Καλώς όρισες κατ' αρχήν...!Καλημέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι!
Ερώτηση σπέσιαλ (τύπου, «δουλειά δεν είχε ο διάολος…):
Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο 701 enduro στο οποίο θέλω να «ξεβάψω» το μαύρο χρώμα που έχουν οι ζάντες (DID DirtStar), ώστε να έχουν το ωραίο χρώμα του αλουμινίου.
Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο (από μάστορα βέβαια), χωρίς να βγουν ακτίνες, κέντρα, κλπ;
Και θα γίνει με αμμοβολή ή με paint remover;
Φχαριστώ εκ των προτέρων, Μάνος.
Καμία αντίδραση.... Ρώτησες, απαντήσαμε/σα ...Πάντως, γτ τέτοια αντίδραση,
Αν φοράει τις DID DirtStar ,τότε είναι ηλεκτροστατική.βαμμένες ή ανοδιωμένες, ξεφλουδίζουν εύκολα και μάλιστα η βαφή/ανοδίωση είναι πολύ χαμηλής ποιότητας.
Πάντως, γτ τέτοια αντίδραση, δεν είναι ωραίο το χρώμα του φυσικού αλουμινίου;;;
Τι σκαρώνεις πάλι...?...Αν το αποφασίσεις ,τα ΜΑΥΡΑ που φοράς τώρα ,τα θέλω.
Ψαξ'το -&- Στείλε μου τιμή προσφοράς σε πμ
κατι μου λεει οτι μολις τον εκανες να αλλαξει γνωμη...Αν το αποφασίσεις ,τα ΜΑΥΡΑ που φοράς τώρα ,τα θέλω.
Τίποτα δεν χρειάζεται.... Μόνον αυτό :ΑΝ επιμένεις ,τότε ,θα χρειαστεί να ξεπλέξεις ,να τις στείλεις για αμμοβολή ,γυαλισμα ,βερνίκι(ηλεκτροστατικής) ,κ να τις ξαναπλέξεις.
Αυτό ,αν το ρίξει πάνω σκέτο ,θα τις κάνει απλά moon-i-kapelo...Τίποτα δεν χρειάζεται.... Μόνον αυτό :
Τα κάνει αόρατα!!!
![]()
Έφτασε και πραγματικά δείχνει μοναδικό!Το SpeedoX σαν case είναι απο αλουμίνιο και acetal. Sandwich, άρα πάνω αλουμίνιο, στην μέση Acetal και κάτω αλουμίνιο. Θα κάνουμε το αλουμίνιο μπλέ και θα είναι μοναδικόΝ. Απλά για να μην μπλέκουμε με dealer κλπ, μιας και πρέπει να στοκάρουν και δεν είναι T-shirt, είπαμε να τα κάνουμε όλα μαύρα, αλλά στην περίπτωσή σου θα το κάνουμε μπλέ.
Έχεις 2 επιλογέςΑν ρωτούσε κανείς, όχι ότι έχει σημασία, λέω τώρα χάριν συζήτησης, γιατί ήθελα να μπω χώμα, αυτά τα βίντεο από τα ράλι BMW, KTM, husqvarna κλπ είναι η αιτία.
Έτσι. Καιρό έχει να δει νέα πτώση σε κατηφόρα το παιδί.Έχεις 2 επιλογές
Κάθεσαι και βλέπεις τα πολυ ωραία αυστραλιανά βίδεο ή έρχεσαι στις βόλτες του advride και γίνεσαι πρωταγωνιστής βιδεο και όχι μονο