rugged comparison

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Δεν γνωρίζω από nits και ρεστα, αλλά τα τελευταία αρκετά χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιου τύπου, ούτε φωτεινότητας
Τώρα με ένα xiaomi 13pro plus ακόμα καλύτερα.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Δεν γνωρίζω από nits και ρεστα, αλλά τα τελευταία αρκετά χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα τέτοιου τύπου, ούτε φωτεινότητας
Τώρα με ένα xiaomi 13pro plus ακόμα καλύτερα.
μια χαρα γνωριζεις, αφου γραφεις "Τώρα με ένα xiaomi 13pro plus ακόμα καλύτερα.". Υπαρχει μετρο συγκρισης

μπορει και εγω να εκανα την δουλεια μου τοσα χρονια, ομως δεν ηταν ευκολη / ανετη η παρακολουθηση της οθονης καποιες στιγμες. Την ιδια στιγμη μπορω να καταλαβω και τους οδηγους μοτοσυκλετας οπως ο Γιωργος, ενω εγω ημουν πεζος και μπορουσα να καλυψω την οθονη με το χερι μου

ελπιζω σε κανα δυο χρονια να παρω ενα Ulefone με αυτες τις οθονες

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Νεα
τι θα δουμε απο την ulefone με το νεο ετος σε προιντα rugged

Armor 29 Series: The Battery Behemoth
For those who live off the grid, the Armor 29 Series is your new best friend. With a whopping 21200mAh battery, you won't be scrambling for a charger anytime soon. Featuring innovative Warning Light and ultra-large Versatile LED Light, the Armor 29 Ultra inherits the excellence of specifications and configurations from the Armor 28 Ultra Series. The Armor 29 Pro Series, while slightly inferior in chip and storage with MediaTek Dimensity 7300 and 512GB ROM, boasts the same powerful AI ThermoVue T2 thermal chip, with independent ISP technology and enhanced ThermoVue Pro software.

Armor 30 Series: The Dual-Screen Dynamo
The Armor 30 Pro is a beast with a 6.95-inch 120Hz FHD+ large main display and a 3.4-inch 60Hz sub-display. It's got a camera system that's ready to capture every adventure with a 50MP main camera, a 64MP night vision camera, and a 50MP ultra-wide lens. Plus, it's powered by the MediaTek Dimensity 7300X 5G AI SoC, so you know it's fast. A big speaker with infinite halo in the middle of the camera modules.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none

σε αυτη την εκθεση η εταιρεια παρουσιαζει τα ακολουθα μοντελα.
Ulefone Armor 28 Ultra
Ulefone Armor 28 Ultra Thermal
Ulefone Armor 29 Ultra
Ulefone Armor 30 Pro
Ως rugged προιοντα καλυπτουν τις αναγκες των καταναλωτων σε διαφορες συνθηκες, χωρις να περιοριζονται ειδικα στη πλοηγηση. Ολα τα τμηματα του smartphone εχουν την καλυτερη ποιοτητα και επιδοσεις. Ειναι ολα στην ακριβη κατηγορια, δηλαδη πανω απο τα 500 $.

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Δεν είναι rugged μόνο αδιάβροχα, αλλά...

Έχει κάποιος OnePlus τηλέφωνο;

Ψάχνω να βρω κάθε πότε παίρνει ενημέρωση ασφαλείας και... Επτασφράγιστο μυστικό. Η ζιαομι δίνει κάθε 90 μέρες (με κάποιες καθυστερήσεις διαβάζω, μερικές φορές). Η 1+ λέει απλά τόσα χρόνια, χωρίς άλλη πληροφορία. Για τον περισσότερο κόσμο βλέπω ότι η συζήτηση τελειώνει στα GB και στα μεγαπιξελ, άντε να πιάσει πλέον και τα mAh. Samsung, Google, Apple είναι μηνιαία, μερικές φορές σε critical σφάλματα βγαίνει και δεύτερη.

Ευχαριστώ πολύ

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
amyroukai

γιαννη,
εχω το 1+ 5Τ. Ξεκινησε με μηνιαιες αναβαθμισεις και τον τελευταιο χρονο εγιναν ανα τριμηνο. 3 φορες πηρε και νεο λειτουργικο.

σημερα ισχυει αυτο
OnePlus still offers four years of Android updates and five years of security updates

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Μου χάλασε και μέσα το armor 8 pro μετά από άπειρες πτώσεις και πολύ νερό απλά τράβηξα το type c και μου έμεινε στο χέρι το εσωτερικό βυσμα το μισό αλλά και πάλι αν το κρατάς φορτίζει....πλέον κρατάω στα χέρια μου ένα armor 19 όχι το τ γιατί έβγαινε πιο ακριβό....το θέμα είναι η βάση στήριξης είναι 400γρ. Καμοια ram δεν το χωράει ούτε το αντέχει ....αποφάσισα να πάρω την βάση της ulefone και ενώ δεν ήμουν σίγουρος για την ποιότητα και έλεγα ότι πέταξα λεφτά......τελικά μου ήρθε σήμερα στα 43 ευρώ και είμαι το κάτι άλλο , γελάω πλέον με τις ram δεν έχουν καμοια επαφή με τον Κινέζο .... Τρομερή ποιότητα βαριά κατασκευή , το μόνο που έκανα για να μπορώ να το κουμπωσω με αποστάτη ram είναι να λύσω την κινεζική μπίλια και να βιδωσω με πατεντα μια μπίλια ram (κακά τα ψέματα σαν την μπίλια του ram κάνεις Κινέζος δεν μπορεί να φτιάξει , τι να πω μάλλον στο θέμα μπίλιας έχουν κρατήσει τα δικαιώματα χαχαχα και έχουν αυτήν την απίστευτη αντιολισθητικη υφή....)

Υ.γ. απορώ γιατί δεν έχουν όλοι ulefone , η εταιρεία είναι από άλλο πλανήτη (armor 8 φόρτιση κάθε μέρα , armor 19 φόρτιση κάθε τρεις μέρες) με άπειρη χρήση στο 24ωρο

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Το τελευταίο το είδα στις ανακοινώσεις του 13, μαζί με τις δηλώσεις των υπευθύνων της 1+ σχετικά με το γιατί πήραν αυτή την απόφαση ενώ οι άλλοι που ανέφερα λένε για 7 έτη. Είναι υπό σκέψη η συσκευή. Δυστυχώς για το κοινό, έχει χαθεί το μέτρο και για να έχεις αυτά που έπαιρνες με 400-500 ευρώ πρέπει να πας στα διπλάσια.

Το 5 που έχεις ήταν και από την καλή εποχή της 1+ πριν φύγει ο Pei και πριν την πάρει η oppo

mikechios

Μέλος
Όνομα
mikechios
Μοτό
Bmw f650gs Dakar
Μου χάλασε και μέσα το armor 8 pro μετά από άπειρες πτώσεις και πολύ νερό απλά τράβηξα το type c και μου έμεινε στο χέρι το εσωτερικό βυσμα το μισό αλλά και πάλι αν το κρατάς φορτίζει....πλέον κρατάω στα χέρια μου ένα armor 19 όχι το τ γιατί έβγαινε πιο ακριβό....το θέμα είναι η βάση στήριξης είναι 400γρ. Καμοια ram δεν το χωράει ούτε το αντέχει ....αποφάσισα να πάρω την βάση της ulefone και ενώ δεν ήμουν σίγουρος για την ποιότητα και έλεγα ότι πέταξα λεφτά......τελικά μου ήρθε σήμερα στα 43 ευρώ και είμαι το κάτι άλλο , γελάω πλέον με τις ram δεν έχουν καμοια επαφή με τον Κινέζο .... Τρομερή ποιότητα βαριά κατασκευή , το μόνο που έκανα για να μπορώ να το κουμπωσω με αποστάτη ram είναι να λύσω την κινεζική μπίλια και να βιδωσω με πατεντα μια μπίλια ram (κακά τα ψέματα σαν την μπίλια του ram κάνεις Κινέζος δεν μπορεί να φτιάξει , τι να πω μάλλον στο θέμα μπίλιας έχουν κρατήσει τα δικαιώματα χαχαχα και έχουν αυτήν την απίστευτη αντιολισθητικη υφή....)

Υ.γ. απορώ γιατί δεν έχουν όλοι ulefone , η εταιρεία είναι από άλλο πλανήτη (armor 8 φόρτιση κάθε μέρα , armor 19 φόρτιση κάθε τρεις μέρες) με άπειρη χρήση στο 24ωρο

Ρε συ το σκέφτομαι και εγώ αλλά με προβληματίζει σοβαρά το βάρος,ειδικά καλοκαίρι που ειμαι με μαγιό όλη μέρα αλλά γενικά είναι θέμα ,μισό κιλό κινητό

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Ρε συ το σκέφτομαι και εγώ αλλά με προβληματίζει σοβαρά το βάρος,ειδικά καλοκαίρι που ειμαι με μαγιό όλη μέρα αλλά γενικά είναι θέμα ,μισό κιλό κινητό
οπως υπαρχουν καταναλωτες που αγοραζουν 2 συσκευες, μια το κινητο και μια το garmin, κανε και εσυ το ιδιο. Το κινητο που εχεις και μια συσκευη android rugged για χρηση μονο για πλοηγηση.
Παντα για την περιπτωση που το λειτουργικο android ειναι μονοδρομος για τις εφαρμογες που εχει και σε αυτες βρισκεις λύση στην πλοηγηση που θελεις να κανεις.

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Το Nokia XR20 που έχω, είναι rugged και ζυγίζει 248 γραμμάρια με μεγάλη οθόνη 6,67 ".
Βέβαια δεν έχει σε χτυπήματα την αντοχή αυτών που είναι μισό κιλό.

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY

¨Ελα ρε κι εγώ το armor 8 έχω που έχει φάει πολύ ξύλο και παρέλαβα κι εγώ χτες μια βάση της Ulefone για να αντικαταστήσω μια της RAM που την έβαλα στο σκουτερ επειδή όντως πλέον μπροσ΄τα στης ulefone είναι δυσχρηστη και μικρότερης αντοχής.

Την μικρή βάση πήρες της ulefone ή την πιο μεγάλη το κτήνος?

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Παιδιά η ίδια είναι και την ρυθμίζεις από πίσω..... Βαγγέλη εμένα τις ram στην ανεπαληλη κόκαλα έφευγε το κινητό από πάνω έτσι τεσταρα ότι δεν παθαίνει τίποτα...εσένα δεν μέχρι φύγει ποτέ;;;;

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Το μάρκετινγκ λέει ότι είναι the next miraculous thing. Κάποιοι λένε bullsh*t γιατί το λίθιο είναι αυτό που είναι, το πυρίτιο δεν είναι το πιο οικολογικό υλικό και για τέλος...

Hold my beer.

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Αν αναφερεσαι στις βασεις της ulefone, αυτο που γραφεις δεν ισχυει

Εχεις δίκαιο την ΑΜ01 έχω γι'αυτό μπαίνει οριακά , το κακό είναι ότι το Σκρουτζ δεν το ξεχωρίζει οπότε για πιο μεγάλο κινητό πρέπει να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τα καταστηματα που π ιστευω ότι δεν θα έχουν καμοια ιδέα...γενικά πολύ υποτιμημένη εταιρεία στην ελλαδα

Top Bottom