Έχεις..Ετσι ειναι.Απλα εγω πριν πάρω το tuareg κοιτουσα αυτα ακριβώς τα μηχανακια.Αρα.....εχω περιεργο προφίλ
εντάξει βάζεις πρώτα το χώμα σε ένα all around μηχανάκι. Είσαι ωραίος και δικός μας αλλά 1/100 υποψήφιος αγοραστής
Έχεις..Ετσι ειναι.Απλα εγω πριν πάρω το tuareg κοιτουσα αυτα ακριβώς τα μηχανακια.Αρα.....εχω περιεργο προφίλ
Μεστωμένο ακούγεται,Σκέφτομαι να το ζητήσω τέστ αν πάω στο βασίλειο
Δεν είναι κακή ιδέα, αν μπορέσεις κάντο. Εδώ μάλλον θα αργήσουμε να το δούμε.Σκέφτομαι να το ζητήσω τέστ αν πάω στο βασίλειο
Ελλάδα έγινε η ερώτηση; Έχει αναλάβει κάποιος την αντιπροσώπευση;Για το 800 που ρώτησα, Ευρώπη τον Οκτώβριο μου είπαν.
Όχι, έγινε στην σελίδα της kove στο fb.Ελλάδα έγινε η ερώτηση; Έχει αναλάβει κάποιος την αντιπροσώπευση;
Κλασική περίπτωση, κλασικές μαλακίες!!!!Πριν λίγες μέρες πήρε την έγκριση euro5 χάνοντας γύρω στα 9 άλογα (από 51 στα 42) όπως και σε ροπή .
Αναμενόμενο μεν από την άλλη Gary Goodwind αντιπρόσωπος στην Αμερική πολύ δραστήριος. Σου στέλνει μια ecu αμερικανικη βγάζεις και τα περιττά και τα πήρες πίσω.Πριν λίγες μέρες πήρε την έγκριση euro5 χάνοντας γύρω στα 9 άλογα (από 51 στα 42) όπως και σε ροπή .
Αυτό έχει κάποια επίδραση στην μείωση της κατανάλωσης;Πριν λίγες μέρες πήρε την έγκριση euro5 χάνοντας γύρω στα 9 άλογα (από 51 στα 42) όπως και σε ροπή .
Δεν έχω πάρει χαμπάρι ακόμα τι ακριβώς χρειάζεται για να ξεφιμωθεί το Euro5 μιας και η έγκριση του έγινε πριν λίγες μέρες και δεν έχει πουληθεί ακόμα .Αναμενόμενο μεν από την άλλη Gary Goodwind αντιπρόσωπος στην Αμερική πολύ δραστήριος. Σου στέλνει μια ecu αμερικανικη βγάζεις και τα περιττά και τα πήρες πίσω.
Δεν ξέρω αν έχει επίδραση,θα το μάθουμε όταν κυκλοφορήσουν στην αγορά.Αυτό έχει κάποια επίδραση στην μείωση της κατανάλωσης;
Αυτός είναιΝα δουμε επιτέλους σε πρώτη φάση ποιος θα πάρει την αντιπροσωπεία και αν θα είναι ο Γκοργκολης.
Μάλιστα. Άρα έγινε το αναμενόμενο.. Μάλλον περίμεναν την έγκριση Euro 5 των μοντέλων για να δώσουν την επίσημη ανακοίνωση.Αυτός είναι
Μοντέλα - kovemoto.gr
Η KOVE ΜΟΤΟ ιδρύθηκε το 2017 και στις δραστηριότητές της περιλαμβάνονται το R&D, ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η παραγωγή και οι πωλήσεις μοτοσυκλετών, με την εταιρεία να εστιάζει στις επιδόσεις και το όραμά της για υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας και μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες για τους...kovemoto.gr
Ξεκίνησε η KOVE στην Ελλάδα με εισαγωγέα την Γκοργκόλης Α.Ε.
Εμφανίστηκε η ιστοσελίδα KOVEMOTO.GR που αναγγέλλει την έλευση του νέου κατασκευαστή στην ελληνική αγορά από την εισαγωγική εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε., ακριβώς όπως αναμέναμε να γίνει εδώ και αρκετούς μήνες, όπως θα θυμηθείτε και από εδώ.www.motomag.gr