naftilos
Μέλος
- Περιοχή
- Αθηνα Παλληνη-Ηρακλειο Μεσσαρα
- Όνομα
- Θωμας
- Μοτό
- Aprilia Pegaso 650ie - Caponord ETV 1000RR - Futura RST1000
Τι, πήρατε και χαϊμαλί τώρα άρχοντα Ιωάννη? 

καλοριζικο καλοταξιδοΓεια σας κι από μενα, μερικές φωτο κ από τον δικό μου Ινδό.
Μολις συμπλήρωσα 500χλμ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα λίγα αυτοκόλλητα κοίτα να δεις. Όμορφο.Στόλισα λίγο και την δικιά μου για να με γνωρίζετε στο δρόμο. Βάζω φωτογραφίες πριν και μετά για να δείτε ότι δεν καλύπτω τίποτα γρατσουνιέςγιατί με το πρώην Tenere με προβλημάτισε που είχα βάλει αυτοκόλλητα
(Αν βλέπετε και λίγο πορτοκαλί είναι οι παλιές αγάπες)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το LE2113 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το χα καταλάβει για το σύρμα.Πες όλη την αλήθεια. Του πιάνει το πόδι αγκαθωτό σύρμα, στο οποίο έτυχε να πέσει με την μηχανή. Βασικά είναι τυχερός που δεν έπαθε καμιά άλλη ζημιά από το σύρμα γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να πεθάνει δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και να μην τον καταλάβει κανείς.
Αυτό που λες είναι αλήθεια.Δεν το χα καταλάβει για το σύρμα.
Αλλά και πάλι αν είχε 50 κιλά ελαφρύ μηχανάκι, θα είχε ελευθερωθεί πολύ πιο εύκολα.
Ωραια παγιδα, αποδοτικη. Στο τσακ ξεφυγε το θηραμαΠες όλη την αλήθεια. Του πιάνει το πόδι αγκαθωτό σύρμα, στο οποίο έτυχε να πέσει με την μηχανή. Βασικά είναι τυχερός που δεν έπαθε καμιά άλλη ζημιά από το σύρμα γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να πεθάνει δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και να μην τον καταλάβει κανείς.
300 στροφές πάνω περίπου δεν καταλαβαίνεις την διαφοράΣτις ταχύτητες ταξιδιού γύρω στα 130 είναι το ίδιο άνετο?
Από στροφές κινητήρα εννοω
Πόσα κιλά είσαι;Αλλάξαμε το πίσω γρανάζι με άλλο 2 δόντια μεγαλύτερο …
![]()
Μεταμορφώθηκε!!!
Το κενό χαμηλά έχει σχεδόν εξαφανιστεί και έχει γίνει πολύ πιο άμεσο και καγκουρικο ….
Μένει να δοκιμαστεί εκτενέστερα και να αλλαχτεί η αλυσίδα ή να προστεθούν κάνα δυο κρίκοι.
Αλλά οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι άκρως θετικές και συστήνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες….
Το πρόβλημα που έχει το συγκεκριμένο στο χώμα είναι ότι μερικές φορές έπρεπε να το πηγαίνεις με σκασμένη πρώτη γιατί η δευτέρα κρέμαγε ….
Τώρα μπορείς να το οδηγάς και με μια ταχύτητα πάνω σε σχέση με πριν.
Και όσον αφορά την πιθανή μείωση στην τελική του παίζει να έχει και μεγαλύτερη τώρα μιας και δεν ανέβαζε πάνω από 160 λόγω έλλειψης δύναμης ενώ είχε ακόμα στροφές το μοτέρ.
90, γιατί;Πόσα κιλά είσαι;
Γιατί όποιος είναι ας πούμε 120 κιλά, χρειάζεται μεγαλύτερο πίσω γρανάζι για το χώμα στα μικρά εντούρο. Ενώ αν ήταν 70 δεν θα χρειαζόταν.90, γιατί;
Στάλθηκε από το SM-A256B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk