Kove mx 250

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Kαι μόλις έψαχνα να δω αν έχει κάποιος ανεβάσει αυτό το θέμα....

Τι διαμαντακι είναι αυτό , από μοτέρ δεν με ανησυχεί διότι η kove έχει ένα καλό έχει όλους τους κινητήρες ετοιμοπαραδοτους και σε δελεαστική τιμή .....

Από αναρτήσεις οκ δεν περιμένεις κάτι ουααου αλλά όλα φτιάχνονται....

Το θέμα μου είναι ένα και μοναδικό , να πας Δευτέρα για δουλειά , και αυτό τι σημαίνει;;; Ο σκελετός κύριοι , ποιος εγγυάται ότι δεν θα δεις και από μέσα τι αλουμίνιο έχει σε κάνα άλμα....

Διάβασα σήμερα ότι θα τρέξουν στο ΑΜΑ MOTOCROSS αλλά το θέμα είναι θα τρέξουν μαύτο το σκελετό για να δούμε την πορεια του .....

Κατά τα άλλα η τιμή είναι σουπερντουπερ αλλά δεν ξέρω αν έχει πουλήσει έστω ένα ελλαδα

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Japanofilos

Μέλος
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Kawasaki klx 250s 2010
Kawasaki ninja 650 2019
Kαι μόλις έψαχνα να δω αν έχει κάποιος ανεβάσει αυτό το θέμα....

Τι διαμαντακι είναι αυτό , από μοτέρ δεν με ανησυχεί διότι η kove έχει ένα καλό έχει όλους τους κινητήρες ετοιμοπαραδοτους και σε δελεαστική τιμή .....

Από αναρτήσεις οκ δεν περιμένεις κάτι ουααου αλλά όλα φτιάχνονται....

Το θέμα μου είναι ένα και μοναδικό , να πας Δευτέρα για δουλειά , και αυτό τι σημαίνει;;; Ο σκελετός κύριοι , ποιος εγγυάται ότι δεν θα δεις και από μέσα τι αλουμίνιο έχει σε κάνα άλμα....

Διάβασα σήμερα ότι θα τρέξουν στο ΑΜΑ MOTOCROSS αλλά το θέμα είναι θα τρέξουν μαύτο το σκελετό για να δούμε την πορεια του .....

Κατά τα άλλα η τιμή είναι σουπερντουπερ αλλά δεν ξέρω αν έχει πουλήσει έστω ένα ελλαδα

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω έναν ατσάλινο περιμετρικό ξέρουν να τον φτιάξουν τι στο καλό να πάθει; Κι έχει αφαιρούμενο υποπλαίσιο αλουμινίου νομίζω...ο σκελετός του σαν σχήμα φέρνει κάπως σε klx.....νομίζω....

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Αγχωνόμαστε για τους σκελετούς που φτιάχνει η Kove? Τόσα 800Χ και 450 rally κοπανιονται στα χώματα δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Άλλο τα άλματα Βάγγο και άλλο το travel enduro ..... Παλιά θυμάμαι στα downhill υπήρχε μια πολύ φθηνή εταιρεία που έκοβε σκελετούς για πλάκα και όσοι έκαναν απλα enduro δεν είχαν θέμα (μιλάω για ποδήλατα ) αλλά συγκρίνω φθηνό και ακριβώς .....τότε το 2010 ήταν φόβος και τρόμος σε όσους είχαν αγοράσει την συγκεκριμένη εταιρεία .... Δεν θυμάμαι πως λεγόταν

Επίσης να περιμένουμε 5 χρόνια να δούμε την αξιοπιστία τους μην προτρεχουμε και βρεθούμε προ εκπλήξεων

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Απλά δείχνει το αγωνιστικό τμήμα της Kove όπως στο παγκόσμιο Site, δεν το δείχνει σαν το "δικό" του αγωνιστικό τμήμα.

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Πάντως καλά το πάει...

Top Bottom