Moto gp 2025

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Το ίδιο πράγμα λέμε, υγρά όχι αέρα, αλλά εγώ είπα να βάλω και λίγο..... "χουμορ"!!!!
δεν είμαι σίγουρος τι του κάνανε

Ο πνευμοθώρακας αναφέρεται σε κατάρρευση του ενός ή και των δύο πνευμόνων που προκαλείται από αέρα που έχει εισέλθει στην κοιλότητα του υπεζωκότα. Η κοιλότητα του υπεζωκότα είναι ο χώρος ανάμεσα στα δύο στρώματα ιστού (πέταλα) του υπεζωκότα που επικαλύπτουν και περιβάλλουν τους πνεύμονες.
(Ο μεγάλος πνευμοθώρακας ή και πνευμοθώρακας υπό τάση συνήθως χρειάζεται εισαγωγή στο Νοσοκομείο. Η θεραπεία είναι αναρρόφηση με βελόνα, αλλά συχνά χρειάζεται η τοποθέτηση ειδικού σωλήνα εντός του θώρακα για να αφαιρεθεί όλος ο αέρας, να ξανα εκπτυχθεί ο πνεύμονας και να ελεγχθεί εάν υπάρχει συνεχόμενη διαρροή. Ο σωλήνας συνήθως συνδέεται με μια συσκευή που ελέγχει τη διαρροή. )

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900

H κυρία Νάντια

Ίσως το καλλίτερο τιμ του κόσμου αυτή τη στιγμή
Καλλίτερο και από το εργοστασιακό δηλαδή
Με το θάνατο από κόβιντ του φουκαρά του Γκρεζίνι
όλοι λέγανε ότι θα τους πάρει η κάτω βόλτα.
Τους την πέσανε και να πουλήσουν (ΚΤΜ)
αλλά η κυρία Νάντια τα πήγε και καλλίτερα.
Στα μούτρα όλων των ηλιθίων που μιλάνε για φεμινιζμό
και μας μοστράνουν κάτι σχιζοφρενείς για παράδειγμα !

W LA NADIA

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Εγώ μιλάω και οπαδικά που και που
οπότε όποιος μπορεί να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ το έκανε αυτό ο Μάρκεζ θα μου λύσει μια μεγάλη απορία

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
οπότε όποιος μπορεί να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ το έκανε αυτό ο Μάρκεζ θα μου λύσει μια μεγάλη απορία
τα εργοστασιακα χθες τσαμπε χασανε την νικη
δυο κοκορια στο ιδιο κοτετσι,.. δεν κανει καλο...
για να ψελισει κατι ο Τζιτζι που ειναι παντα αμιλητος σκεψου ποσο του κοπηκσν τα ποδια στο γκαραζ καθως ηταν θεμα στιγμης να πεσουν κ οι δυο μαζι

labros

Μέλος
Περιοχή
Ιλιον - Τζουμέρκα
Όνομα
Λάμπρος
Μοτό
Ντακαρίσιο
Νίκο εγώ τον θεωρώ μεγάλο κ@λ@παιδο , τον ενδιαφέρει μόνο το τομάρι του. Μέχρι και ο αδελφός του εάν του δημιουργήσει πρόβλημα βαθμών θα δούμε ανάλογη συμπεριφορά.

jon t

Μέλος
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
Honda CRF1100L
Νίκο εγώ τον θεωρώ μεγάλο κ@λ@παιδο , τον ενδιαφέρει μόνο το τομάρι του. Μέχρι και ο αδελφός του εάν του δημιουργήσει πρόβλημα βαθμών θα δούμε ανάλογη συμπεριφορά.
Στην οικογένεια είναι "ρυθμισμένα" τα πράγματα.

Ο Άλεξ πάντα θα υπηρετεί τα συμφέροντα του ΜΜ

Εξάλλου χωρίς τις πλάτες του μεγάλου ο Άλεξ δεν θα είχε τις ευκαιρίες που πήρε στην καριέρα του

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06
... γιατί κάποιος να χαρακτηρίζεται τ σ ο γ λ @ ν α ρ έ α ς και μάλιστα ολκής ;;;
/// Β

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Στην οικογένεια είναι "ρυθμισμένα" τα πράγματα.

Ο Άλεξ πάντα θα υπηρετεί τα συμφέροντα του ΜΜ

Εξάλλου χωρίς τις πλάτες του μεγάλου ο Άλεξ δεν θα είχε τις ευκαιρίες που πήρε στην καριέρα του
Ο Άλεξ είναι πρωταθλητής μότο 2 και η μεταγραφή στην χόντα
που πανηλίθιου Πουτζ τον κατέστρεψε κυριολεκτικά.
Η Γκρεζίνι είναι μια πολύ καλή ομάδα που αυτός πήγε πριν τον Μαρκ κοψοχρονιά
Είναι άδικο κατά τη γνώμη μου να του τα ΄χωνουμε για τον αδερφό του

Στους αγώνες πήγαν και οι 2 με τα λεφτα του μπαμπά

Top Bottom