μια χαρα γνωριζεις, αφου γραφεις "Τώρα με ένα xiaomi 13pro plus ακόμα καλύτερα.". Υπαρχει μετρο συγκρισηςΔεν γνωρίζω από nits και ρεστα, αλλά τα τελευταία αρκετά χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιου τύπου, ούτε φωτεινότητας
Τώρα με ένα xiaomi 13pro plus ακόμα καλύτερα.
Ρε συ το σκέφτομαι και εγώ αλλά με προβληματίζει σοβαρά το βάρος,ειδικά καλοκαίρι που ειμαι με μαγιό όλη μέρα αλλά γενικά είναι θέμα ,μισό κιλό κινητόΜου χάλασε και μέσα το armor 8 pro μετά από άπειρες πτώσεις και πολύ νερό απλά τράβηξα το type c και μου έμεινε στο χέρι το εσωτερικό βυσμα το μισό αλλά και πάλι αν το κρατάς φορτίζει....πλέον κρατάω στα χέρια μου ένα armor 19 όχι το τ γιατί έβγαινε πιο ακριβό....το θέμα είναι η βάση στήριξης είναι 400γρ. Καμοια ram δεν το χωράει ούτε το αντέχει ....αποφάσισα να πάρω την βάση της ulefone και ενώ δεν ήμουν σίγουρος για την ποιότητα και έλεγα ότι πέταξα λεφτά......τελικά μου ήρθε σήμερα στα 43 ευρώ και είμαι το κάτι άλλο , γελάω πλέον με τις ram δεν έχουν καμοια επαφή με τον Κινέζο .... Τρομερή ποιότητα βαριά κατασκευή , το μόνο που έκανα για να μπορώ να το κουμπωσω με αποστάτη ram είναι να λύσω την κινεζική μπίλια και να βιδωσω με πατεντα μια μπίλια ram (κακά τα ψέματα σαν την μπίλια του ram κάνεις Κινέζος δεν μπορεί να φτιάξει , τι να πω μάλλον στο θέμα μπίλιας έχουν κρατήσει τα δικαιώματα χαχαχα και έχουν αυτήν την απίστευτη αντιολισθητικη υφή....)
Υ.γ. απορώ γιατί δεν έχουν όλοι ulefone , η εταιρεία είναι από άλλο πλανήτη (armor 8 φόρτιση κάθε μέρα , armor 19 φόρτιση κάθε τρεις μέρες) με άπειρη χρήση στο 24ωρο
Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οπως υπαρχουν καταναλωτες που αγοραζουν 2 συσκευες, μια το κινητο και μια το garmin, κανε και εσυ το ιδιο. Το κινητο που εχεις και μια συσκευη android rugged για χρηση μονο για πλοηγηση.Ρε συ το σκέφτομαι και εγώ αλλά με προβληματίζει σοβαρά το βάρος,ειδικά καλοκαίρι που ειμαι με μαγιό όλη μέρα αλλά γενικά είναι θέμα ,μισό κιλό κινητό
Το Nokia XR20 που έχω, είναι rugged και ζυγίζει 248 γραμμάρια με μεγάλη οθόνη 6,67 ".Ρε συ το σκέφτομαι και εγώ αλλά με προβληματίζει σοβαρά το βάρος,ειδικά καλοκαίρι που ειμαι με μαγιό όλη μέρα αλλά γενικά είναι θέμα ,μισό κιλό κινητό
¨Ελα ρε κι εγώ το armor 8 έχω που έχει φάει πολύ ξύλο και παρέλαβα κι εγώ χτες μια βάση της Ulefone για να αντικαταστήσω μια της RAM που την έβαλα στο σκουτερ επειδή όντως πλέον μπροσ΄τα στης ulefone είναι δυσχρηστη και μικρότερης αντοχής.Μου χάλασε και μέσα το armor 8 pro μετά από άπειρες πτώσεις και πολύ νερό απλά τράβηξα το type c και μου έμεινε στο χέρι το εσωτερικό βυσμα το μισό αλλά και πάλι αν το κρατάς φορτίζει....πλέον κρατάω στα χέρια μου ένα armor 19 όχι το τ γιατί έβγαινε πιο ακριβό....το θέμα είναι η βάση στήριξης είναι 400γρ. Καμοια ram δεν το χωράει ούτε το αντέχει ....αποφάσισα να πάρω την βάση της ulefone και ενώ δεν ήμουν σίγουρος για την ποιότητα και έλεγα ότι πέταξα λεφτά......τελικά μου ήρθε σήμερα στα 43 ευρώ και είμαι το κάτι άλλο , γελάω πλέον με τις ram δεν έχουν καμοια επαφή με τον Κινέζο .... Τρομερή ποιότητα βαριά κατασκευή , το μόνο που έκανα για να μπορώ να το κουμπωσω με αποστάτη ram είναι να λύσω την κινεζική μπίλια και να βιδωσω με πατεντα μια μπίλια ram (κακά τα ψέματα σαν την μπίλια του ram κάνεις Κινέζος δεν μπορεί να φτιάξει , τι να πω μάλλον στο θέμα μπίλιας έχουν κρατήσει τα δικαιώματα χαχαχα και έχουν αυτήν την απίστευτη αντιολισθητικη υφή....)
Υ.γ. απορώ γιατί δεν έχουν όλοι ulefone , η εταιρεία είναι από άλλο πλανήτη (armor 8 φόρτιση κάθε μέρα , armor 19 φόρτιση κάθε τρεις μέρες) με άπειρη χρήση στο 24ωρο
Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οι φωτογραφιες που εχει Βαγγελη, δειχνουν την μικρη βαση. Εχει μικρα και στρογγυλα αγκιστραΤην μικρή βάση πήρες της ulefone ή την πιο μεγάλη το κτήνος?
Αν αναφερεσαι στις βασεις της ulefone, αυτο που γραφεις δεν ισχυειΠαιδιά η ίδια είναι και την ρυθμίζεις από πίσω.....
Εχεις δίκαιο την ΑΜ01 έχω γι'αυτό μπαίνει οριακά , το κακό είναι ότι το Σκρουτζ δεν το ξεχωρίζει οπότε για πιο μεγάλο κινητό πρέπει να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τα καταστηματα που π ιστευω ότι δεν θα έχουν καμοια ιδέα...γενικά πολύ υποτιμημένη εταιρεία στην ελλαδαΑν αναφερεσαι στις βασεις της ulefone, αυτο που γραφεις δεν ισχυει