Moto GP, 2019

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Ε ρε και να επαιρνε μπρος η μοτοσυκλετα.....

black snake that ate you ρε.
Ευτυχως που δεν πηρε μπροστα. Γιατι μπορει να πηγαινε αναποδα στην πιστα και να επαιρνε κανενα Going Through !! :ha
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
χΟρχις is back.
Για ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης κτηματολογίου πιέστε εδω.........



:ha
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Λήξτο

:ha:ha
Νομίζω ότι ο γέροντας έγινε γραφικός..... Λέγοντας συνέχεια ότι έχουμε πρόβλημα τις παραμονές του αγώνα και στον αγώνα να πυροβολαει.
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Νομίζω ότι ο γέροντας έγινε γραφικός..... Λέγοντας συνέχεια ότι έχουμε πρόβλημα τις παραμονές του αγώνα και στον αγώνα να πυροβολαει.
Q1
Προβλημα υπαρχει
 
Τελευταία επεξεργασία:

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Στο Swift Stream Live TV | Sports,News,Entertainments :: καντε download και με τον δικο του viewer γινεται εγκατασταση. Μονο σε κινητα android και ταμπλετ
Μετα στο sports tv τπ otesports5
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
εγώ τα χαζεύω (ντιπ άσχετος με το αντικείμενο) από δώ TOTAL SPORTEK - A Sports Blog

επιλέγεις το motogp και σου βγάζει πολλά link να το δεις, συνήθως σε πάρα πολλή καλή ανάλυση και αγγλική περιγραφή (πολύ κέφι τους κάνω τους τύπους)
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Για δώστε καμμια ενημέρωση... Δεν μου ανοίγει τιποτα
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Π.Π. MotoGP 2019, Jerez: Επιστροφή Marquez στην κορυφή
Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ο πρώτος αγώνας επί ευρωπαϊκού εδάφους δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικός και να συνοδεύεται από μεγάλες προσδοκίες, μιας και η μέχρι στιγμής εξέλιξη του πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για έντονο συναγωνισμό.
Οι δοκιμές της Παρασκευής και του Σαββάτου επεφύλαξαν ανάμεικτα συναισθήματα για την Yamaha, ενώ στο warm up τα Honda έδειξαν συνέπεια στον δυνατό ρυθμό που είχαν το προηγούμενο διήμερο. Η μεγάλη έκπληξη φυσικά ήταν η pole position της Quartararo, με τα δύο δορυφορικά Yamaha να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση από τα εργοστασιακά της Monster Energy Yamaha. Από την άλλη, ο βασικός παράγοντας που θα καθόριζε το αποτέλεσμα ήταν τα ελαστικά, με την καινούργια άσφαλτο της πίστας να αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα.
Με το σβήσιμο των φώτων ο Marquez εκσφενδονίστηκε μπροστά και τρία Yamaha (Quartararο, Morbideli και Vinales) να τον καταδιώκουν, ενώ και ο Rossi κατάφερε να κερδίσει δύο θέσεις, ανεβαίνοντας στην ενδέκατη από την 13η που ξεκίνησε. Η πίεση του Morbideli στον Marquez είχε ως αποτέλεσμα να γραφτούν γρήγοροι από την αρχή, ενώ από την άλλη μεριά το καλύτερο Ducati ήταν αυτό του Dovizioso στην πέμπτη θέση. Ο Rins με το Suzuki έκανε επίσης μια καλή εκκίνηση και βρέθηκε στην έκτη θέση από τους πρώτους γύρους, δείχνοντας μια αρκετά επιθετική διάθεση. Ενδεικτικό μάλιστα ήταν και το ρεκόρ πίστας που κατάφερε νωρίς ο αναβάτης της Suzuki, στο κυνήγι του Ducati το οποίο κατάφερε να το περάσει.

Το γκρουπ των πρώτων αναβατών δεν άργησε ιδιαίτερα να κάνει μια μικρή διαφορά, ενώ πιο πίσω ο Rossi είχε κολλήσει στην δέκατη θέση, πίσω από τον Miller που εκμεταλλευόταν την μεγαλύτερη δύναμη της μοτοσυκλέτας του συγκριτικά με το Μ1 του Γιατρού. Μπροστά, όσο εξελισσόταν ο αγώνας, ο Marquez άρχιζε να χτίζει σιγά-σιγά μια διαφορά από τους διώκτες του, καθώς μέσα σε έναν γύρο κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει την απόστασή του από τον Morbideli. Μοιραία το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην μάχη της δεύτερης θέσης ανάμεσα στα τρία Yamaha, ενώ και ο διαρκώς αυξανόμενος ρυθμός του Rins, έβαλε και τον Ισπανό στο παιχνίδι του βάθρου.
Στη μέση του αγώνα, εκεί που αρχίζουν τα ελαστικά να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο, ήρθε η καταστροφή για τον Quartararo, τον οποίο πρόδωσε η μοτοσυκλέτα του και τον ανάγκασε σε εγκατάλειψη (ξεσπώντας σε κλάματα μέσα στο box του), με τον Rins να βρίσκεται αυτός στην δεύτερη θέση, αφού προηγουμένως είχε περάσει τον Morbideli. Ο Marquez εν τω μεταξύ άρχισε να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο, ενώ ο Dovizioso που ήθελε την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, μπήκε κι αυτός στο κυνήγια ενός τερματισμού στο βάθρο, με τον Petrucci να προσπαθεί κι αυτός να ακολουθήσει τον ρυθμό του team mate του στην Ducati.

Επτά γύρους πριν το τέλος, δημιουργήθηκε μια ακόμη ωραία μάχη ανάμεσα σε Rossi και Miller με τον Ιταλό να περνάει με μια ωραία κίνηση, σε αντίθεση με τον Jorge Lorenzo που για άλλη μια φορά είχε κακή επίδοση, καθώς έδινε μάχες για τις τελευταίες θέσεις που δίνουν βαθμό. Ο Rossi δεν περιορίστηκε εκεί, αφού μετά από έναν γύρο πέρασε και τον Crutchlow ανεβαίνοντας στην έκτη θέση. Ομοίως και ο Aleix Espargaro με την Aprilia περίμενε το τέλος του αγώνα για να ανακάμψει, με στόχο να μπει στην δεκάδα.




Η πτώση της καρό σημαίας βρήκε τελικά νικητή –ως αναμενόταν- τον Marc Marquez, τον Rins δεύτερο, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Vinales, καθώς δεν υπέκυψε στην ασφυκτική πίεση του Dovizioso στους δύο τελευταίους γύρους. Με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, το πρωτάθλημα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού οι διαφορές στην βαθμολογία παραμένουν εξαιρετικά μικρές και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την συνέχεια επί ευρωπαϊκού εδάφους.
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Ωραία περιγραφή Κώστα gsmaniac thanks, δεν το είδα αυτή τη φορά!
 
Τελευταία επεξεργασία:

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Άντε να του φτιάξουν καμιά σοβαρή μηχανή εκεί στη Γιαμάπα, είχε όλα τα άλλα τώρα σπάει και η αλυσίδα του!!!
 
Top Bottom