MOTO-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

KO$74S81

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Αν έχεις ενα χρόνο εγγύηση;
Με 4-5 ίσως,σε έναν χρόνο πόσα χιλιόμετρα να κάνεις ,ο 1 χρόνος μου θυμίζει κάτι μεταχειρισμένα που πουλάνε σε μαγαζιά και λένε 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας μοτέρ ....μπούρδες δηλαδή

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Αν έχεις ενα χρόνο εγγύηση;
Γιάννη και μετά δύο τρία χρόνια (άγνωστο το υπόλοιπο, πες ότι δεν έβγαλε τίποτα) ποιος θα το πάρει και πόσο;

b2bstam

Μέλος
Όνομα
matis
Μοτό
???
xt600e
Λογικά άμα έχει βρεθεί λύση και έχει περαστεί στην εγγύηση το καινούργιο ανταλλακτικό θα ξανά παίξει για υποψήφιο στην αγορά για αρκετούς

b2bstam

Μέλος
Όνομα
matis
Μοτό
???
xt600e
Πάντως ρε παιδιά αυτοί που γουστάρουν και έχουν συνηθίσει κτμ και ειδικά αυτοί που καβαλάνε 890r στο χώμα τι να αγοράσουν μετά από αυτό??

kostas82

Μέλος
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Μοτό
790 Adv R
Λέτε λέτε και καλά τα λέτε αλλά η πλατφόρμα 790/890 παραμένει μέχρι και σήμερα η καλύτερη όσον αφορά τον ανταγωνισμό.Πραγματικό ελαφρύ on off με γκάζι ,fun to drive ,αναρτήσεις πλαίσιο αυτονομία κτλ.

Σαν τώρα θυμάμαι όταν έψαχνα να αλλάξω το f800 και ανέβηκα στο πολυδιαφημισμένο Africa του 2020.Μ έσωσε ο θεος και το έκανα βόλτα ευτυχώς.

Λέω να φτιάξουμε ένα κουμπάρα να βοηθήσουμε τον μακακα αυτόν τον πιερερ γιατί αν περιμένουμε από τα τρανσαλποαξιοπιστα θα το γυρίσουμε στα ηλεκτρικά πατίνια.

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Λογικά άμα έχει βρεθεί λύση και έχει περαστεί στην εγγύηση το καινούργιο ανταλλακτικό θα ξανά παίξει για υποψήφιο στην αγορά για αρκετούς
Το θέμα είναι ότι λένε "το λύσαμε το πρόβλημα" ενώ είναι ψέμα αυτό. Κορόιδευαν την BMW που έκανε ανάκληση στα μοτέρ των 850GS κάποτε αλλά είναι πιο τίμιο να κάνεις ανάκληση από το να λες δεν υπάρχει θέμα και αν υπάρξει θα το φτιάξουμε... Με τον ίδιο λάθος τρόπο.

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Το θέμα είναι ότι λένε "το λύσαμε το πρόβλημα" ενώ είναι ψέμα αυτό. Κορόιδευαν την BMW που έκανε ανάκληση στα μοτέρ των 850GS κάποτε αλλά είναι πιο τίμιο να κάνεις ανάκληση από το να λες δεν υπάρχει θέμα και αν υπάρξει θα το φτιάξουμε... Με τον ίδιο λάθος τρόπο.
δεν νομίζω οτι δεν ξέρουν το πρόβλημα
Μάλλον δεν θέλουν να κάνουν ανάκληση σε οσα ηδη έχουν αγοραστεί.. θυμίζειι Covid.

Υπήρχε απο πριν , αλλά το ανακαλύψαμε 2 χρόνια μετα.

b2bstam

Μέλος
Όνομα
matis
Μοτό
???
xt600e
Εννοείτε πως δεν έχουν φτιάξει τπτ γιατί θα έλεγαν και το τι εφτεγε και έγινε ο εκκεντροφορος έτσι. εξάλλου μου το επιβεβαίωσαν και άτομα μέσα από την αντιπροσωπεία .
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πουν κάτι τέτοιο παιδιαριστικο

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Τι να σου πω...

Έβλεπα το 901Ε '25 στην έκθεση (το μπλε μου άρεσε περισσότερο) και έλεγα γμτ φέρτε κλειδιά τώρα και ταυτόχρονα "φτάνει Ελλάδα άραγε".

b2bstam

Μέλος
Όνομα
matis
Μοτό
???
xt600e
Τι να σου πω...

Έβλεπα το 901Ε '25 στην έκθεση (το μπλε μου άρεσε περισσότερο) και έλεγα γμτ φέρτε κλειδιά τώρα και ταυτόχρονα "φτάνει Ελλάδα άραγε".
Άσε έχω μείνει 1.5 χρόνο χωρίς μηχανάκι της προκοπής

xarri8

Μέλος
Όνομα
Haris
Μοτό
Ktm 1090 adv r
nx 650 Dominator
Λέτε λέτε και καλά τα λέτε αλλά η πλατφόρμα 790/890 παραμένει μέχρι και σήμερα η καλύτερη όσον αφορά τον ανταγωνισμό.Πραγματικό ελαφρύ on off με γκάζι ,fun to drive ,αναρτήσεις πλαίσιο αυτονομία κτλ.

Σαν τώρα θυμάμαι όταν έψαχνα να αλλάξω το f800 και ανέβηκα στο πολυδιαφημισμένο Africa του 2020.Μ έσωσε ο θεος και το έκανα βόλτα ευτυχώς.

Λέω να φτιάξουμε ένα κουμπάρα να βοηθήσουμε τον μακακα αυτόν τον πιερερ γιατί αν περιμένουμε από τα τρανσαλποαξιοπιστα θα το γυρίσουμε στα ηλεκτρικά πατίνια.
μετά από την αλλαγή 10 μοτοσυκλετών η λογική λέει: θες ταξιδάρα χαλαρή και άνετη ; έχεις και λεφτά φυσικά, αγοράζεις BMW 1200-1300
γουστάρεις λίγο από όλα και να καυλώνεις κάθε φορά που ανεβαίνεις πάς σε οποιδήποτε ΚΤΜ
Θές ον-οφ πάλι σε ΚΤΜ πας. άντε και κανένα τενερε και aprilia 660 :friendship:
Σε Χοντα πας μόνο αμα θες να το κρατήσεις για τα εγγόνια σου επειδή νομίζεις ότι δεν χαλάει. Γιατί τρία μοντέλα είχα όλα κάτι έβγαλαν. :brr:

Οπότε ο Pierer καλά είναι να βρει την λύση να το κρατήσει το μαγαζα΄κι ανοιχτό γιατί λεφτά για BMW δεν υπάρχουν και χόντα πλέον έφυγε από τα γούστα μου :) :)

IoannisB

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
AfricaTwin
Τι να σου πω...

-Καλοταξιδο..
-Ευχαριστώ
-Τα κλειδιά σας

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000
Τι να σου πω...

Εγώ έχω πάθει κοκομπλοκο με το νέο χρώμα το γκρι με το λευκο αλλα κωλύομαι για τους ίδιους λόγους με εσένα Γιάννη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

parkaris

Μέλος
Όνομα
-
Μοτό
Voge DS525X
Γελάς ε; Έπρεπε να δεις ύφος τύπος της ΚΤΜ που του λέω η νεκρά δεν μπαίνει με τίποτα και μου απαντάει "τα KTM είναι γνωστά για τις απόλυτες, σχεδόν αγωνιστικές τους ανοχές και είναι δύσκολο αν δεν έχεις μάθει σε τέτοιες στην αρχή".

Για το αγωνιάρικο το 390 αυτά! Το made in India.
να αγιάσει το στομα σου , τα ιδια μου λεγε και μενα ,ΝΕ Σ00Ρ

Airhead

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Daytona Maveric 500 2021
BTW κανένας δεν πουλάει το αδιάθετο στοκ του με σοβαρή έκπτωση. Γιατί και την επόμενη χρονιά θα περιμένουν κάποιοι να ψωνίσουν από ότι ξεμείνει. Όπως με τα φρούτα που τα πετάνε για να μην πέσει η τιμη αντί να τα δώσουν έστω ελεημοσύνη.

KO$74S81

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010

Top Bottom