και το ταξίδι του συνεχίζεται
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πολύ χιόνι και πάγος σε αυτό το επεισόδιο ....
και το ταξίδι του συνεχίζεται
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2,9 στην αντλια;, τρελο!![]()
Μια χαρά νούμερο!![]()
Κάναμε 403 χλμ με το πρώτο ρεζερβουάρ και πήρε 13,4 λιτρα (3,32 λιτρα/100 χλμ)
Αύριο πάμε για το πρώτο σέρβις στα 500 χλμ.
Ή εάν δεν θες να σταματήσεις στα 100km γεμίζεις, μηδενίζεις το trip, ταξιδεύεις, ξαναγεμίζεις και διαιρείς τα λίτρα με τα km που έκανες.Παίδες ...η πραγματική κατανάλωση μετριέται με έναν τρόπο.
Γεμίζεις, κάνεις 100 χλμ και ξαναγεμιζεις ....
Και εκεί δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος γιατί αντλία από αντλία σε κάθε βενζινάδικο μπορεί να "διαφέρει"Παίδες ...η πραγματική κατανάλωση μετριέται με έναν τρόπο.
Αυτό ακριβώς!Και εκεί δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος γιατί αντλία από αντλία σε κάθε βενζινάδικο μπορεί να "διαφέρει"
Καλό θα είναι να ξανακάνουμε το γέμισμα στο ίδιο βενζινάδικο και στην ίδια αντλία για να είμαστε πιο κοντά στη μέτρηση !!
Αποφοιτοι της Παντείου νομίζεις ότι είμαστε;;;;;Ή εάν δεν θες να σταματήσεις στα 100km γεμίζεις, μηδενίζεις το trip, ταξιδεύεις, ξαναγεμίζεις και διαιρείς τα λίτρα με τα km που έκανες.
Γιατί μανούλα μου άμα κάνεις 200 ή 233 ή 248 ή 167 δεν υπολογίζεται με ακρίβεια?! Πώς στο καλό θα τα υπολογίσουνε να ξαναέρθουμε στη μάνικα την ίδια ακριβώς 100χλμ?! Κύκλους θα κάνουμε?!!Παίδες ...η πραγματική κατανάλωση μετριέται με έναν τρόπο.
Εννοείτε μαρή σαύρα.....παράδειγμα έδωσα, αν είναι να τα κάνουμε πενηνταρακια όλα να το κλείσουμε το ταβλιΓιατί μανούλα μου άμα κάνεις 200 ή 233 ή 248 ή 167 δεν υπολογίζεται με ακρίβεια?! Πώς στο καλό θα τα υπολογίσουνε να ξαναέρθουμε στη μάνικα την ίδια ακριβώς 100χλμ?! Κύκλους θα κάνουμε?!!![]()
Δεν εχω καταλάβει αν είναι ριψοκίνδυνος, τυχερός, πολύ έμπειρος, όλα τα παραπάνω ή κανένα απο τα παραπάνω. Μόνος, πάνω από τα 5.000 μέτρα, με χιόνι και πάγο, σε μέρη που όχι βοήθεια δεν βρίσκεις, θα σε φάνε τα γέτι! Εντυπωσικακό σκέφτηκα καθισμένος στον καναπέ μου, τρώγοντας σνακ.Έχει τρία βιδεο ο Αδάμ αυτόν τον καιρό με το εργαλείο στο στοιχείο του
Ένα ταξίδι που είχε κάνει πριν χρόνια με τον πατέρα του
Τρομερός
Το τρίτο είναι τρομερό
Επαγγελματίας.....και πολύ ικανός φυσικαΔεν εχω καταλάβει αν είναι ριψοκίνδυνος, τυχερός, πολύ έμπειρος, όλα τα παραπάνω ή κανένα απο τα παραπάνω. Μόνος, πάνω από τα 5.000 μέτρα, με χιόνι και πάγο, σε μέρη που όχι βοήθεια δεν βρίσκεις, θα σε φάνε τα γέτι! Εντυπωσικακό σκέφτηκα καθισμένος στον καναπέ μου, τρώγοντας σνακ.