νυν του CRF300L θα σας πω, πως η μεγάλη αλλαγή που έχουν είναι στο μοτέρ και στο σασμαν. Το 300αρι είναι πιο ροπατο χαμηλά και στο σασμαν έχουν κοντινη την πρώτη, δευτέρα, τρίτη, τετάρτη, πέμπτη και έχουν μακρίνοι την έκτη. Οπότε σε συνδυασμό και τον δυο βελτιώσεων (μοτέρ-σασμαν) έχουμε ενα παιχνιδιαρικο αποτέλεσμα τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο γιατί δεν χρειάζεται να "στιβεις" το γκάζι για να αποδώσει το μηχανάκι!
Το πλαίσιο έχει κολλημένο το υποπλαισιο και όχι διαιρούμενο όπως ήταν στα crf250rally και crf250l. Αλλά αυτό δεν στάθηκε αποτρεπτικος παράγοντας για την αγορά γιατί μπορεί να μην είναι διαιρούμενο αλλά είναι πιο ενισχυμένο απο τα 250αρια!
Οι αναρτήσεις του είναι μαλακές αλλά όχι σε βαθμό που να χρειάζονται άμεση αλλαγή (εδώ βοηθάνε τα 70 κιλά μου).
Η γεωμετρία του είναι πιο γρήγορη από το rally και ίδια με το 250l.
Τα φρένα του είναι αποτελεσματικά και με ads το οποίο απενεργοποιείται στον πίσω τροχό.
Η κατανάλωση του είναι 2,7l/100 σε πορεία στην άσφαλτο πηγαίνοντας με 90 χιλιόμετρα και 3,3l/100 στο χώμα.
Οπότε με το ντεπόζιτο του που είναι 7,8 λίτρα έχω αυτονομία για πάνω από 200 χιλιόμετρα!
Από αξεσουάρ έχω προσθέσει:
Ποδιά από την AXP.

2021 - 2022 Honda CRF300L Skid plate - Black
Honda CRF300L Skid plate. Weight : 0.85 Kg. The HDPE AXP plastic skid plate is designed for motocross, supercross and classic enduro use. Made of 6mm thick polyethylene, it covers the underside of the frame, protects the engine and the crankcase from projections. Unlike aluminum, the HDPE...

Βάση πινακίδας απο την H2C.
CRF300L/Rally H2C SHORT REAR FENDER APK1TAL80110TA
CRF300L/Rally H2C SHORT REAR FENDER APK1TAL80110TA
Χούφτες από την acerbis.
Τιμόνι από την renthal.
Προστατευτικά πλαισίου από την rally raid.

Αυτά από μένα και για ότι νεότερο θα ενημερώνω το θέμα.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία: