Πωλειται χειμερινο jacket της Bering, με επενδυση & προστασιες στους ωμους και στους αγκωνες.(Large)
Pektis Μέλος Όνομα Janis Μοτό Vfr vtec rc 46 16 Οκτωβρίου 2020 #1 Πωλειται χειμερινο jacket της Bering, με επενδυση & προστασιες στους ωμους και στους αγκωνες.(Large) Τελευταία επεξεργασία: 16 Οκτωβρίου 2020
Pektis Μέλος Όνομα Janis Μοτό Vfr vtec rc 46 16 Οκτωβρίου 2020 #2 Foto Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pektis Μέλος Όνομα Janis Μοτό Vfr vtec rc 46 16 Οκτωβρίου 2020 #3 Pektis έγραψε: Πωλειται χειμερινο jacket της Bering, με επενδυση & προστασιες στους ωμους και στους αγκωνες. Click to expand... Τιμη : €70 Παμε στα €60 για να φευγει! Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία: 27 Οκτωβρίου 2020
Pektis έγραψε: Πωλειται χειμερινο jacket της Bering, με επενδυση & προστασιες στους ωμους και στους αγκωνες. Click to expand... Τιμη : €70 Παμε στα €60 για να φευγει! Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pektis Μέλος Όνομα Janis Μοτό Vfr vtec rc 46 7 Νοεμβρίου 2020 #4 Στα €50 για να αδειασει η ντουλαπα! Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pektis Μέλος Όνομα Janis Μοτό Vfr vtec rc 46 16 Ιανουαρίου 2021 #5 Παρακαλω να διαγραφει απο τους διαχειριστες... Τελικα το χαρισα!
thenos Μέλος ADVRIDE Team Περιοχή Τύρνα Όνομα Θανασης Μοτό KTM 950 ADV & KTM EXC450 16 Ιανουαρίου 2021 #6 Pektis έγραψε: Παρακαλω να διαγραφει απο τους διαχειριστες... Τελικα το χαρισα! Click to expand... Ωραίος ο Pektis ...
Pektis έγραψε: Παρακαλω να διαγραφει απο τους διαχειριστες... Τελικα το χαρισα! Click to expand... Ωραίος ο Pektis ...
giamar οn-offας Όνομα Γιαννης Μοτό R1200GS 16 Ιανουαρίου 2021 #7 Pektis έγραψε: Παρακαλω να διαγραφει απο τους διαχειριστες... Τελικα το χαρισα! Click to expand... Μπράβο ! Τουλάχιστον έτσι έπιασε σίγουρα τοπο
Pektis έγραψε: Παρακαλω να διαγραφει απο τους διαχειριστες... Τελικα το χαρισα! Click to expand... Μπράβο ! Τουλάχιστον έτσι έπιασε σίγουρα τοπο