Royal Enfield Himalayan

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Bandit
Εχθές το έπλυνα για να φύγει και μετά ενώ έπαιρνε μπροστά δεν κράταγε ρελαντί και έσβηνε ...
Τελικά ήταν υγρασία (νερά) στην μπουζόπιπα ...
Αυτή είναι καινούρια της NGK, δεν μου το έχει ξανακάνει και με προβλημάτισε γιατί μπορεί να συμβεί και μια βροχερή μέρα.
Αλλάζω μπουζόπιπα ; κάτι άλλο ; καμιά ιδέα ;

Ξαφνικά άρχισε να έχει αλλεργίες στο νερό ...
:thinking:

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
Μετά από κάνα 8μηνο πάνω κάτω αποχής, έχω το χιμαλαιαν πάλι στα χέρια μου και νομίζω θετικό να μοιραστώ αυτό που ένιωσα τώρα που με καλοέμαθε/κακοεμαθε το 640 και ξανά ανέβηκα πάνω του. Δεν το πήρα πίσω απλά θα του κάνω το σέρβις του για τον άνθρωπο που το χει.
Πρώτη εντύπωση ήταν ότι μου φάνηκε πολύ χαμηλό, λογικο αφού το κτμ είναι αλόγα.
Δεύτερο επιτέλους κατάλαβα γιατί γκρινιάζουν όλοι για το φρένο, πάλι συγκριτικά με το κτμ φαίνεται ξύλινο και σαν να μην πιάνει. Το ξεπέρασα όμως ξέροντας ότι είναι υπέρ αρκετό για να σταματήσει τα 24 άλογα του ενφιλντ.
Τρίτον μου φάνηκε ψόφιο! Χαχα τραγική ειρωνία!
Τέταρτο το τιμονι μου φάνηκε πολύ στενό.
Πέμπτο και τελευταίο μου φάνηκε πολύ βαρύ όταν το μετακίνησα με τα χέρια.
Αλλά…
Δεν ξέρω αν είναι η νοσταλγία, δεν ξέρω αν είναι συναίσθημα η εγωισμός επειδή ήταν δικό μου, μετά τις πρώτες αυτές σκέψεις και ενώ κρουζαρα άρχισα να ακούω το ποσό γλυκα και ομαλά δούλευε η μηχανή του, άρχισα να εκτιμώ καλύτερα το ποσό ωραία μπαίνει και ακολουθεί τη γραμμή, άρχισα να «μυρίζω τα τριαντάφυλλα» που λεν και οι ξένοι.
Τι να πω ρε παιδιά αυτό το μηχανάκι σε βάζει σε ένα mood, περίεργο. Με την απλότητα του και μόνο.
Αιώνες μπροστά το κτμ στο χωμα και σχεδόν σε όλα, αλλά για μακρύνο ταξίδι και κάθε μέρα μέσα στην πόλη, αυτή η αίσθηση που δίνει το χιμαλαιαν μου λείπει.
For the record, είμαι τρέλα ερωτευμένος με το 640. Ισως γιαυτο μου έκανε και εντύπωση όλο αυτό.

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
"*το ποσό γλυκα και ομαλά δούλευε η μηχανή του, άρχισα να εκτιμώ καλύτερα το ποσό ωραία μπαίνει και ακολουθεί τη γραμμή, άρχισα να «μυρίζω τα τριαντάφυλλα» που λεν και οι ξένοι.
Τι να πω ρε παιδιά αυτό το μηχανάκι σε βάζει σε ένα mood, περίεργο. Με την απλότητα του και μόνο.""

Σα να ακούω τον Παναγιώτη R.E.H

:friendship: Νικόλα.

NikosRE

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
KTM 640 ADVENTURE 2005
"*το ποσό γλυκα και ομαλά δούλευε η μηχανή του, άρχισα να εκτιμώ καλύτερα το ποσό ωραία μπαίνει και ακολουθεί τη γραμμή, άρχισα να «μυρίζω τα τριαντάφυλλα» που λεν και οι ξένοι.
Τι να πω ρε παιδιά αυτό το μηχανάκι σε βάζει σε ένα mood, περίεργο. Με την απλότητα του και μόνο.""

Σα να ακούω τον Παναγιώτη R.E.H

:friendship: Νικόλα.
Μα είναι αλήθεια Γιώργο!
Τεχνικό κομμάτι για να βοηθήσουμε και πρακτικά.
Άλλαξα όλα τα ρελε 5 συνολικά με αντίστοιχα της hella, μιας και είναι γνωστό ότι τα μαμά αν και δεν αποτύγχαναν εντελώς δεν δούλευαν σωστά λόγο υψηλής αντίστασης/ κακοτεχνιας.
Αυτό που συνέβαινε ήταν ξαφνικά σβησιματα τυχαία. Λόγο διακοπής της τρομπας βενζίνης. Όχι πολλά αλλά ενδεχομένως επικίνδυνα.
Part number: 4RD 965.453-041
36 ευρώ από Amazon.de

Top Bottom