Θα σου πρότεινα για entry level αλλά και για experienced level να πάρεις το πιο κορυφαίο μοντέλο ή το δεύτερο από οποιαδήποτε μάρκα θες. Μια φορά θα την χρειαστείς την προστασία. Καλό είναι να έχεις την μέγιστη. Δοκίμασε μάρκες και μέγεθος και ψάξε να βρεις το καλύτερο ντηλ. Εγώ έχω τις leatt 5.5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μετά την πρώτη φορά χρήσης, τις αισθάνεσαι πολύ άνετες.Ξέρουμε τίποτα για τις εν λόγω μπότες? Θα είναι η πρώτη μπότα που θα φορέσω και τη βρίσκω σε πολύ καλή τιμή. Σε σχέση πάντα με άλλα entry level μοντελα
Ναι στο τζορτζοπουλο τις είδα. Οι 4.5 δυστυχώς ξεφεύγουν απ το μπάτζετ.Αν μπορείς πάρε τουλάχιστον τις 4.5. Λογικά κοιτάς τις προσφορές που έχει ο Τζορτζοπουλος?
Απλά σε κάποια πράγματα όπως οι μπότες, Λογικά θα τις έχεις πολλά χρόνια. Αντέχουν. Σκέψου πόσες βόλτες με μια σωστή μποτα σε σχέση με μια μέτρια. Για 60-70€ διαφορά ( πόση διαφορά έχουν?) πίστεψε με ειδικά στη μποτα πρέπει να ξοδέψεις. Καλύτερα κόψε από κράνος στο χώμα η από στολη ξέρω γω παρά απο μπότα. Ένα απλό κράνος στο χώμα θα σε προστατεύσει. Μια απλή μποτα μαλλον όχι. Σκέψου το. Χειρουργεία και φυσικοθεραπείες είναι πολύ πιο ακριβά.Ναι στο τζορτζοπουλο τις είδα. Οι 4.5 δυστυχώς ξεφεύγουν απ το μπάτζετ.
Εγώ σαν ασχετος έκανα ακριβως το ανάποδο. Πήρα ένα Shoei VFX-WR και από τις προσφορές του Τζωρτζόπουλου αυτές, τελευταίο ζευγάρι στο νούμερο μου, 44. Ελπίζω να γλιτώνουν τίποτα…Χειρουργεία και φυσικοθεραπείες είναι πολύ πιο ακριβά.
Νταξει καλή μποτουλα και πολύ καλή τιμή πέτυχες.Εγώ σαν ασχετος έκανα ακριβως το ανάποδο. Πήρα ένα Shoei VFX-WR και από τις προσφορές του Τζωρτζόπουλου αυτές, τελευταίο ζευγάρι στο νούμερο μου, 44. Ελπίζω να γλιτώνουν τίποτα…