Το υπάρχον μοντέλο αξίζει πιστεύετε για αγορά καινούριου ή καλύτερα αναμονή για το νεότερο; Το σκέφτομαι πολύ έντονα και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Voge 300ds (δυστυχώς δεν φτάνω το 300 rally, είμαι 1.68). Η χρήση επί το πλείστον θα είναι αστική σε επαρχιακή πόλη και καμιά εκδρομη σε επαρχιακούς δρόμους/χωριά/πόλεις, αλλά θα με έψηνε και να πατήσω χώμα, όχι κάτι extreme, τουλάχιστον προς το παρόν. Τα προβλήματα νεότητας έχουν διορθωθεί στα μοντέλα του 2022; Γιατί είναι κι αυτός ένας παράγοντας.. ναι μεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος, αλλά δεν είμαι Αθήνα για να έχω πολλές επιλογές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου για αυτό που περιγράφεις θα σε καλύψει πιστεύω το χιμαλαιαν. Είναι άνετο δεν καίει, είναι χαμηλό και βολικό για το ύψος σου, ταξιδεύει 400 Χμ μέσο ορο με ένα ντεπόζιτο, πάει χωμα μια χαρά, και σου προσφέρει τη σιγουριά που χρειαζεσαι για να μάθεις χωρίς να σε τρομάζει. Τέλος στα δικά μου μάτια είναι όμορφο και ξεχωριστό.
Στα αρνητικά, αν και από το 21 και μετά τα euro 5 έχουν λύσει πολλά θέματα των προηγούμενων γενιών, υπάρχουν κάποια χαζό θεματάκια που από τι παρακολουθώ είναι και λίγο λαχείο, γιατί εγώ ας πούμε δεν τα χα αλλά φαίνεται ότι ειναι συχνά, κάτι στολαρισματα, κάτι μικρό τριξίματα, κάτι θαμπώματα στα όργανα κτλπ, μικροπράγματα που λύνονται αλλά ενοχλητικά. Επίσης αν και στιβαρό, η μεταλλουργία του θα μπορούσε να ναι καλύτερη, όσον αφορά βίδες κτλπ.
Είναι αρκετά βαρύ, και στην εθνική 120 μόνο σε κατηφόρες και με άνεμο από πίσω. Αλλά αν δεν σε πειράζει αυτό σε πάει για πάντα και παντού με 100.
Εγώ με τον αντιπρόσωπο εδώ στην πόλη μου δεν εχω την καλύτερη εμπειρία. Αλλά νομίζω ότι ειναι θέμα ανθρώπου. Για τους εισαγωγείς στην Αθήνα εχω ακούσει καλά πράγματα.
να συνοψίσω. Αν θα το αγόραζα ξανά; Ναι αλλά…
Ναι γιατί ειναι μια πλατφόρμα αξιόπιστη και εύκολο να κανείς μετατροπές και να το φέρεις στα μέτρα σου.(του
R.E.H ας πούμε το χει βελτιώσει τόσο πολύ που είναι άλλο μηχανάκι)
Αλλά με αυτά που ξέρω τώρα, αν θες να πηγαίνεις χωμα, θα σου λείψει και η δύναμη, θα σε κουράσει και το βάρος και οι αναρτήσεις αν δεν είσαι 80 κιλά θα σου φανούν λίγες, αν και δουλεύουν σχετικά καλά.
Αυτά από μένα.
Ότι απορία έχεις ρωτά ελεύθερα.