Leat 3.5

Mindcrime

Μέλος
Περιοχή
Βολος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Klr 650
Ξέρουμε τίποτα για τις εν λόγω μπότες? Θα είναι η πρώτη μπότα που θα φορέσω και τη βρίσκω σε πολύ καλή τιμή. Σε σχέση πάντα με άλλα entry level μοντελα

zanny

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στάθης
Μοτό
Husqvarna TE630
KTM EXC-F 500
Δε ξέρω για τι χρήση προορίζονται, βλέπω πάντως ότι δεν έχουν ιδιαίτερη προστασία στην άρθρωση. Ίσως να ήθελες να κοιτάξεις κάτι πιο στοχευμένο

δημήτρης

Μέλος
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
CRF 300L
Ξέρουμε τίποτα για τις εν λόγω μπότες? Θα είναι η πρώτη μπότα που θα φορέσω και τη βρίσκω σε πολύ καλή τιμή. Σε σχέση πάντα με άλλα entry level μοντελα
Θα σου πρότεινα για entry level αλλά και για experienced level να πάρεις το πιο κορυφαίο μοντέλο ή το δεύτερο από οποιαδήποτε μάρκα θες. Μια φορά θα την χρειαστείς την προστασία. Καλό είναι να έχεις την μέγιστη. Δοκίμασε μάρκες και μέγεθος και ψάξε να βρεις το καλύτερο ντηλ. Εγώ έχω τις leatt 5.5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μετά την πρώτη φορά χρήσης, τις αισθάνεσαι πολύ άνετες.

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Ναι στο τζορτζοπουλο τις είδα. Οι 4.5 δυστυχώς ξεφεύγουν απ το μπάτζετ.
Απλά σε κάποια πράγματα όπως οι μπότες, Λογικά θα τις έχεις πολλά χρόνια. Αντέχουν. Σκέψου πόσες βόλτες με μια σωστή μποτα σε σχέση με μια μέτρια. Για 60-70€ διαφορά ( πόση διαφορά έχουν?) πίστεψε με ειδικά στη μποτα πρέπει να ξοδέψεις. Καλύτερα κόψε από κράνος στο χώμα η από στολη ξέρω γω παρά απο μπότα. Ένα απλό κράνος στο χώμα θα σε προστατεύσει. Μια απλή μποτα μαλλον όχι. Σκέψου το. Χειρουργεία και φυσικοθεραπείες είναι πολύ πιο ακριβά.

Κι εμένα δεν μου περισσεύουν για σπατάλες. Κράνος έχω ένα ls2 το πιο απλό. Μπότα έχω την 5.5

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Ρίξε ότι χρήμα έχεις στη μπότα.αλλωστε μια καλή αν την πλένεις κ βάζεις σιλικόνη θα βγάλει δέκα χρόνια

Soutzouk

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
G650 Xchallenge

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Στο χώμα ανάποδα πάνε τα πράγματα.το.πιο βασικό είναι η μπότα.αυτη θα σε σώσει σε άπειρους μικρούς τραυματισμούς που μπορεί να κοστίσουν πολύ ταλαιπωρία πολλά λεφτά πολύ πονο

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Top Bottom