rugged comparison

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Αυτό το πήρες ως "αντιΚαρπεΙτερ";
Ήθελα ένα tablet να το έχω μαζί μου κάθε μέρα και να είναι ανθεκτικό. Σαν 2η σκέψη, είναι να μπει και βάση στο μηχανάκι για πλοήγηση - αν και πιο πιθανό το κόβω να απαντάω σε mail στα φανάρια.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
155 €, με απαλλαγή ΦΠΑ και μεταφορικά μέσα στην τιμή.
Οπότε περίπου όσο και εδώ με απαλλαγή ΦΠΑ ή τιμολόγιο.

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
Ναι, απλά ήταν ετοιμοπαράδοτο και το είχα σε 2 μέρες, ενώ από Ελλάδα δεν είχε διαθεσιμότητα - διαφορετικά δεν υπήρχε λόγος ;)

thenos

ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Θάνο αν σε ενδιαφέρει το ulefone armor pad, έχει το pro (8gb RAM-128gb ROM) 170 ευρώ το banggood. Τελική τιμή. To σαιτ αν δεν το ξέρεις είναι οκ.
Ευχαριστώ Δημήτρη αλλά 8’’ είναι too much για τα δεδομένα μου.
Μέχρι 6.5-7 το ανώτερο είναι καλά.
Δεν μπορώ να βλέπω άλλη μια οθόνη μπροστά μου την ώρα της οδήγησης…
Το ξέρω το site, είναι αξιόπιστο.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Μέχρι 6.5-7 το ανώτερο είναι καλά.
με αυτες τις προδιαγραφες εχουμε
- τα rugged smartphones σταματανε περιπου στις 6,5'. Απο τις 7' αρχιζουν τα tablet. Τα πρωτα ειναι μικρα και παχια ενω τα αλλα μεγαλα και λεπτα. Το βαρος, οταν ολα εχουν ιδιες μπαταριες ειναι περιπου το ιδιο. Εγω θα κοιταζα στα smartphones, εφου εκει εχω πολλες επιλογες αγορας.

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Σκέφτομαι το Realme C75
Λέει το GSM Arena :

IP68/IP69 dust tight and water resistant (high pressure water jets; immersible up to 1.5m for 30 min)
MIL-STD-810H compliant*
* does not guarantee ruggedness or use in extreme conditions
η πρωτη σειρα "IP68/IP69....." ισχυει 100% οπως γραφει
η δευτερη σειρα MIL-STD-810H compliant* εχει στο τελος ενα αστερακι και τους δινει "αφεση αμαρτιων"

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
Update μετά από 1 εβδομάδα εντατικής χρήσης του Ulefone Armor Pad Pro tablet :

Δοκιμάστηκε σε χρήση πλοήγησης με Google Maps, συνδεδεμένο πάνω σε κινητό που εκτελούσε χρέη hotspot.

Ήταν τοποθετημένο σε ταμπλώ αυτοκινήτου που το έψηνε ο ήλιος, χωρίς ροή αέρα. Παρόλα αυτά, δεν είδα ούτε παγώματα, ούτε κολλήματα, ούτε καθυστερήσεις.

Το στίγμα έδειχνε ακριβώς το σημείο που βρισκόμουν στο 95% των περιπτώσεων, ενώ στις υπόλοιπες είχε μερικά μέτρα διαφορά. Ακόμα και σε σήραγγες αργούσε πάρα πολύ να χάσει το σήμα του GPS - έπρεπε η σήραγγα να είναι πραγματικά μεγάλη.

Ως προς την διάρκεια μπαταρίας, με μια πλήρη φόρτιση βγάζει τουλάχιστον 7-8 ώρες οδήγηση και μένει και ένα 15 - 20 % προς χρήση. Σε ημέρες με 3-4 ωρες ημερησίως, ήθελε φόρτιση κάθε 2 ημέρες.

Ευελπιστώ να το δοκιμάσω και με OsmAnd, καθώς και DMD2 και να επανέλθω.

Επίσης - έχει κάποιος πρόταση για βάση στήριξης για μηχανάκι ; Ειδικά αν παίζει κάτι για 950 συγκεκριμένα, ακόμα καλύτερα.

Pantsouki

Meoni’s dream bike
Περιοχή
Κραβαρα
Όνομα
Παντελής
Μοτό
Ktm 950 adv

Δοκιμάστηκε σε χρήση πλοήγησης με Google Maps, συνδεδεμένο πάνω σε κινητό που εκτελούσε χρέη hotspot.

Ήταν τοποθετημένο σε ταμπλώ αυτοκινήτου που το έψηνε ο ήλιος, χωρίς ροή αέρα. Παρόλα αυτά, δεν είδα ούτε παγώματα, ούτε κολλήματα, ούτε καθυστερήσεις.

Το στίγμα έδειχνε ακριβώς το σημείο που βρισκόμουν στο 95% των περιπτώσεων, ενώ στις υπόλοιπες είχε μερικά μέτρα διαφορά. Ακόμα και σε σήραγγες αργούσε πάρα πολύ να χάσει το σήμα του GPS - έπρεπε η σήραγγα να είναι πραγματικά μεγάλη.

Ως προς την διάρκεια μπαταρίας, με μια πλήρη φόρτιση βγάζει τουλάχιστον 7-8 ώρες οδήγηση και μένει και ένα 15 - 20 % προς χρήση. Σε ημέρες με 3-4 ωρες ημερησίως, ήθελε φόρτιση κάθε 2 ημέρες.

Επίσης - έχει κάποιος πρόταση για βάση στήριξης για μηχανάκι ; Ειδικά αν παίζει κάτι για 950 συγκεκριμένα, ακόμα καλύτερα.

thenos

ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450

Pantsouki

Meoni’s dream bike
Περιοχή
Κραβαρα
Όνομα
Παντελής
Μοτό
Ktm 950 adv
να στειλετε στο ινστα αμαν με αυτο το φορουμ για να ανεβασω φωτογραφια πρεπει να κανω τεκνολοτζια....
λοιπον η βαση ειναι cnc απο perfect fairings και η βαση του αρμορ παντ απο 3d printer 3d_it sto instagram

Top Bottom