Μπήκα και είδα. Οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως ωστόσο... Καλύτερα να ανοίξει κανείς μαγαζί και να τα γοράζει καινούργια και να τα πουλάει μεταχ. εκεί που τα δίνουν (κάποιοι, όχι όλοι...).
Eίχαμε του 2008 και μετά έχω δουλέψει στα περισσότερα που έχουν βγει απο τότε, ιδίως απο το 2012 και μετά.
Εϊχαν κάποιες ασθένειες (αντλία βενζίνης, rocker arm bearings, βίδες υποπλαισίου/τεπόζιτου). αλλά εξαρτάται σε τι χρήματα θα το βρεις και με τι χιλιόμετρα. 2009-2010έχουν 275 διαδρομή, (01, 12, 13) είχαν 250 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Είχα την τύχει να έχω 701 του 2016, και αν βγάλεις απο την εξίσωση τις αναρτήσεις, η μοτοσυκλέτα έβγαλε αγώνες και προσωπική χρήση χωρίς ούτε ενα πρόβλημα σε τίποτα απο τα παραπάνω και τα είχα αφήσει όλα μαμά για να δω αν θα βγάλει κάτι. Γενικά μέχρι και τα 100 χιλιάδες αν ο κινητήρας είναι καλοσυντηρημένος δεν θα χρειαστείς κάτι. Απο πελάτες που έχουμε έξω έχω δει και μεγαλύτερα νούμερα πριν ανοίξουν, προληπτικά, για συντήρηση. Θεωρώ ότι είναι μια απο τις καλύτερες μοτοσυκλέτες και δεν είναι τυχαίο που το 690 το rally είχε βασιστεί επάνω του (και τανάπαλιν λίγο).
Θα κοιτούσα την χρήση που θέλω, έχω κάνει προσωπικά Ελλάδα - Βόρεια Ιταλία με το 701 με την μαμά σελα και ο κώλος μου είχε γίνει τασάκι, (με το κιτ μας επάνω όμως, οπότε απο αέρα ήμουν οκ). Θεωρώ ότι είναι η μοτοσυκλέτα (αν εξαιρέσεις το άθλιο κόψιμο του τιμονιού) που μπορείς να κάνεις απο μονοπάτι Σαλαμίνα Σάκελαντ και Νάτο κάθε ΣΚ, να του βάλεις ότι αξεσουάρ θέλεις και να έχεις 28 λίτρα βενζίνη για το Μαρόκο και γενικά είναι η μοναδική μοτοσυκλέτα μπαλαντέρ ακόμα και σήμερα. Θα ήθελα να την είχα ακόμα στο γκαράζ μου, αλλά με κέρδισε πάλι το 640. Τουλάχιστον έμεινα στην οικογένεια

.