Η δοκιμή ξεκίνησε με τον Στέφανο στο SM και μένα στο Ε έχοντας στην δ στην διάθεση μας 30 λεπτά(τα κάναμε 45 αφού βάλαμε και βενζίνη

).
Πρώτη εντύπωση κάνει η καλή εργονομία για το δικό μου τουλ άχιστον ύψος.Είτε καθιστός είτε όρθιος στα φαρδιά μαρσπιέ αισθανόμουν πολύ άνετα.
Η σέλα παρ'όλο που φαίνεται αφιλόξενη είναι αρκετά φαρδιά και δεν με απασχόλησε όση ώρα ήμουν πάνω της και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι θα ικανοποιητική και για αρκετο ακόμα χρόνο.Βέβαια αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό γιατί οδηγούσα για πολλά χρόνια μηχανάκι με φλατ σέλα που δεν ήταν Adv ή GT.
Το μπροστινό φρένο πολύ ισχυρό για την κατηγορία των dualsport και αρχικά ήθελε λίγο προσοχή λόγο της μεγάλης διαδρομής της μπροστινής ανάρτησης.
Το πίσω φρένο λιγότερο δυνατό αλλά είχε ενεργοποιημένο το ABS που το τσαρούχωσα(sic) 2--3 φορές για να δω την λειτουργία του.Δεν είμαι συνηθισμένος στο ΑBS και θα ήθελα να το απενεργοποιήσω αλλά σεβάστηκα την επιθυμία του πωλητή της Husqvarna/ΚΤΜ(btw πολύ εξυπηρετικός,σωστός επαγγελματίας).
Οδική συμπεριφορά
Αρχικά παρατήρησα κάτι που είχα παρατηρήσει στο αντίστοιχο 690Ε που είχα οδηγήσει(για λιγότερη ώρα) πριν κάνα χρόνο.Μετά τα 60-70χλμ είναι αρκετά δύσκολο να αλλάξει πορεία σε σλάλομ ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα.Σαν κάτι να το κρατάει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι,ίσως το σετάρισμα των αναρτήσεων.Πάντως όταν επιτελους πλαγιάσει ειναι σταθερό σαν βράχος.
Ένα άλλο τερτίπι που δεν είχα παραρηρήσει στο 690 ήταν ότι πάνω από τα 110-120 όταν επιτάχυνε με φουλ γκαζι κούναγε πολύ.
Λέω δεν μπορεί,σφίγγω το τιμόνι πολύ.Χαλαρώνω και άλλο αλλά δεν ..(το sm δεν είχε τέτοιο θέμα)
Το μοταρντ είναι σαφώς πιο παιχνιδιάρικο στην άσφαλτο και κουμπώνεις αμέσως πάνω του και αρχίζει το παιχνίδι.
Το μπροστινό του φρένο είναι φοβερό γιατί συνδυάζει δύναμη με προοδευτικότητα(άρα και αίσθηση)
Μοτέρ
Το εντουρο έκανε πιο εύκολα σούζες(άνετα με τριτη)
Το sm φαίνονταν πιο αδύναμο στις χαμηλομεσαίες, ανοίξαμε με τριτη (ρεπριζ) και το εντουρο έφυγε μπροστά.Ισως το sm να έχει πιο μακρύ γραναζωμα.
Αυτό το παραρήρησα και όταν άνοιξα τέρμα το γκάζι με τελευταία σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων(με 65 περίπου χλμ/ώρα) και το E επιτάχυνε αρκετά πιο στρωτά και δυνατά.
Σασμάν και τα δύο σαν χόντα μόνο που στην επιστροφή στο εντουρο είχα δύο φορές νεκρά σε αλλαγή (3η 4η αν θυμάμαι καλά).
Μπορεί να θέλει αλλαγή λάδια, μπορεί να έχει φάει σκίσιμο απο τις δοκιμές,μπορεί και από δικό μου λάθος(που δεν νομιζω).
Γενικά μου έκαναν και τα δύο πολύ καλή εντύπωση αν και το εντούρο ίσως θέλει λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις των αναρτήσεων,το σίγουρο είναι ότι αδικήθηκε γιατί η δοκιμή δεν συμπεριλάμβανε χώμα.