KTM 690 Enduro infos

2wheeler

Μέλος
Όνομα
Τασος
Μοτό
F800GS, RSV MILLE
Επιγραμματικά αν μπορει καποιος να δωσει infos ποια μοντελα αποφευγουμε και ποια ειναι σχετικα αξιοπιστα? Επισης αν ειναι σχετικά φορτωμενα με χιλιομετρα 40-50 τι παιζει και ποσο απαιτητικα ειναι στην συντηρηση τους...

Ψαχνοντας για μηχανακι για "εναν φιλο μου"...

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Αυτοί που το χουν δεν θα πούν τα ελαττώματά του για να μην ρίξουν την αξία μεταπώλησης. :D
Μόνο όσοι το είχαν και το έχουν πουλήσει, μπορεί να μιλήσουν. Ούτε και αυτοί αν το έχουν πουλήσει σε φίλο. :D

Για όλα τα μηχανάκια ισχύει.

Τελευταία επεξεργασία:

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Αυτοί που το χουν δεν θα πούν τα ελαττώματά του για να μην ρίξουν την αξία μεταπώλησης. :D
Μόνο όσοι το είχαν και το έχουν πουλήσει, μπορεί να μιλήσουν. Ούτε και αυτοί αν το έχουν πουλήσει σε φίλο. :D

Για όλα τα μηχανάκια ισχύει.
Έτοιμος να γράψω ήμουν, αλλά το πήρε φίλος βλέπεις!!!! :p
Οπότε..... :muted:!!!!!! :ha

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Επιγραμματικά αν μπορει καποιος να δωσει infos ποια μοντελα αποφευγουμε και ποια ειναι σχετικα αξιοπιστα? Επισης αν ειναι σχετικά φορτωμενα με χιλιομετρα 40-50 τι παιζει και ποσο απαιτητικα ειναι στην συντηρηση τους...

Ψαχνοντας για μηχανακι για "εναν φιλο μου"...
Ήδη μπήκαν και έγραψαν όσοι δεν το είχαν ποτέ και το πιο πιθανό να μην το έχουν καβαλήσει κιόλας.
Aldebaran , el-Gatto , dtz, onroad κλπ έζησαν αρκετά χλμ με τα εκπληκτικά για εμένα εργαλεία και μπορούν να σου πουν λεπτομέρειες.

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Αυτή η σιγουριά που έχουν ορισμένοι, είναι καταπληκτική!!!!!
Απαράμιλλη θα έλεγα.....

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Έχεις τα δίκια σου.

Από την άλλη τι έχουμε μάθει τελευταία; Ότι οι συμμετέχοντες στην δημόσια συζήτηση που κάνουμε εδώ στο φόρουμ είναι επιδειξίες με σύμπλεγμα ανωτερότητας και θέλουν το κακό των συνομιλητών τους, ακόμα και αν είναι φίλοι τους.

Τύποι, τα ζονκ είναι πολλά και πέφτουν βροχή. Τουλάχιστον γνωρίζουμε σιγά σιγά με ποιους συζητάμε...

Καλά ψώνια καναλάρχη.

640 Armageddon

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
640 Adventure, Angry Berg 450
Μπήκα και είδα. Οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως ωστόσο... Καλύτερα να ανοίξει κανείς μαγαζί και να τα γοράζει καινούργια και να τα πουλάει μεταχ. εκεί που τα δίνουν (κάποιοι, όχι όλοι...).

Eίχαμε του 2008 και μετά έχω δουλέψει στα περισσότερα που έχουν βγει απο τότε, ιδίως απο το 2012 και μετά.
Εϊχαν κάποιες ασθένειες (αντλία βενζίνης, rocker arm bearings, βίδες υποπλαισίου/τεπόζιτου). αλλά εξαρτάται σε τι χρήματα θα το βρεις και με τι χιλιόμετρα. 2009-2010έχουν 275 διαδρομή, (01, 12, 13) είχαν 250 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Είχα την τύχει να έχω 701 του 2016, και αν βγάλεις απο την εξίσωση τις αναρτήσεις, η μοτοσυκλέτα έβγαλε αγώνες και προσωπική χρήση χωρίς ούτε ενα πρόβλημα σε τίποτα απο τα παραπάνω και τα είχα αφήσει όλα μαμά για να δω αν θα βγάλει κάτι. Γενικά μέχρι και τα 100 χιλιάδες αν ο κινητήρας είναι καλοσυντηρημένος δεν θα χρειαστείς κάτι. Απο πελάτες που έχουμε έξω έχω δει και μεγαλύτερα νούμερα πριν ανοίξουν, προληπτικά, για συντήρηση. Θεωρώ ότι είναι μια απο τις καλύτερες μοτοσυκλέτες και δεν είναι τυχαίο που το 690 το rally είχε βασιστεί επάνω του (και τανάπαλιν λίγο).

Θα κοιτούσα την χρήση που θέλω, έχω κάνει προσωπικά Ελλάδα - Βόρεια Ιταλία με το 701 με την μαμά σελα και ο κώλος μου είχε γίνει τασάκι, (με το κιτ μας επάνω όμως, οπότε απο αέρα ήμουν οκ). Θεωρώ ότι είναι η μοτοσυκλέτα (αν εξαιρέσεις το άθλιο κόψιμο του τιμονιού) που μπορείς να κάνεις απο μονοπάτι Σαλαμίνα Σάκελαντ και Νάτο κάθε ΣΚ, να του βάλεις ότι αξεσουάρ θέλεις και να έχεις 28 λίτρα βενζίνη για το Μαρόκο και γενικά είναι η μοναδική μοτοσυκλέτα μπαλαντέρ ακόμα και σήμερα. Θα ήθελα να την είχα ακόμα στο γκαράζ μου, αλλά με κέρδισε πάλι το 640. Τουλάχιστον έμεινα στην οικογένεια :p .

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Ολα ξεκινούν από...κ καταλήγουν στο...πόσα λ7 έχεις-θελεις να διαθέσεις.

Κατα τ άλλα ,όσο πιο νέο μοντελο ,τόσο κ καλύτερο.
Επίσης ,αν ο πρώην εχει προβεί σε λύσεις παιδικών ασθενειών ,καθώς κ διάφορες αναβαθμίσεις περιφερειακών ,ακόμα καλύτερα.
Αλλά κ παλι στο οικονομικό καταλήγουν όλα.

Οπότε ,καθορίζεις το ταβάνι σου ,κ προσπαθείς με αυτό να πάρεις το καλύτερο που θα βρεις.

xarri8

Μέλος
Όνομα
Haris
Μοτό
Ktm 1090 adv r
701 enduro
Μπήκα και είδα. Οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως ωστόσο... Καλύτερα να ανοίξει κανείς μαγαζί και να τα γοράζει καινούργια και να τα πουλάει μεταχ. εκεί που τα δίνουν (κάποιοι, όχι όλοι...).

Eίχαμε του 2008 και μετά έχω δουλέψει στα περισσότερα που έχουν βγει απο τότε, ιδίως απο το 2012 και μετά.
Εϊχαν κάποιες ασθένειες (αντλία βενζίνης, rocker arm bearings, βίδες υποπλαισίου/τεπόζιτου). αλλά εξαρτάται σε τι χρήματα θα το βρεις και με τι χιλιόμετρα. 2009-2010έχουν 275 διαδρομή, (01, 12, 13) είχαν 250 αν δεν με απατά η μνήμη μου. Είχα την τύχει να έχω 701 του 2016, και αν βγάλεις απο την εξίσωση τις αναρτήσεις, η μοτοσυκλέτα έβγαλε αγώνες και προσωπική χρήση χωρίς ούτε ενα πρόβλημα σε τίποτα απο τα παραπάνω και τα είχα αφήσει όλα μαμά για να δω αν θα βγάλει κάτι. Γενικά μέχρι και τα 100 χιλιάδες αν ο κινητήρας είναι καλοσυντηρημένος δεν θα χρειαστείς κάτι. Απο πελάτες που έχουμε έξω έχω δει και μεγαλύτερα νούμερα πριν ανοίξουν, προληπτικά, για συντήρηση. Θεωρώ ότι είναι μια απο τις καλύτερες μοτοσυκλέτες και δεν είναι τυχαίο που το 690 το rally είχε βασιστεί επάνω του (και τανάπαλιν λίγο).

Θα κοιτούσα την χρήση που θέλω, έχω κάνει προσωπικά Ελλάδα - Βόρεια Ιταλία με το 701 με την μαμά σελα και ο κώλος μου είχε γίνει τασάκι, (με το κιτ μας επάνω όμως, οπότε απο αέρα ήμουν οκ). Θεωρώ ότι είναι η μοτοσυκλέτα (αν εξαιρέσεις το άθλιο κόψιμο του τιμονιού) που μπορείς να κάνεις απο μονοπάτι Σαλαμίνα Σάκελαντ και Νάτο κάθε ΣΚ, να του βάλεις ότι αξεσουάρ θέλεις και να έχεις 28 λίτρα βενζίνη για το Μαρόκο και γενικά είναι η μοναδική μοτοσυκλέτα μπαλαντέρ ακόμα και σήμερα. Θα ήθελα να την είχα ακόμα στο γκαράζ μου, αλλά με κέρδισε πάλι το 640. Τουλάχιστον έμεινα στην οικογένεια :p .
Εγώ πάντως μετά από όσα έχω διαβάσει από τον 640 Armageddon και σεβόμενος τις γνώσεις του και την εμπειρία του(χωρίς να τον γνωρίζω) έκατσα έψαξα και στο ίντερνετ για αρκετό καιρό και βρήκα μετά από κόπο ένα 701 του 2016 και μπορώ να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ(μας έφτιαξες :yew: ), πραγματικά η μηχανή είναι ότι ακριβώς ζητούσα για να κάνω τα on+off ταξίδια μου χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς. Η συγκεκριμένη έχει πάνω μόνο abs τέρμα απλή ουτε ζέστη βγάζει τπτ. το μόνο που άλλαξα είναι ένα τελικό εξατμισης μην κάψω τα μόσκο. Το μόνο που θα βάλω ίσως κάποια στιγμή ειναι έναν πύργο να γουστάρουμε και στο μάτι εκτός απο την βελτίωση του ταξιδιού, να σημειώσω εμένα είχε και σελα seatconcept η οποια είναι καλύτερη απο 1090 που έχω στην κατόχή μου οπότε λήθηκε και αυτό! Σε σχέση με πιο καινουργιο που εχω οδηγήσει δεν είδα διαφορές μεγάλες σε κάτι, ούτε σε κραδασμούς, τουλάχιστον να με ενοχλούν.

antonis68

Μέλος
Περιοχή
Σαλαμίνα
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
Suzuki Freewind 650 02
2wheeler Πολλά μπράβο στο φίλο σου που αρχίζει να μπαίνει στο σωστό δρόμο!
Όχι μόνο για τη μάρκα αλλά πιο πολύ για την αλλαγή κατηγορίας, :yew:

sugariasgeorge

πα(πουστης)...
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Αυτή είναι του Αντρέα... elrodeo ... Συμφορουμιτες...

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom