KTM EXC500

bmw320is

Μέλος
Όνομα
ALEX
Μοτό
XLV650
990 ADVENTURE
TENERE 700
HUSKY 701 ENDURO
Θεωρείτε ότι το εντουρο με το 500αρι μοτερ είναι πιο αξιόπιστο από τα μικρά ?επειδή ειναι πιο μεγάλο το μοτερ και δεν κουράζεται ? Αξίζει πιο πολύ από ενα 350 ή τζάμπα τα κυβικά ?

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Θεωρείτε ότι το εντουρο με το 500αρι μοτερ είναι πιο αξιόπιστο από τα μικρά ?επειδή ειναι πιο μεγάλο το μοτερ και δεν κουράζεται ? Αξίζει πιο πολύ από ενα 350 ή τζάμπα τα κυβικά ?
Λογικά ξεκινάς γυμναστήριο, αν δεν πηγαίνεις ήδη.
Θα σου μακρύνει τα χέρια και θα σου βγάλει τη ψυχή σε στενά κομμάτια.
Κατά τα άλλα οδοστρωτήρας.
Δεν το είχα ποτέ αλλά φαντάζομαι πως έτσι θα είναι.
Για αξιοπιστία ας γράψει κάποιος κάτοχος.

onroad

Superhero
Περιοχή
7th continent traveler
Όνομα
κωνσταντινος δε γκρειτ
Μοτό
1200 / 2012
Το 500 θεωρείτε από τα πιο αξιόπιστα μοτέρ , δεν κάνει για σφιχτό εντουρο ,νιώθεις έντονο βάρος από το μοτέρ (από τις πιστονιες)
Θα το αγόραζα σίγουρα , είναι για πιο ανοιχτά κομμάτια .

Είχα το 520 πριν έναν αιώνα και ήταν φανταστικό αλλά ήμουν και 20 χρόνια νεότερος , τώρα που έχω μπει στα 30 , το 350 είναι πολύ πιο ομαλό .

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 500
Πήρα το 500 (μοντέλο 2018) έχοντας προηγουμένως το 250 κι αφού οδήγησα και το 350 φίλου.
Ισχύει αυτό που γράφεις γενικά, τα μικρότερα επειδή τα δουλεύεις σε πιο υψηλές στροφές έχουν περισσότερη καταπόνηση.

Έχει γκάζι όσο θέλεις που όμως είναι πιο "πολιτισμένο", καμία σχέση με τα παλιότερα 450 που δεν είχαν γραμμικότητα. Εννοείται βέβαια οτι σε υψηλές στροφές είναι διάολος, όπως όμως και το 350.
Έχει ροπή και παίζεις με μια 3η, 4η παντού, ανάλογα και με το γρανάζωμα που θα του έχεις.

NikolasA

Μέλος
Όνομα
Nikolas
Μοτό
Ducati Desertx
Ktm 950 sm 2007
Ktm exc 450 six days 2013
Όπως τα λέει ο Στάθης, είχα το 450 μοντέλο 2013 , χαμηλά πας και μια πάνω για το άραγμα, ψηλά διαολιζεται, μοτέρ αξιόπιστα από το 13 και μετά, στα κλειστά λίγο πιο δύσκολο από το 350 αλλά τπτ που να σε κάνει να πεις 350, αν αυτή είναι η φάση σου διχρονακι και τέλος, αλλιως γνώμη μου 450, αντε και 500

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Το 500 θεωρείτε από τα πιο αξιόπιστα μοτέρ , δεν κάνει για σφιχτό εντουρο ,νιώθεις έντονο βάρος από το μοτέρ (από τις πιστονιες)
Θα το αγόραζα σίγουρα , είναι για πιο ανοιχτά κομμάτια .

Είχα το 520 πριν έναν αιώνα και ήταν φανταστικό αλλά ήμουν και 20 χρόνια νεότερος , τώρα που έχω μπει στα 30 , το 350 είναι πολύ πιο ομαλό .

Top Bottom