Royal Enfield Himalayan 450

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και το ταξίδι του συνεχίζεται
πολύ χιόνι και πάγος σε αυτό το επεισόδιο ....

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750
Έτυχε σήμερα και είδα δίπλα δίπλα στη Μιχαλακοπούλου το cf 450 και το Himalayan. Ανέβηκα και στα 2 να τα δώ. Στο cf πρέπει να πάθω θλάση πρόσθιου κνημιαίου για να ανεβάσω ταχύτητα στο λεβιέ, φουσκώνει πολύ μπροστά στο ντεπόζιτο λες κι είναι 1250 αλλά είναι ομορφούλι. Το άλλο έκατσα και το επεξεργάστηκα λίγο και με έβαλε σε σκέψεις. Με ρώτησε κι ο άνθρωπος αν σκέφτομαι να αντικαταστήσω το ΤΑ o_Oo_O Γύρισα σπίτι και το πέταξα έτσι να κόψω αντιδράσεις και με βλέπω να τρώω ξύλο.

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs
2,9 στην αντλια;, τρελο! :like:

Κάναμε 403 χλμ με το πρώτο ρεζερβουάρ και πήρε 13,4 λιτρα (3,32 λιτρα/100 χλμ)

Αύριο πάμε για το πρώτο σέρβις στα 500 χλμ.

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs
Αρκετή ζέστη σήμερα ...
Πρώτη φορά πέρασα μετά την περσινή φωτιά από αυτήν την πλευρά της Πάρνηθας, δεν έχει μείνει τίποτα ...
Ανέβηκα από Μάνδρα και κατέβηκα από Φυλή ...

http://instagr.am/p/C71iEfGN87X/

Τελευταία επεξεργασία:

parkaris

Μέλος
Όνομα
-
Μοτό
Voge DS525X

Κάναμε 403 χλμ με το πρώτο ρεζερβουάρ και πήρε 13,4 λιτρα (3,32 λιτρα/100 χλμ)

Αύριο πάμε για το πρώτο σέρβις στα 500 χλμ.
Μια χαρά νούμερο!
To 525 3.8 στην αντλία σε στρώσιμο ,επίσης οι αποκλίσεις στο τριπ είναι παραπλήσιες.
Ένα 2.9 σε επαρχιακό με τουριστικό Ρυθμό δεν θα ήταν παράλογο για το Himalayan

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Παίδες ...η πραγματική κατανάλωση μετριέται με έναν τρόπο.
Γεμίζεις, κάνεις 100 χλμ και ξαναγεμιζεις ....
Ή εάν δεν θες να σταματήσεις στα 100km γεμίζεις, μηδενίζεις το trip, ταξιδεύεις, ξαναγεμίζεις και διαιρείς τα λίτρα με τα km που έκανες.

dodos

Μέλος
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Triumph tiger 1050 / Kawasaki klx 250
Kymco agility 150
Και εκεί δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος γιατί αντλία από αντλία σε κάθε βενζινάδικο μπορεί να "διαφέρει"
Καλό θα είναι να ξανακάνουμε το γέμισμα στο ίδιο βενζινάδικο και στην ίδια αντλία για να είμαστε πιο κοντά στη μέτρηση !!

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Και εκεί δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος γιατί αντλία από αντλία σε κάθε βενζινάδικο μπορεί να "διαφέρει"
Καλό θα είναι να ξανακάνουμε το γέμισμα στο ίδιο βενζινάδικο και στην ίδια αντλία για να είμαστε πιο κοντά στη μέτρηση !!
Αυτό ακριβώς!
Μόνο έτσι "πλησιάζεις" πάρα πολύ τη σωστή μέτρηση!!! :ok:

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Ή εάν δεν θες να σταματήσεις στα 100km γεμίζεις, μηδενίζεις το trip, ταξιδεύεις, ξαναγεμίζεις και διαιρείς τα λίτρα με τα km που έκανες.
Αποφοιτοι της Παντείου νομίζεις ότι είμαστε;;;;; :friend:
Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι του μόχθου είμαστε!!!!
Ποιος θα κάνει τις πράξεις που λες;;;;:ha

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Γιατί μανούλα μου άμα κάνεις 200 ή 233 ή 248 ή 167 δεν υπολογίζεται με ακρίβεια?! Πώς στο καλό θα τα υπολογίσουνε να ξαναέρθουμε στη μάνικα την ίδια ακριβώς 100χλμ?! Κύκλους θα κάνουμε?!!:wacky:

Τελευταία επεξεργασία:

