rugged comparison

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
μια γρηγορη παρουσιαση χειρισμου του νεου μηχανηματος της garmin. Ειναι το πρωτο που υπαρχει σημερα στο ιντερνετ και το καταστημα μας παρουσιαζει τα βασικα που ενδιαφερουν τους περισσοτερους καταναλωτες

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
γρηγορος και συνεπης στις υποσχεσεις του ο παρουσιαστης. Εχουμε νεο βιντεο και αυτη την φορα με παρουσιαση σε πραγματικες συνθηκες.

Chapters (πατηστε στον χρονο για αμεση προσβαση)
00:00 – Introduction
00:34 – Planning the route on the free OS planner
02:36 – Starting your days walking on a Garmin GPSMAP H1
04:28 – Introduction to Rory and where does this unit fit in?
05:24 – How does the Garmin GPSMAP H1 differ from the previous version, the Garmin GPSMAP 67?
10:12 – A look through the pages on the Garmin GPSMAP H1
13:03 – Crossing the River Coquet at Thropton
13:34 – The touch screen on the Garmin GPSMAP H1
15:28 – The FAQ’s you may have about upgrading to the Garmin GPSMAP H1
17:08 – What map options are available for the Garmin GPSMAP H1?
20:55 – Would I buy a Garmin GPSMAP H myself, if so for what reasons?
25:35 – Sharpe’s Folly, Rothbury
26:36 – Stopping the GPS at the end of a days walking
27:17 – Many thanks for joining me on the latest walk and talk
28:09 – The River Coquet passing through Rothbury

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
RugOne
η εταιρεια με τις πολλες τυχαιες συμπτωσεις στα ονοματα, εχει πλεον σελιδα web και youtube channel. Στην σελιδα μπορουμε να βρουμε το πρωτο της προιον, που θα κυκλοφορησει σε 2 εκδοσεις και φυσικα ολες τις τεχνικες προδιαγραφες του. Ενδιαφερον εχει και ο νεος φορτιστης, που μπορει ταυτοχρονα να φορτισει την συσκευη με pogo pins - χωρις καλωδιο - και την δευτερη μπαταρια.

Υ.Γ.
η αναφορα μου στα ονοματα και τις τυχαιες φραστικες συμπτωσεις δεν ειναι αβασιμη
το RugOne ειναι πολυ ιδιο με το Rogue One: A Star Wars Story
οπως και το Xever 7 μοιαζει αρκετα με το Samsung Xcover 7

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Ulefone IFA 2025

η εταιρεια κρατησε τον λογο της και λιγους μηνες μετα την κυκλοφορια της συσκευης εχουμε αναβαθμιση android

RugOne
οσοι επισκεφθουν την σελιδα με το νεο μοντελο της εταιρειας, θα βρουν τις εξης ενδιαφερουσες πληροφοριες
- μπαταρια με 1000 κυκλους φορτισης
- android 15 out the box και υποσχεση για μελλοντικες αναβαθμισεις εως και την εκδοση 18

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Νομίζω ότι κορυφαίο star wars reference ήταν ένα vstrom που έχω πετύχει στην αθήνα παρκαρισμένο με πινακίδα OBI-1

Ωραία τα τηλέφωνα αλλά τιμουλα δεν είδα στον χαμό φωτογραφιών και χρωμάτων στη σελίδα.

Edit, το άλλο αστείο είναι ότι rug είναι αργκό για το γυναικείο όργανο που δεν είναι αποτριχωμένο. Θα πέσει τρελό τρολάριαμα στους κατόχους στις αγγλόφωνες χώρες (αντίστοιχη δική μας επιτυχία οι τροφές κατοικιδίων barf/ξερατό).

Σχετικά με τις μπαταρίες, δεν ξέρω αν πρόκειται για τρολοκανάλι αλλά μου βγάζει συνέχεια αυτό το βίντεο.

Τελευταία επεξεργασία:

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
πρωτη παρουσιαση του μοντελου μεσα απο την εκθεση IFA 2025 με την συμμετοχη αγγλοφωνου εκπροσωπου της εταιρειας. Ακουμε στο βιντεο πως η τιμη δεν μπορει να ανακοινωθει, ουτε και η ακριβης ημερομηνια κυκλοφοριας.. Μονο πως συντομα θα σταλουν δειγματα για παρουσιαση. Ο φορτιστης ειναι εντος το προιοντος, δεν ειναι αξεσουαρ

Τελευταία επεξεργασία:

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none

ζουμε πραγματικα μεγαλες στιγμες και θα πρεπει να ειμαστε εθνικα υπερηφανοι. Ο Ελληνας αντιπροσωπος καταφερε να πουλαει το νεο μοντελο της garmin στην χωρα μας με καρτα SD, οταν η συσκευη ΔΕΝ εχει υποδοχη SD !!!!!!!!

- σελιδες προδιαγραφων
https://www.garmin.com/en-US/p/1326077/#specs
- σελιδα pdf manual eTrex Touch Owner's Manual - eTrex Touch
- επισημο youtube βιντεο (στην αρχη ...)

