Εισαι πιο αργός από τον Γκάντι....Αν δε θες βίδες έχει και παξιμάδια.
Εισαι πιο αργός από τον Γκάντι....Αν δε θες βίδες έχει και παξιμάδια.
Το καλύτερο είναι να τους τηλεφωνήσεις και να μιλήσεις κατευθείαν μαζί τους.Καλησπέρα Στην ομάδα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα 701endouro. Και να τοποθετήσω κάποιο rally kit της aurora. Γνωρίζει κάποιος αν αναλαμβάνουν στην aurora Και την τοποθέτηση του Κιτ η μόνο τα πουλάνε;
Άσε τα σάπια,αυτά τα κάνεις για τα views και τα λαϊκς.εκει ήμουν όταν αφού κατέβηκες όλη την αντιπυρικη σταμάτησες και έπεσες με χάρη σ ένα θάμνο για να είναι και στα μαλακά.αλλου αυτά,άσε που οι βόλτες του advride δεν έχουν κατηφόρεςΈτσι. Καιρό έχει να δει νέα πτώση σε κατηφόρα το παιδί.
/σπαμΟΝΆσε τα σάπια,αυτά τα κάνεις για τα views και τα λαϊκς.εκει ήμουν όταν αφού κατέβηκες όλη την αντιπυρικη σταμάτησες και έπεσες με χάρη σ ένα θάμνο για να είναι και στα μαλακά.αλλου αυτά,άσε που οι βόλτες του advride δεν έχουν κατηφόρες
σαν την ανηφοριά δεν εχει.../σπαμΟΝ
Βρισκόμαστε με μέλος στην παρουσίαση του 1300, μου λέει καλά τι πρόβλημα έχεις με τις κατηφόρες αφού πήγαινες στην ρόδα του ibar στο τάδε κομμάτι. Του λέω αν είχες και εσύ πέντε GSA πίσω σου, τι θα έκανες, προσευχή (που λέει ο λόγος) και γιούργια. Πέραν από δύο σημεία που έχασα κατέβασμα και λίγο τα μυαλά μου μέχρι να μπει η ταχύτητα, κατά τα λοιπά ήταν όλα ΟΚ (το μόνο κομμάτι που κινήθηκα με την παρέα στον ρυθμό της παρέας και θεωρητικά το χειρότερο για εμένα, κατηφόρα με νεροφαγώματα) που σημαίνει ότι απλά δεν πιστεύω στο σύνολο "μηχανάκι/λάστιχα" ότι μπορεί να μετακινηθεί "κανονικά"/όπως οι άλλοι. Τώρα που κάπως ησυχάσαμε από άλλες εξυπνάδες, θα στρώσουμε και το θέμα με την βοήθεια του youtube και του irctyreguy. Το μυαλό είναι τεράστια παγίδα γιατί αυτό που λες το είδα μετά, μπλοκάρισμα χωρίς κανέναν λόγο, εκείνη την ώρα όμως δεν μου φαινόταν έτσι.
/σπαμΟΦΦ