Moto Guzzi V85

paulcr

Μέλος
Όνομα
Pavlos
Μοτό
GS 1300
Καλησπερα στην ομάδα! Γνωρίζει κάποιος αν με την touring ζελατίνα της εταιρίας λύνεται το πρόβλημα του αέρα στα v85?? Γιατί με την μαμά ζελατινα πολύ το ξύλο! Είδα ότι κάποιος φίλος έχει τοποθετήσει πλαστικά για να καλυψει το κενό μεταξύ ρεζερβουάρ και ανάρτησης μπροστά. Υπάρχει και από εκεί πρόβλημα;
Εγώ έβαλα Puig. Είναι τέλεια

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Κάνας δικός μας..τώρα Λεωνιδιο
Ρε μπας και με ψάχνει και αυτός???
Πες του ότι κρατώ άκρα του τάφου σιωπή για το οδοιπορικό...

:p:p:p:p:p:roflmao:

gior-gos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
v85tt
Εμένα το έπαθε στις 35000 χλμ, αλλάχτηκαν όλες οι τσιμούχες, φλάντζες κτλ εντός εγγύησης

Ενημέρωση

Στις 43000 χλμ αλλάχτηκαν τσιμούχες φλάντζες κτλ, και στις 47000 ξανά μανά τα ίδια· οπότε αλλάχτηκε όλο το διαφορικό

Αυτιά :friendship:

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Ενημέρωση

Στις 43000 χλμ αλλάχτηκαν τσιμούχες φλάντζες κτλ, και στις 47000 ξανά μανά τα ίδια· οπότε αλλάχτηκε όλο το διαφορικό

Σε κάλυψαν ή το πληρωσες?

BabisStinson

Μέλος
Όνομα
Μπάμπης
Μοτό
Moto Guzzi V85TT 2023 Verde Altaj
Τέτοια λέγε μου και νόμιζα ήταν μια κι έξω η λύση. Τουλάχιστον το φτιάχνουν. Από περιέργεια μήπως ρώτησες κόστος αν δεν είμαστε στην εγγύηση;

gior-gos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
v85tt
Άλλο η δική μου περίπτωση και άλλο το γνωστό θέμα των ν85 που πέταγαν τις βαλβολίνες πάνω στο λάστιχο. Τώρα το τί φτιάχνουν και τί όχι φαντάζομαι έχει να κάνει και με το συνεργείο.
Χωρίς να το έχω διασταυρώσει, έχω ακούσει για τρία χιλιάρικα.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ενημέρωση

Εγώ τώρα πραγματικά απορώ

Οκ εσύ το πήγες μέσα στην βρώμα.

Πριν το λύσουν, κανείς δεν είπε ας ρίξω ένα κουβά νερό εκεί που θα δουλέψω, να είναι καθαρό το ψαλίδι; Τι στο καλό πια;

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Άλλο η δική μου περίπτωση και άλλο το γνωστό θέμα των ν85 που πέταγαν τις βαλβολίνες πάνω στο λάστιχο. Τώρα το τί φτιάχνουν και τί όχι φαντάζομαι έχει να κάνει και με το συνεργείο.
Χωρίς να το έχω διασταυρώσει, έχω ακούσει για τρία χιλιάρικα.
3 χιλιάρικα είναι αδιανόητο νούμερο, ελπίζω να μην ισχυει

gior-gos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
v85tt
Εγώ τώρα πραγματικά απορώ

Οκ εσύ το πήγες μέσα στην βρώμα.

Πριν το λύσουν, κανείς δεν είπε ας ρίξω ένα κουβά νερό εκεί που θα δουλέψω, να είναι καθαρό το ψαλίδι; Τι στο καλό πια;
Πάντα το πηγαίνω πλυμένο για σέρβις· τώρα το πήγα επίτηδες έτσι για να φαίνονται οι κηλίδες. Δεν νομίζω να πήρε πολύ ώρα η αντικατάσταση για να τον πειράξει τον μάστορα που δούλεψε σε βρώμικο μηχανάκι.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Πάντα το πηγαίνω πλυμένο για σέρβις· τώρα το πήγα επίτηδες έτσι για να φαίνονται οι κηλίδες. Δεν νομίζω να πήρε πολύ ώρα η αντικατάσταση για να τον πειράξει τον μάστορα που δούλεψε σε βρώμικο μηχανάκι.
Δεν είναι το πόση ώρα Γιώργο.
Είναι το θα λύσω κάτι, θέλω καθαρές επιφάνειες για φλάντζες βίδες κλπ.

Καταλαβαίνω ότι ήθελες να φαίνεται η ζημιά, για το συνεργείο απορώ

gior-gos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
v85tt
Δεν είναι το πόση ώρα Γιώργο.
Είναι το θα λύσω κάτι, θέλω καθαρές επιφάνειες για φλάντζες βίδες κλπ.

Καταλαβαίνω ότι ήθελες να φαίνεται η ζημιά, για το συνεργείο απορώ
Τα γκούζι είναι λαϊκά μηχανάκια, δεν έχουν ευαισθησίες με την καθαριότητα.. :ha

Πέρα απ την πλάκα, αν εσύ, εγώ, κάποιος από μας βρε παιδί μου, κάνουμε μιά εργασία στα μηχανάκια μας ερασιτεχνικά, οκ, θέλουμε να είναι καθαρά. Στα συνεργεία δεν τα πηγαίνουν όλοι πλυμένα, ούτε μπορούν οι μάστορες να τα πλένουν πριν τα πιάσουν, οπότε φαντάζομαι τα καθαρίζουν τοπικά εκεί που πρέπει (πριν μπει η φλάντζα ας πούμε), ή τέλος πάντων σαν επαγγελματίες έχουν τον τρόπο τους. Εξάλλου το πλύσιμο είναι επιφανειακό· με το που λύσεις λίγο βλέπεις την μπίχλα μέσα συσσωρευμένη. Δεν έχεις άδικο όμως.

Kon83

Μέλος
Όνομα
Kostas
Μοτό
Moto Guzzi V85 TT
Voge 300 Rally
Vespa 300 GTS
Έχει βάλει κανείς στο προηγούμενο μοντέλο χαμηλό φτερό μπροστινού? Για προστασία από τα νερά. Αν ναι, μαμά η after market? Έχω μοντέλο του 23 κ αυτο που έχω δει πάει πακέτο με τα προστατευτικα των καλαμιων, κάτι που δεν θα ήθελα να αλλάξω στο δικό μου.

Top Bottom