Καλοταξιδοι να είστε.Καλησπέρα στην ομάδα,
Την παρέλαβα την Παρασκευή! Δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα έρθουν τα αξεσουάρ; Σκοπεύω να πάω την άλλη εβδομάδα να τα βάλω (quick shifter, FCC radar, καγκελά).
Λοιπόν, εδώ είναι οι εντυπώσεις μου μετά από 400 χλμ:
Θετικά:
- Το μηχανάκι στρίβει απίστευτα καλά; βουτάει μόνο του!!
- Όσον αφορά τη δύναμη, είναι παραπάνω από αρκετή για μένα (και το στρώνω, δεν το έχω πιέσει). Δεν έχω ανέβει πάνω από 5500 στροφές.
- Πολύ καλά φώτα.
- Το cruise control είναι πολύ καλό.
- τα φρενα είναι φανταστικα
- Ο έλεγχος πρόσφυσης και το σύστημα διαχείρισης κινητήρα είναι πολύ αποτελεσματικά; μπορούν να είναι αρκετά παρεμβατικά αν το θέλεις.
- Στο 1,82 μ., η ζελατίνα δεν με ενοχλεί με τον αέρα, μέχρι τα 160 χλμ/ώρα που πηγα
- Είναι σταθερό και δεν κουνάει, προσφέροντας μεγάλη αίσθηση ασφάλειας.
- Η ανάρτηση είναι πολύ καλή; αν και η πίσω είναι λίγο σκληρή, θα την ήθελα λίγο πιο μαλακή (δεν έχω εμπειρία με ρυθμίσεις, οπότε θα βρω κάποιον να με βοηθήσει να ρυθμίσω και τις δύο).
Αρνητικά:
photos
- Η κόρνα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Αυτή που έχω στο σκούτερ ακούγεται πιο δυνατά!!
- Θα ήθελα μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, δεδομένης της ηλικίας μου...
- Το κιβώτιο είναι σφιχτό; δυσκολεύομαι να βρω την νεκρα με την πρωτη... ίσως είναι νωρίς ακόμα, δεν έχει στρώσει.
- Και φυσικά, το βάρος όταν είναι στατικό.... θα το συνηθίσω όμως.
θα επανελθω για περισσοτερα.
βαζω και 2-3 φωτογραφιες ακομα να γουσταρουμε!

Αυτό το σφύριγμα που ακούω μήπως είναι από την μονάδα του abs ???Καλησπέρα στην ομάδα,
Χθες τοποθέτησα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ (quick shift, καγκελάκια και Following cruise control). Θα ανεβάσω φωτογραφίες το απόγευμα.
Είχα αναφέρει ότι έχω πρόβλημα με τη νεκρά, καθώς δεν κουμπώνει εύκολα όταν είμαι σταματημένος. Μου είπαν ότι ο συμπλέκτης δεν ρυθμίζεται επειδή είναι υδραυλικός. Επίσης, τους είπα ότι εν κινήσει, πριν σταματήσω, κουμπώνει πιο εύκολα. Μου απάντησαν ότι αυτό δεν συμβαίνει εν κινήσει, λόγω κάποιων μπιλιών στον άξονα κ.λπ. Τους πρότεινα αν θέλουν να τους πάω μια βόλτα για να τους δείξω ότι γίνεταιαλλά τελικά δεν καταλήξαμε σε κάποια λύση.
Έχω δύο θεματάκια:
1. Τα χειριστήρια στην δεξιά πλευρά του τιμονιού κουνιούνται (θα ανεβάσω βίντεο το απόγευμα). Τους είπα να μου τα σφίξουν και όταν πήγα να το πάρω, μου είπαν ότι δεν μπορεί να σφίξει άλλο γιατί έχει μία τρύπα που κουμπώνει. Δηλαδή, θα συνεχίσει να κουνιέται;
2. Από την τάπα της βενζίνης ακούγεται ένα σφύριγμα, συνήθως όταν το τεπόζιτο είναι μισογεμάτο ή δεν έχει πολύ βενζίνη, και μυρίζει ελαφρώς βενζίνη ειδικα οταν βηθιζεται το μπροστινο (θα επισυνάψω βίντεο). Μου είπαν ότι είναι μια βαλβίδα και βάση της Euro 5 οδηγίας είναι πλέον έτσι. Το έχει κάποιος άλλος το θέμα; Βέβαια, δεν είχα Euro 5 μηχανή και δεν ξέρω.
Tepozito
και επισης αν εχετε να προτεινετε καποιο επισημο service για guzzi για να το παω για τα 1500 km.
γιατι δεν τους βλεπω να πολυασχολουνται...
σορρυ για το μεγαλο ποστ.
Αυτό το σφύριγμα που ακούω μήπως είναι από την μονάδα του abs ???
αυτό μου θυμίζει εμένα
για αυτο θα το παω και αλλου για μια δευτερη γνωμη..- Αυτό με το να μυρίζει ελαφρώς βενζίνη πρώτη φορά το ακούω και το δικό μου είναι EURO5.
- Επίσης ο συμπλέκτης μπορεί να είναι υδραυλικός αλλά η ρύθμιση της μανέτας γίνεται.
- Για τα χειριστήρια που λες δεν γνωρίζω.
σταματημενο? ακομα και σβηστο.. δεν νομιζω..Αυτό το σφύριγμα που ακούω μήπως είναι από την μονάδα του abs ???
αυτό μου θυμίζει εμένα