Καλησπερα ,Σκέψουπως σου χαρίζανε ενα Honda/Kawasaki/yamaha/ktm και ένα sym/daytona/voge/kove στα ίδια κυβικά , τί θα διάλεγες;
οτι θα μου χαριζανε , αυτοματως , δεν θα μου κοστιζε κατι ... οπερ και .... μάλλον δεν εχει θεση ως επιχειρημα εξ αρχής...
Δεν νομιζω ότι κάποιος κανει ευθεια συγκριση/αντιπαραθεση οτιδηποτε άλλο πλην το καστος.
Και πραγματι, αρεσει και βγαζει γουστα ή οχι το οποιοδηποτε, με ωριμοτητα ή μη , σαν ερθει η ωρα να μπει το χερι στην τσεπη , ειδικα στις μερες μας ,
κατι θα ξανασκεφθεις.... υποθετω...
Δεν εχω τιποτε υπερ καμιας κινας -να το πω και παλι , για να μην απασχολω αδικα τα πληκτρολογια - , απλα δεν ειμαι ΥΠΕΡ και καμιας άλλης.
Μεγαλωσα σε συνεργειο και ξερω πολυ καλα το χωρο των τροχων απο την εποχη που οι φιλοι μου γνωριζαν μονο το σουμποτεο ...
[ και δεν το παρουσιαζω ως ''τι μαματος'' ειμαι , απλως ως γεγονος]
Η μονη ενσταση που εχω ειναι για το κλεισιμο , δηλ :
''δεν βρίσκω και λόγο να είμαι ανοιχτόμυαλος σε μια χώρα που είναι κλειστόμυαλη απο την δημιουργία της Γής''
μπορει να ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο καθεστως και κουλτουρα για να την κατανοησει οποιοσδηποτε στην δυση -φυσικα ισχυει κ αντιστροφα- ,
αλλά , εαν ισχυε ο ισχυρισμος τοτε ... δεν θα εφτανε στο σημειο να εχει εκμεταλλευτει το καθε μ..πανο στις βρυξελλες ή τον καθε προδοτη σε καθε χωρα μεμονωμενα , και τωρα να απειλει ευθεως τον καθε εργατη-επαγγελματια-συνταξιουχο εντος της ενωσης.
Και δεν φταινε σχιστοματιδες για αυτο , αλλά γραβατωνενοι κορδωμενοι ''κωλοβλαχοι'' που αλλού ζουν , άλλα τρωνε και πίνουν , με ομοιους τους κολυμπανε με τα ψιχουλα που συγκεντρωνουν απο τα εκατομμυρια σαν εμας που δεν ''εχουν που την κεφαλή πλυνε ΄΄και καμια διαθεση παραλληλα να αλλάξει κατι. Και φυσικα μεσα μας νομιζω οτι όλοι το γνωριζουμε πως ετσι κάπως ειναι (κ ας το ''ανεπτυξα΄΄ τοσο βιαστικα κ μπακαλιτζιδικα).
Βλεποντας μια προταση σαν αυτο εδω την σκεφτεσαι λοιπον σοβαρα...
... μια προταση που , σε καιρους με ολα τα χαρακτηριστικα που όλοι εχουμε πολλες φορες αναφερει , θα έπρεπε ολα να παραμενουν σταθερα -για on/off παντα χαρακτηριστικα - για παραπάνω απο 1-2 χρονια ,
και να μην πρεπει να τρεχουμε να δικαιολογουμε περι κερδοφοριας κακομοιρων ομιλων που θελουν 100 παρομοια μηχανακια στον καταλογο τους , με αναλογες εξελιξεις , με ''αντιστοιχο'' R/D κοστος εξελιξης , και παραλληλη παραγωγη στις κινο...ινδοταιλάνδες ... με αυξανομενες τιμες στα ΟΛΟ και πιο πλαστικα μηχανακια τους . [
νομίζω και πάλι]
Αυτά τα ολιγα ! ...κ οσο πιο ''περιεκτικα'' μπορεσα , γιατι περνει χρόνο τελικα ολο αυτό !
Επίσης , δεν ειναι ευθεια ''επιθεση'' στα γραφομενα να διευκρινησω , απλά , μια αφορμη να ''βγαλω΄΄ κατι απο κει μεσα ...
(τον κουβα που φερω για κεφάλι)
Καλες βόλτες (και συνεχιζω με πολυ ενδιαφερον να σας διαβαζω όλους)
Τελευταία επεξεργασία: