Αναζήτηση του παραπάνω ,η μαμά θα μας αφήσει.
D dorso Μέλος Όνομα Nikos Μοτό 990 adventure s 3 Νοεμβρίου 2023 #2 Ρώτησες στην KTM μήπως υπάρχει Κιτ επισκευής?
Giwrgos Μέλος Όνομα Γιώργος 3 Νοεμβρίου 2023 #3 Θα το επισκευάσω να υπάρχει.Απλα διαβάζω γενικά ότι πάσχει,οπότε τα ψυχολογικά μου θα με κερδίσουν
thenos "Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά" ADVRIDE Team Περιοχή Ελάτη Όνομα Θανασης Μοτό KTM 950 ADV & KTM EXC450 3 Νοεμβρίου 2023 #4 Εγώ θα δοκίμαζα την παρακάτω. Ότι έχω πάρει από τη συγκεκριμένη εταιρεία έχουν βγει υπέρ του δέοντος αξιόπιστα. 20.2€ 39% OFF|Hydraulische Koppelingshoofdcilinderhendel Voor 690 Enduro Duke/R SMC R Supermoto 990 950 Adventure/S Smt Adv Motorhandgrepen|Hefbomen, Touwen & Kabels| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Εγώ θα δοκίμαζα την παρακάτω. Ότι έχω πάρει από τη συγκεκριμένη εταιρεία έχουν βγει υπέρ του δέοντος αξιόπιστα. 20.2€ 39% OFF|Hydraulische Koppelingshoofdcilinderhendel Voor 690 Enduro Duke/R SMC R Supermoto 990 950 Adventure/S Smt Adv Motorhandgrepen|Hefbomen, Touwen & Kabels| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
thenos "Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά" ADVRIDE Team Περιοχή Ελάτη Όνομα Θανασης Μοτό KTM 950 ADV & KTM EXC450 4 Νοεμβρίου 2023 #6 Giwrgos έγραψε: Παραγγέλνω κανονικά ?δεν έχει τελωνείο? Click to expand... Όχι δεν πληρώνεις κάτι επιπλέον.
Giwrgos έγραψε: Παραγγέλνω κανονικά ?δεν έχει τελωνείο? Click to expand... Όχι δεν πληρώνεις κάτι επιπλέον.
pumba Μέλος Όνομα pumba Μοτό Honda c50rr Philips OneBlade 4 Νοεμβρίου 2023 #7 Μιλα με gefr αν θες μονιμη λυση