πυξιδας990
Μέλος
απ τους πιο αγαπητους αναβατες
Aν έμαθα κάτι από τους αγώνες είναι ΑΥΤΟ! Το κρατάω και για τη ζωή μουΌλη αυτή η τυπικά υπεροπτική στάση των Ιταλών -σας γαμάμε όλους έχουμε το καλύτερο μηχανάκι κλπ κλπ-
μου θυμίζει κάτι που είχε πει ένας φίλος...
Η προσγείωση είναι τόσο πιο οδυνηρή
όσο πιο ψηλά πετάς
Εγώ θα έλεγα λιγότερα στη θέση τους...
Για όσο μετρά η γνώμη μου καμπιόνια όπως ο ΜΜ93
και ομάδες κολοσσοί όπως η χόντα και η γιαμάχα
δεν διαγράφονται έτσι εύκολα
Στο 5 το έχει.. εναλλακτικά κοίτα και το btsport2 , μεταδίδουν ωραία οι Άγγλοι..καλήμερα σε ποιο κανάλι το έχει;
Οτεsport5 στις 16:00 η κάνω λάθος.
Στάλθηκε από το SM-M135F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φτιάξουμε πρώτα μια "τηλεμετρία" για τα τραίνα μας, και μετά βλέπουμε για πίστα!!!!!ΥΓ ...πόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστεί στη χώρα μας μια πίστα σαν το Αλγκάβρε ;;; Φανταστική πίστα παρεμπιπτόντως, κρίμα που στα διάφορα σιμιουλέιτορς δεν αποτυπώνεται ικανοποιητικά.
Είναι αδύνατον να φτιαχτεί τέτοια πίστα στην Ελλάδα.ΥΓ ...πόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστεί στη χώρα μας μια πίστα σαν το Αλγκάβρε ;;; Φανταστική πίστα παρεμπιπτόντως, κρίμα που
... ο Τραμπ όντως -για πολλά θέματα- είναι αυτό που λέγεται "...από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"...Είναι αδύνατον να φτιαχτεί τέτοια πίστα στην Ελλάδα.
Είναι αδύνατο να φτιαχτεί οτιδήποτε βασικά έξω από τα τετριμμένα
Λαμόγια ΕΣΠΑ πάρτι πτώχευση ανακεφαλοποίηση
Ο Τραμπ έχει εξηγήσει το γιατί.
(και δεν κάνω πλάκα)
Βρες ποιος θα πάρει την μίζα από τους εθνικούς εργολάβους, από τους εθνικούς κυφηνες σε διάφορες υπηρεσίες και το συζητάμε.ΥΓ ...πόσο δύσκολο είναι να κατασκευαστεί στη χώρα μας μια πίστα σαν το Αλγκάβρε ;;;
Θα κάνω αναφορά σε αυτό που έγραψα, αναμενόμενη νίκη και επικράτηση της Ducati, όπως και καλή εμφάνιση Aprilia..!Ενδιαφέρον αγώνας Sprint χθες, πολλές προσπεράσεις. Σήμερα λογικά θα γίνει σφαγή. Πολύ θετικές οι εμφανίσεις Aprilia και KTM όπως και του Marquez, που πιστεύω όμως σήμερα δεν θα δει βάθρο.
Τα Ducati εκτός απροόπτου δεν θα χάσουν τον αγώνα.
...minor penalty o MM :Θα κάνω αναφορά σε αυτό που έγραψα, αναμενόμενη νίκη και επικράτηση της Ducati, όπως και καλή εμφάνιση Aprilia..!
O MM93 αν δεν τιμωρηθεί και τώρα από την Dorna θα μας κάνει να σταματήσουμε να βλέπουμε MotoGP. Είπαμε χαΐδεμένο της Dorna, αλλά εδώ θερίζει στην ψύχρα κόσμο.. Κρίμα και έχει απίστευτο ταλέντο.