ρε συ Παναγιώτη επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα, έχεις δώσει άλογα στο μοτέρ?! Πότε θα μου το δώσεις για βόλτα?!!Αλλαγή τακάκια θέλει και γίνεται αρκετά καλύτερο ...
ρε συ Παναγιώτη επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα, έχεις δώσει άλογα στο μοτέρ?! Πότε θα μου το δώσεις για βόλτα?!!Αλλαγή τακάκια θέλει και γίνεται αρκετά καλύτερο ...
Αυτό δεν πολύ χρειάζεται στα καινουρια μοντέλα, ελάχιστη διαφορά στην δύναμη, το βάζαν πιο πολύ λόγο πολύ αραιου μείγματος, δεν κρατούσε ρελαντί κυρίως στα κρύα κλίματα. Εμείς εδώ είμαστε οκΔεν έχεις γνωρίσει το Πουλί ακόμα και σου φαινόμαστε εμείς γνώστες..!
Plug N Play Performance ECU - PowerTRONIC
PowerTRONIC Plug-In performance ECU is a Fuel Control+Ignition Control+Quickshifter module right out of the box. PowerTRONIC ships world wide!powertronicecu.com
Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, μια καλή αρχή λέγεται!
Τον Στεργιο τον γνώρισα στην ασφαλτινη που κάναμε πρόσφατα, θα χαρώ να πάρω συμβουλές και στα χώματα μαζί του.Δεν έχεις γνωρίσει το Πουλί ακόμα και σου φαινόμαστε εμείς γνώστες..!
Αυτό κανονίζεται, εχω κάνει διάφορες μετατροπές ....ρε συ Παναγιώτη επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το θέμα, έχεις δώσει άλογα στο μοτέρ?! Πότε θα μου το δώσεις για βόλτα?!!
Αποκτά BRAKE horsepower με τα τακάκια;Αλλαγή τακάκια θέλει και γίνεται αρκετά καλύτερο ...
Χαχα οι παλιοί κάτι ξέρανε και μιλούσαν για πάγκους Amirou. Το μαθα το μάθημα μου!Πλυντήριο να φέρεις, το brokeback mountain χρειάζεται props.
Που να βρίσκαμε και τα μανιτάρια του παπά Στρουμφ που μας έταξε ο thenos , στην επόμενη οπωσδήποτε Amirou, θέλω να σε γνωρίσω και σένα! Χαχαότι γίνεται στο παγκάκι στο βουνό, μένει στο παγκάκι στο βουνό.
Δείχνω στο κορίτσι τις φωτογραφίες "ααααα τι ωραία χρώματα, ήθελες να πας ε;"
Τι να πεις, θα μεγαλώσει το παιδί κάποτε και θα θυμάται ότι το παρατούσες και πήγαινες για πουρνάρια, κυριολεκτικά, γίνεται δεν γίνεται. Που να μάθει κιόλας ότι ήταν οι μισοί εκεί πέρα Μπρους δηλαδή Κέιτλιν Τζένερ...
Αν μπορώ γιατί όχιR.E.H Παναγιώτη έχω σκοπό σε κάνα 2000 Χμ να κατεβω κερατεα για το σέρβις,θα ήθελα να σε γνωρίσω από κοντά να αλλάξουμε εμπειριες αν μπορείς και θες.
Ποιο είναι το tinder σου να σε βρω με το gps?Αν μπορώ γιατί όχι
Και μην ακούς τους ζουλιάρηδες
Κάθε φορά που σου φέρνει εμπόδια για βόλτα... Διάβαζε αυτοότι γίνεται στο παγκάκι στο βουνό, μένει στο παγκάκι στο βουνό.
Δείχνω στο κορίτσι τις φωτογραφίες "ααααα τι ωραία χρώματα, ήθελες να πας ε;"
Τι να πεις, θα μεγαλώσει το παιδί κάποτε και θα θυμάται ότι το παρατούσες και πήγαινες για πουρνάρια, κυριολεκτικά, γίνεται δεν γίνεται. Που να μάθει κιόλας ότι ήταν οι μισοί εκεί πέρα Μπρους δηλαδή Κέιτλιν Τζένερ...
με άλλα τακάκια μεταμορφώνεται ...Αποκτά BRAKE horsepower με τα τακάκια;
Ειπα και γω,μόνο εμένα μου φάνηκε έτσι;;;; αλλα ειπα να μη μιλήσω λόγω κακής διαγωγήςΞεκάθαρο πέσιμο.
Σωτήρη μου πλέον και καλημέρα που λες το μυαλό πάει στο μπλου όυστερΕιπα και γω,μόνο εμένα μου φάνηκε έτσι;;;; αλλα ειπα να μη μιλήσω λόγω κακής διαγωγής
Φακ....Σωτήρη μου πλέον και καλημέρα που λες το μυαλό πάει στο μπλου όυστερ