Πρωταγωνιστές σε ταινία πορνο είναι ?Εμ έβαλες και το βίντεο της σωστής αντιπροσωπείας, να πω στον Τζέιμς και τον Γκάρι ότι είναι διάσημοι
Τι εννοεί ο ποιητής χωρίς πολλά?Σε ότι αφορά την τσέπη μας, σίγουρα.
21500 χωρίς πολλά πολλά, 22100 με την στοκ ζελατίνα...
Χωρίς σπορ ανάρτηση, εξάτμιση γιατί βλέπω ότι ανεβαίνει 25-26 για πλάκα
Για αυτό θα περιμένουμε δυο-τρια χρόνια, τον φορτεγκω τον πισωγλεντη Εγγλέζο, να το χαρουμεΤρία πακέτα (δεν θα έρθει χωρίς αυτά έτσι και αλλιώς αν δεν κάνεις ειδική παραγγελία)
Συναγερμός, ψηλή σέλα κλπ χαζομάρες
Χωρίς σπορ ανάρτηση, εξάτμιση γιατί βλέπω ότι ανεβαίνει 25-26 για πλάκα
Δεν ξέρω αν είναι όπως τα λεςΓια αυτό θα περιμένουμε δυο-τρια χρόνια, τον φορτεγκω τον πισωγλεντη Εγγλέζο, να το χαρουμε
Έχουμε τον άνθρωπο μας....δεν ανησυχώΔεν ξέρω αν είναι όπως τα λες
Κοιτούσα για triumph scrambler xe και είναι ίδια τιμή με εδώ τελικά, έχει ανέβει πολύ η ταρίφα
Πρώτη προσωπική άποψη όπως το βλέπω σε βίντεο (εντελώς θεωρητικά δλδ):Στη μόδα των πλαστικών, όπως και το gs....το γέμισαν πλαστικά.
Είναι κουκλί όμως το άτομο
Έχεις δίκιο στο ότι το πήγαν στο πιο σπορ. Φαίνεται μια συνειδητή απόφαση για ολόκληρη την πλατφόρμα R1300, μένει να δούμε αν θα τους "βγει".Πρώτη προσωπική άποψη όπως το βλέπω σε βίντεο (εντελώς θεωρητικά δλδ):
Αν ήταν να πάρω αυτό -έτσι όπως το έκαναν- θα προτιμούσα το γυμνό S1000R. Δε ξέρω, για την ώρα μου κλωτσάει η υλοποίηση, νομίζω έφυγαν από τη βασική πλατφόρμα των R1200/1250R.
- Έχει χάσει βασικά στοιχεία πολυχρηστικότητας.
- Είναι ξεκάθαρα προϊόν επιβολής του marketing μόνο.
- Δε μου αρέσει όπως ανεβαίνει το ντεπόζιτο από τη σέλα, μοιάζει να σε βάζει πολύ μέσα στη μηχανή (αυτό θέλει καβάλα για να είναι ξεκάθαρο).
Συνήθως της BMW της βγαίνει. Γνωρίζει πολύ-πολύ καλά το κοινό της. Άλλωστε η σειρά των γυμνών R (και των RS) δεν ήταν ποτέ στη πρώτη σειρά πωλήσεων. Κάτι RT πουλάνε πολύ περισσότερο. Είναι νωρίς ακόμη μέχρι να το δούμε να κυκλοφορεί -ακόμη και στην Ευρώπη- ώστε να δούμε πως το χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες του. Εγώ ως πρώτη εντύπωση δεν το κοιτάω γιατί δεν μου φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου. Αν ήταν έτσι έμενα και στο NUDA.Έχεις δίκιο στο ότι το πήγαν στο πιο σπορ. Φαίνεται μια συνειδητή απόφαση για ολόκληρη την πλατφόρμα R1300, μένει να δούμε αν θα τους "βγει".
Απορώ γιατί τα βγάζουν.... "εξατάχυτα" ακόμα!!!!Σε ένα πλανήτη που θέλει να κινούμαστε όσο πιο αργά γίνεται, ιδανικά σε πόλεις των 15 λεπτών με ΜΜΜ, βγαίνουν συνεχώς πιο δυνατές και σπορ υλοποιήσεις μέσων ιδιωτικής μετακίνησης.
Για να φτάνεις τα 30-50 πιο σβέλτα...