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
γεμίζουμε τέρμα. Κάνουμε τα χλμ μας και ξαναγεμίζουμε. Εχουμε μηδενίσει τον μετρητή μας και λέμε

Κατανάλωση/100χλμ= (Λίτρα / χιλιομετρα ) χ 100

Έβαλες 17 λίτρα. Έκανες 321 km. Kατανάλωση= (17/321) χ 100= 5,29lt/100km

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Γιατί μανούλα μου άμα κάνεις 200 ή 233 ή 248 ή 167 δεν υπολογίζεται με ακρίβεια?! Πώς στο καλό θα τα υπολογίσουνε να ξαναέρθουμε στη μάνικα την ίδια ακριβώς 100χλμ?! Κύκλους θα κάνουμε?!!:wacky:
Εννοείτε μαρή σαύρα.....παράδειγμα έδωσα, αν είναι να τα κάνουμε πενηνταρακια όλα να το κλείσουμε το ταβλι

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Έχει τρία βιδεο ο Αδάμ αυτόν τον καιρό με το εργαλείο στο στοιχείο του
Ένα ταξίδι που είχε κάνει πριν χρόνια με τον πατέρα του
Τρομερός

Το τρίτο είναι τρομερό

g1ann1s

Μέλος
Περιοχή
Αιγάλεω-Αθήνα
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Προσεχώς ..
Για εμένα μία είναι η σωστή διαδικασία να μετράς την κατανάλωση. Δεν μετράς την κατανάλωση. Οι μοτοσυκλέτες πλέον είναι αρκετά οικονομικότερες από το παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να σπας τα νεύρα σου για να μετρήσεις καταναλώσεις. Και αν διαφέρει η μία αντλία από την άλλη και αν το γέμισες στο ίδιο σημείο με πριν. Το θεωρώ άσκοπο να γίνονται συζητήσεις για την κατανάλωση με ακρίβεια όταν πρακτικά δεν μπορούμε να έχουμε ακρίβεια. Στην προκειμένη πρόκειται για ένα οικονομικό μηχανάκι οκ αλλά ειδικά όταν τα βλέπω για μηχανές που κοστίζουν 20-25-30 χιλιάρικα και ασχολούνται με το 0.2 λ/100 που έχει διαφορά το trip computer με την πραγματικότητα με ξεπερνάει. Κρατήστε την τάξη μεγέθους στο μυαλό σας και χαρείτε τη μηχανή είναι η άποψή μου και συγνώμη αν προσβάλει κάποιον αυτό που λέω, για καλό το λέω και είναι απλά μία άποψη. Ο καθένας έχει σαφώς τους λόγους του που μπορεί να μετράει καταναλώσεις !

stefos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
T7
Έχει τρία βιδεο ο Αδάμ αυτόν τον καιρό με το εργαλείο στο στοιχείο του
Ένα ταξίδι που είχε κάνει πριν χρόνια με τον πατέρα του
Τρομερός

Το τρίτο είναι τρομερό

Δεν εχω καταλάβει αν είναι ριψοκίνδυνος, τυχερός, πολύ έμπειρος, όλα τα παραπάνω ή κανένα απο τα παραπάνω. Μόνος, πάνω από τα 5.000 μέτρα, με χιόνι και πάγο, σε μέρη που όχι βοήθεια δεν βρίσκεις, θα σε φάνε τα γέτι! Εντυπωσικακό σκέφτηκα καθισμένος στον καναπέ μου, τρώγοντας σνακ.

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Δεν εχω καταλάβει αν είναι ριψοκίνδυνος, τυχερός, πολύ έμπειρος, όλα τα παραπάνω ή κανένα απο τα παραπάνω. Μόνος, πάνω από τα 5.000 μέτρα, με χιόνι και πάγο, σε μέρη που όχι βοήθεια δεν βρίσκεις, θα σε φάνε τα γέτι! Εντυπωσικακό σκέφτηκα καθισμένος στον καναπέ μου, τρώγοντας σνακ.
Επαγγελματίας.....και πολύ ικανός φυσικα

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Εχουν πληρώσει για να κάνει την ίδια βόλτα ακόμα και τον πιο άσχετο youtuber του πλανήτη από το πουθενιστάν...

Από τους διάσημους, τελείωσε ο Άνταμ ξεκινάει η "Κορίτσι πάνω σε μοτοσικλέτα". Την ίδια διαδρομή (Παγκράτι-Κολιάτσου έγινε). Το αστείο είναι ότι βλέπουμε τα έργα στην Ινδία σε κάθε βίντεο να προχωράνε με ταχύτητα που κάνει τα έργα Ασπροποτάμου να ντρέπονται.

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom