μπαινεινα ρωτησω τους κατοχους γνωστες...
στο απλο 1200 μπαινει το μεγαλο τεποζιτο απο το gsa και εαν ναι,θελει μετατροπες η μπαινει <κουτι>?
υπάρχει και το κιτ της touratech, αν δεν κανω λάθος, που μπαίνουν δύο εξτρα πλαινα τεποζιτα στο "μικρο" του απλου gsνα ρωτησω τους κατοχους γνωστες...
στο απλο 1200 μπαινει το μεγαλο τεποζιτο απο το gsa και εαν ναι,θελει μετατροπες η μπαινει <κουτι>?
ωραια,οποτε γινεται και το αντιστροφο,δηλ. βαζεις σε ενα adv το ντεποζιτο του απλου για εδω μεσα και οποτε θες μακρινα ταξιδια,του φορας το μεγαλο,ετσι?μπαινει
αν ειναι της ιδιας χρονολογιας χωρις μετατροπες,αν οχι ,θελει κατι ψιλα!!!
Εδώ είμαι στη γωνία και περιμένω να μου δώστε πάτημα να αρχίσω το κράξιμο.....!Άντε ώρα να σφαχτούμε μεταξύ μας οι GSάδες! Χαχαχα!
Σήμερα η μέρα σαν να θέλει την μανούρα τηςΕδώ είμαι στη γωνία και περιμένω να μου δώστε πάτημα να αρχίσω το κράξιμο.....!
Πέρα από τα 13 έξτρα λίτρα καυσίμου, έχει...ωραια,οποτε γινεται και το αντιστροφο,δηλ. βαζεις σε ενα adv το ντεποζιτο του απλου για εδω μεσα και οποτε θες μακρινα ταξιδια,του φορας το μεγαλο,ετσι?
ααα και κατι αλλο...
εκτος τα ντεποζιτα εχουν αλλα πραγματα που τα επηρεαζουν στην διαφορα βαρους αυτα
τα 2?
μεγαλυτερες σε διαδρομη αναρτησεις...Πέρα από τα 13 έξτρα λίτρα καισίμου, έχει...
Ζάντες ακτινωτές, πιο βαριές από τις αλουμινίου του απλού,
Αλουμινίενο προστατευτικό κυλίνδρων,
Κάγκελα προστασίας,
Κάγκελα πλαϊνών βαλιτσών αλουμινίου,
Σχάρα μεταλλική αντί πλαστικής,
Ψηλότερη σέλα,
Υψηλότερος και φαρδύτερος ανεμοθώρακας με το μεταλλικό στήριγμά του,
Προβολείς ομίχλης,
Φαρδύτερα οδοντωτά μαρσπιέ...
Εξτρά πλαϊνές ζελατίνες που συμπληρώνουν την ανεμοπροστασία του σνεμοθόρωκα,
Αυτά θυμάμαι!
Προλαβες την ερωτηση!!μεγαλυτερες σε διαδρομη αναρτησεις...
Αν και δεν μου πεφτει λογος κοντυτερη 1η...μεγαλυτερες σε διαδρομη αναρτησεις...
2cm ψηλοτερες αν δεν κανω λαθοςΕχουν και αλλες αναρτησεις? Η φορανε τις ιδιες σε διαδρομη?