• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

MotoGP 2024

• Thread starter Thread starter HAWK_46
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
064320475-fcfd4aab-dcc8-477d-b5b5-79c4ac285c70.jpg

Επεξήγηση όπως είπε και ο Στόνερ αν και δεν θα έπρεπε να είμαστε τυφλοί.
Το ατύχημα αυτό έγινε ΜΟΝΟ λόγω των φτερών με 350 χλμ την ώρα όπου τα αεροδυναμικά φαινόμενα είναι πιο μεγάλα.
Δηλαδή
Λόγω των φτερών
-το καινό αέρος που αφήνει πίσω του το μηχανάκι είναι πολύ μεγαλύτερο απ ότι πριν άρα "ρουφάει" περισσότερο το πίσω
-το φρενάρισμα του πίσω χωρίς το αεροδυναμικό φορτίο (που αφαιρεί ο μπροστινός) είναι λιγότερο αποτελεσματικό κατά πάρα πολύ
Για τους λόγους αυτούς μας φάνηκε ότι ο Μπετζάκι επιταχύνει ή δεν έχει φρένα.
Τι θα μπορούσαν να κάνουν?
Πρακτικά τίποτε. Ή δηλαδή ο Βινιάλες δεν έπρεπε να προσπεράσει στη στροφή ή ο Μπετζέκι να φρενάρει
3 4 μέτρα πριν. Αυτό όμως δεν γίνονται κι έτσι έγινε ότι έγινε
Αυτό είναι που λένε όσοι υποστηρίζουν ότι τα αεροδυναμικά πρέπει να βγουν απ τα μηχανάκια

Ένας 8κις πρωταθλητής με το δεύτερο καλύτερο μηχανάκι του grid κέρδισε έναν αγώνα. Με την ζέση που δείχνουν κάποιοι fan του και την αμνησία τους για το τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια θα δείτε το πρωτάθλημα του Φάμπιο το 21 και θα τρέχετε να τον χρήσετε goat.

Α ρε μπαγασα ,το συνωνυμο της αμεροληψιας εισαι.

Κατ αρχήν όταν γράφτηκε το σχόλιο ήμασταν στις δοκιμές και πράγματι
οι μεγάλοι, δηλαδή αυτοί αυτοί που παίζουν για πρωτάθλημα
δηλαδή ο Μάρτιν κατ αρχήν και ο Μπανιάια δευτερευόντως
πράγματι με τον άστατο καιρό δεν ρίσκαραν
Γιατί να το κάνουν άλλωστε????

Τώρα εγώ στο μοτο τζι πι σπάνια εκφράζω προσωπικές απόψεις γιατί τον αγώνα
τον βλέπουν όλοι άρα δε βλέπω το λόγο να σχολιάσω.

Δεν κρύβω όμως τις προσωπικές μου απόψεις ή προτιμήσεις
Δηλαδή αν και είμαι με τους Ιταλούς γενικότερα
Θέλω να το πάρει ο Μάρτιν γιατί του φέρθηκαν άθλια και θέλω να πάει τον Άσσο στην Απρίλια
γιατί η ντουκάτι εξ απ ανέκαθεν συμπεριφέρεται στους αναβάτες άθλια και με υπεροψία

Ειδικά για τον Μάρκεζ όμως γιατί μάλλον για αυτόν μιλάς δεν είναι ότι δεν τον χωνεύω
Είμαι χέιτερ και δεν ασχολούμαι καθόλου απ την εποχή που απέλυε Στόνερ και Πετρογκαζάκι και για να σε προλάβω δεν υπήρξα ποτέ οπαδός του Ρόσσι

:agr:

Τελευταία επεξεργασία:
depositphotos_158930600-stock-photo-waving-flag-with-moto-gp.jpg

Νέα
-H aprilia από τον Φερνάντεζ να βγάλει το σκαλοπάτι από το φέρινγκ και αυτός τερμάτισε 1 δευτερόλεπτο απ τον Βινιάλες,
του τέστινγκ......
-Η BMW έχει κάνει επαφές να μπει στο motogp, άγνωστο τι κάνει από πίσω, αλλά αν δεν μπει το 27 δεν θα μπει ποτέ.
Η νίκη στο WSBK ίσως του πείσει να τα σκάσουν.... Χοντρά!
Αισιόδοξος ο Εσπελέτα, μονόδρομος για τον Τόπρακ

-Οι νεαροί πιλότοι που πάνε στην ακαδημία του Ρόσσι,
ο οποίος δεν πατάει πόδι στο ραφείο και όλα τα τρέχει ο (π) Ούτσιο με 2 άλλα τοπάκια,
δεν πληρώνουν αρχικά τίποτε.
Έχουν στάμπα υλικά μοτοσυκλέτες γυμναστήριο αλλά μετά η ακαδημία έχει το 10% απ όλα τους τα έσοδα.
Κανείς άλλος όμως δεν έχει τέτοιες υποδομές

464415845_1112144277189961_6686383628069663495_n.jpg

WSBK
Για όσους αναρωτιούνται γιατί η καβασάκι θα κατεβαίνει στους αγώνες με μπιμότα η απάντηση είναι πολύ απλή.
Για να μπορεί να αλλάζει μοντέλα εύκολα και να τα ομολογκάρει στο άψε σβήσε χωρίς να χρειάζεται μια τεράστια παραγωγή
Ότι έκανε και η ντουκάτι δηλαδή
Μοτέρ στην Ιαπωνία και τα υπόλοιπα ή φτιαγμένα εκεί ή αγορασμένα από τρίτους
Φυσικά θα βγουν μπιμότα αεροπλανικές με τιμές διαστημικές

Εγώ ασχολούμαι με οικιακά !
Δε γκζέρω οι άλλοι
**
Το μόνο νέο που υπάρχει αφορά την Απρίλια όπου ο Αλμπεσιάνο, παρότι έχει υπογράψει
για τη Χόντα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά ενώ την επόμενη βδομάδα θα έρθει και ο Στερλακίνι
με πολιτικά να δει την κατάσταση και να ενημερωθεί....
Περίεργα πράγματα

Άξιο λόγου είναι ότι Γιαπωνέζος γίνεται μπαγκόζμιος στη μότο 2 μετά από πολλά πολλά χρόνια
και υπογράφει με Απρίλια αλλά αυτό δεν είναι παράξενο για όσους παρακολουθούν από παλιά

KTiNoS θα ερθει ο Iannone στην VR46 team?

Mα που πηγατε ολοι? :muted::laugh:

1000018999.jpg

:like:
Εδώ, εδώ, μετά το τριήμερο.
Το παλικαράκι έδωσε πόνο. Εντυπωσιακό στο βρεγμένο το πως χειρίστηκε Binder και Miller. Τον χάρηκα πολύ ειδικά η προσπέραση από εξωτερική, όλα τα λεφτά.

Pecco και Martin πολύ δυνατοί και αυτοί ειδικά και με την πίεση του πρωταθλήματος, φαίνεται γιατί κάνουν τη διαφορά.
Marc πάλι γρήγορος στο βρεγμένος αλλά έκανε και αυτός το λάθος του αυτή τη φορά.

Σεπάνγκ ή Πορτογαλία θα φιλοξενήσουν τον τελευταίο αγώνα μοτο τζι πι στη θέση της Βαλέντσια
Την Κυριακή η απόφαση

Τρομερές οι καταστροφές

Back
Top Bottom