Γεια και από εμένα στην παρέα σας Σωτήρης 47 από Λιβαδειά, Soto moto το παρατσούκλι από την Πέμπτη δημοτικόυ όταν σε έκθεση με θέμα τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις:έγραψα δύο σελίδες στην μια ήταν οδηγός αγώνων αυτοκινήτου και στην άλλη οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας,στο διάλειμμα μου είχαν βγάλει και τραγούδι soto moto δεν χαλάει σπινιαρει και τραβάει και κάθε μέρα μεγάλωνε.Το μικρόβιο είχε μπει απο τον πατέρα μου γιατί έτρεχε σε αγώνες αυτοκινήτων και με πήγαινε και στην πίστα moto cross στα Άσπρα σπίτια να βλέπουμε αγώνες.Πρωτο μηχανάκι λογικά τρίτη η τέταρτη δημοτικού μια floretta μοτοποδήλατο και μαζί με έναν φίλο μου που είχε honda camino γυρίζαμε όλο το χωριό σαν easy riders γιατί καθόμασταν εκεί που έβαζες τα πόδια κανονικά για να τα φτάνουμε. Στην 6η δημοτικού έχασα τον παππού μου και ήρθε στα χέρια μου το μηχανάκι του ένα YAMAHA RD 50, στο γυμνάσιο ήδη ονειρευομουν RD 350 για πρώτη μηχανή χάθηκαν φίλοι όμως από ανάποδιες και προσγειώθηκα απότομα και έτσι καταπίεσα τον εαυτό μου να μην πάρει μηχανή και οδηγούσα φίλων για να ξεχαρμανιαζω όλα αυτά μέχρι τα 29 που δεν άντεξα άλλο και ήρθε στα χέρια μου το ΧΤ που έχω μέχρι τώρα.. Επαγγελματίκα με τα γράμματα δεν τα πήγαινα καλά και ήξερα πως θα με φάει η μουτζούρα τελείωσα Γενικό λύκειο 4η Δέσμη την δέσμη του λαού.Αφου σπουδές δεν..Εκανα το στρατιωτικό και έπειτα κατάλαβα πως το χαρτί από το λύκειο δεν έκανε για τίποτα και έτσι συγχρόνως με την δουλειά πήγα Τ.Ε.Ε και τελείωσα τορναδορος cnc κάτι που δεν το εξάσκησα ποτέ γιατί είχα βγάλει δίπλωμα και δούλευα στα εργοστάσια (εκκοκκιστήρια βάμβακος)σαν χειριστής κλαρκ.Οταν η αγροτικη ζωη άρχισε να έχει κατηφορο και να κλείνουν ένα ένα τα εργοστάσια μεταπήδησα στα dvd-cd στην μεταξοτυπία, έπειτα σε βιολογικά προϊόντα υπεύθυνος και εδώ και 17 χρόνια είμαι χειριστής σε μηχανές injection που παράγουμε πλαστικά για λογαριασμό της φαγε. Η πάντρεια δεν έκατσε καλώς η κακως ακόμα και έτσι έχω παντρευτεί το ΧΤ, από χόμπυ πάρα πολύ μουσική πρώτα ακούσματα μόνο rock αλλά μετά κατάλαβα πως η μουσική δεν έχει όρια και έτσι τώρα ακούω ότι αρέσει στο αυτι μου, cinema δυστυχώς δεν βλέπω όπως παλιά ,και ακολουθώ από αγώνες sbk ,moto gp και super cross και τρελαίνομαι να βλέπω βίντεο με ανακατασκευες η μετατροπές σε μοτοσικλέτες..Αυτά από εμένα καλώς σας βρήκα και χαίρομαι που έχω γίνει μέλος στην όμορφη παρέα σας..