KOVE 800X

ParisAdv

Μέλος
Όνομα
Paris
Μοτό
VOGE300RALLY
YZF-R6
Φίλος γνωστός φανατικός γιαπωνεζόφιλος και αυστηρός Χοντάκιας, πρώην μηχανικός σε αγωνιστική ομάδα της πρωτεύουσας,νυν μηχανικός (ερωτικός μετανάστης) σε γνωστά συνεργεία της πόλης μου και τώρα στέλεχος στον εισαγωγέα της Kove , έχοντας κάνει αρκετά χιλιόμετρα με ένα σαν του παραπάνω ποστ (πιθανόν να είναι και το ίδιο) παραδέχθηκε δημόσια ότι πλέον υπάρχουν και άλλες μοτοσυκλέτες εκτός των Honda... :roflmao:
Το μόνο κακό είναι ότι θα ανέβει η τιμή του σύντομα δυστυχώς...
Δηλώνει δε εντυπωσιασμένος από το σύνολο.
Δε πα να ανεβει... μη γινοσαστε θυματα του marketing (ιδιαίτερα φθηνού θα έλεγα και αθέμιτου - τι δλδ μας απειλουν? μου το ειπε μαγαζατορας και εσκασα στα γελια...) μου θυμιζει κατι σαπακια στο καρ, παρτε τωρα γιατι τη Δευτερα παει σε ανταλλαγη.. βρισκουν πολλους θαραλεους μαλλον ή ευκολοπιστους

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Δε πα να ανεβει... μη γινοσαστε θυματα του marketing (ιδιαίτερα φθηνού θα έλεγα και αθέμιτου - τι δλδ μας απειλουν? μου το ειπε μαγαζατορας και εσκασα στα γελια...) μου θυμιζει κατι σαπακια στο καρ, παρτε τωρα γιατι τη Δευτερα παει σε ανταλλαγη.. βρισκουν πολλους θαραλεους μαλλον ή ευκολοπιστους
Απλά είχαν κρατήσει χαμηλά την τιμή για να μπει στην αγορά και τώρα θα πάει στα προβλεπόμενα επίπεδα.
Καλημέρες...

Tol

Μέλ
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Απόστολος
Μοτό
VFR
H Kove 800 X Pro θα είναι διαθέσιμη για test ride από την Πέμπτη 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου στην κεντρική έκθεση της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Καλλιθέα Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 210 9521108, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα και εξοπλισμό ασφαλείας.

Ωράριο/ημέρες:
  • Δευτέρα: 11:00-16:00
  • Τρίτη: 11:00-18:00
  • Τετάρτη: 11:00-16:00
  • Πέμπτη: 11:00-18:00
  • Παρασκευή: 11:00-16:00

Απο περιοδικό moto.gr

mikechios

Μέλος
Όνομα
mikechios
Μοτό
Bmw f650gs Dakar
H Kove 800 X Pro θα είναι διαθέσιμη για test ride από την Πέμπτη 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου στην κεντρική έκθεση της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Καλλιθέα Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 210 9521108, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα και εξοπλισμό ασφαλείας.

Ωράριο/ημέρες:
  • Δευτέρα: 11:00-16:00
  • Τρίτη: 11:00-18:00
  • Τετάρτη: 11:00-16:00
  • Πέμπτη: 11:00-18:00
  • Παρασκευή: 11:00-16:00

Απο περιοδικό moto.gr
Δεν έκανε κανένας test ride να μας πει τη γνώμη του;

KonCrf

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
CRF300 Rally
Παιδιά το έκανα test ride και το μηχανάκι "τα λέει".
Είναι πολύ ελαφρύ, πολύ εύκολες αλλαγές κατεύθυνσης και στις επιτόπου μανούβρες πιο εύκολο και από το crf που είχα.
Ωραίος ήχος και, πολύ ωραίο γκάζι.
Αξίζει να το κάνει κανείς ένα test ride μόνο και μόνο για να το δοκιμάσει

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Όντως απίστευτο, θέλει τέχνη και δύναμη να τιθασευσεις τα άλογα του ακόμα και στο eco mode, οδηγείται με σίγουρα μια σχέση πάνω, αναρτήσεις και σταμπιλιζατερ ευθεία όλα,αλματακι με τη σκεψη !!! Συμπλέκτης αν και ντιζα λες και δεν έχει ντιζα !! Πατιεται με ένα δάκτυλο χωρίς δύναμη!
Φρένο πάρα πολύ καλό και ιδανική θέση οδήγησης για το 1.75 μου. Τρομερό μηχανάκι. Μπήκε σε σειρά προτεραιότητας όταν και αν βαρεθω το Ράλι.

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής