Hands on τελικά σε armor 24.. Κάπου εδώ να ευχαριστήσω την πρόσβαση στο ίντερνετ διότι το κινητό αγοράστηκε 226+38 η βάση για μότο και σε γνωστό ελληνικό μαγαζί είχε 335+69 η βάση,, κρατήστε τα στα ράφια.... Τεσπα.... Βαρύ ναι το ξέραμε, δεν πας γάμο βάφτιση και βόλτα τον σκύλο με κινητό στην τσέπη αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός,, μικρή εμπειρία μέχρι στιγμής Τρίτη μέρα σήμερα και η μπαταρία στο 38% και τονίζω ότι δουλεύω wolt - efood ντελίβερι πολύ βαριές εφαρμογές με συνεχή αναζήτηση σήματος και google maps εν λειτουργία συνέχεια, την πρώτη μέρα δούλεψα 10ωρες, την δεύτερη 12 ώρες και συν οι ώρες επεξεργασίας στα χέρια μου όπως κάνουμε όλοι σε καινούριες συσκευές να τις σεταρουμε, να κατεβάσουμε το ένα να κατεβάσουμε το άλλο κτλ κτλ,, εντάξει εξυπακούεται ο φακός όλα τα λεφτά, ήχος πάρα πολύ δυνατος, οδηγώ μηχανάκι και παίζει ράδιο όλη την ώρα και ακούω μια χαρά με ταχύτητες 50-60χλμ,, το τηλέφωνο θέλει όντως κάποιο Bluetooth για private συνομιλία διότι πας για καρπιαίο σωλήνα, σχεδόν 700γραμ είναι αυτά... Κάμερα πολύ καλή, δεν το περίμενα, με πολλά έξτρα και πόσο μάλλον η νυχτερινή λήψη όλα τα λεφτά επίσης, εδώ να αναφέρω ότι το τηλ παρόλο που συνδέθηκε wifi για τα απαραίτητα κατά το άνοιγμα και υποτίθεται σεταριστηκε για κάποιο λόγο έτρεχε 1,5 μέρα με παλιά έκδοση 13 μηνών και ας έψαχνα για νέα αναβάθμιση αλλά δεν έβρισκε λέει με αποτέλεσμα να κρασαρει όλη την ώρα, ιδρώτας πάει και έρχεται επί δύο μέρες σχεδόν, λέω πατάτα βγήκε αλλά από μόνο του χθες αργά το απόγευμα έκανε λήψη και εγκατάσταση μόνο του την πιο πρόσφατη έκδοση και όλα σούπερ, περίεργο που έκανε εγκατάσταση μόνο του και όχι μόνο την λήψη αλλά τεσπα,,, το τηλ είναι παραπάνω από άριστο για τα λεφτά του αλλά μόλις φορτώθηκε με οοολα τα apps και φωτό βίντεο από άλλες μου συσκευές έπεσε λίγο η ταχύτητα, όχι δεν κολλάει αλλά βλέπεις αισθητά τα animation μετάβασης σε αρχική οθόνη και από app σε app αλλά οκ, ας είμαστε ρεαλιστές, τι ψάχνεις με 230€???..θα επανέλθω σύντομα με update και έχω ξεκινήσει πρότζεκτ για homemade βάση μότο αλουμίνιου, μέχρι στιγμής 2 αποτυχίες αλλά είμαι σε καλό δρόμο.