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW

ζουμε πραγματικα μεγαλες στιγμες και θα πρεπει να ειμαστε εθνικα υπερηφανοι. Ο Ελληνας αντιπροσωπος καταφερε να πουλαει το νεο μοντελο της garmin στην χωρα μας με καρτα SD, οταν η συσκευη ΔΕΝ εχει υποδοχη SD !!!!!!!!
Δυνατό μάρκετινγκ!!!! :ha

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none
Απο τις 11/11 ξεκινησε η κυκλοφορια του πρωτου μοντελου της εταιρειας. Να θυμισω πως προκειται για rugged μοντελο με εναλλαξιμη μπαταρια - χωρις να κλεισουμε την συσκευη. Εντος της συσκευασιας περιλαμβανει 2 μπαταριες και διπλο φορτιστη. Υπαρχει αναφορα για αναβαθμιση του λειτουργικου εως την εκδοση 18. Με οθονη OLED στα 2200nits (peak), 900nits (HBM), 500nits (Typ) και καμερες τεχνολογιας OIS ( κουνιστες !!!!)

lneam

Μέλος
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
λεωνιδας
Μοτό
none

george_pan

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XTZ1200 2017
RugKing Pad Pro στα 180 ευρω πολυ καλη περίπτωση νομίζω για κάποιον που ψάχνει ταμπλετ αντροιντ 16, 860 nit peak brightness, esim που για εμενα για κάποιον που ταξιδεύει σε αλλες χώρες ειναι πολυ σημαντικό 8 gb ram κτλπ εχει παρα πολυ ωραία χαρακτηριστικα και βλεπω οτι υποστηρίζει φόρτιση με pogo pins βεβαια πρεπει να βγει βάση αντίστοιχη για μοτοσυκλέτα.

DemetrisV

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Norden 901 '23
RugKing Pad Pro στα 180 ευρω πολυ καλη περίπτωση νομίζω για κάποιον που ψάχνει ταμπλετ αντροιντ 16, 860 nit peak brightness, esim που για εμενα για κάποιον που ταξιδεύει σε αλλες χώρες ειναι πολυ σημαντικό 8 gb ram κτλπ εχει παρα πολυ ωραία χαρακτηριστικα και βλεπω οτι υποστηρίζει φόρτιση με pogo pins βεβαια πρεπει να βγει βάση αντίστοιχη για μοτοσυκλέτα.
25 ευρώ μεταφορικά όμως.

Γενικά κοιτάω το rugking και το armor pad και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι καλύτερο για μόνιμο gps στο μηχανάκι. Το έχει ψάξει κανένας; Είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω.

george_pan

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XTZ1200 2017
25 ευρώ μεταφορικά όμως.

Γενικά κοιτάω το rugking και το armor pad και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι καλύτερο για μόνιμο gps στο μηχανάκι. Το έχει ψάξει κανένας; Είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω.
Εγώ θα διάλεγα το rugking για δυο λόγους γιατι εχει esim και γιατι λέει peak brightness 860 ενω το αλλο armor pad δεν εχει esim και λεει brigtness 500nit βεβαια δεν διευκρινίζει πόσο είναι το peak brigthness. Το αρνητικο του πρώτου είναι ότι είναι λίγο πιο μεγάλο από το δεύτερο.

DemetrisV

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Norden 901 '23
Εγώ θα διάλεγα το rugking για δυο λόγους γιατι εχει esim και γιατι λέει peak brightness 860 ενω το αλλο armor pad δεν εχει esim και λεει brigtness 500nit βεβαια δεν διευκρινίζει πόσο είναι το peak brigthness. Το αρνητικο του πρώτου είναι ότι είναι λίγο πιο μεγάλο από το δεύτερο.
το είδα και εγώ αυτό για την esim. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως αν στο τάμπλετ βάλω ως esim τον αριθμό μου που χρησιμοποιώ στο κινητό, πως μπορεί να γίνει η εναλλαγή on the fly. Στην περίπτωση που είναι μανούρα μέσω cosmote/vodafone κτλ, απλά μου είναι αδιάφορο γιατί αποκλείεται να βάλω δεύτερο αριθμό/πρόγραμμα.

george_pan

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XTZ1200 2017
το είδα και εγώ αυτό για την esim. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως αν στο τάμπλετ βάλω ως esim τον αριθμό μου που χρησιμοποιώ στο κινητό, πως μπορεί να γίνει η εναλλαγή on the fly. Στην περίπτωση που είναι μανούρα μέσω cosmote/vodafone κτλ, απλά μου είναι αδιάφορο γιατί αποκλείεται να βάλω δεύτερο αριθμό/πρόγραμμα.
esim δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιήσει ξανά , υπάρχουν εφαρμογές στο Playstore οπως η mobimatter που χρησιμοποιω εγω για παράδειγμα, και έστω ότι θες να κάνεις ταξίδι στα Βαλκάνια, αγοράζεις esim για data με καμια 15 ευρω για ενα μήνα 15 γκιγκα αναλόγως πια σιμ θα διαξεξεις στο λεω πολυ χοντρικα τώρα και καθάρισες δουλευει στις χωρες αυτες. (εχει πακετα δηλαδη με χωρες που υποστηρίζει). Πας Τουρκία αγοράζεις αλλη esim πανεύκολα χωρίς να τρέχεις να αγοραζεις κανονικη sim καρτα σε καθε χωρα που θελεις. Είναι τρομερη ευκολία. Τι να κανεις να βάλεις την τον αριθμό σου με esim στο ταμπλετ.

Τελευταία επεξεργασία:

DemetrisV

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Norden 901 '23
esim δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιήσει ξανά , υπάρχουν εφαρμογές στο Playstore οπως η mobimatter που χρησιμοποιω εγω για παράδειγμα, και έστω ότι θες να κάνεις ταξίδι στα Βαλκάνια, αγοράζεις esim για data με καμια 15 ευρω για ενα μήνα 15 γκιγκα αναλόγως πια σιμ θα διαξεξεις στο λεω πολυ χοντρικα τώρα και καθάρισες δουλευει στις χωρες αυτες. (εχει πακετα δηλαδη με χωρες που υποστηρίζει). Πας Τουρκία αγοράζεις αλλη esim πανεύκολα χωρίς να τρέχεις να αγοραζεις κανονικη sim καρτα σε καθε χωρα που θελεις. Είναι τρομερη ευκολία. Τι να κανεις να βάλεις την τον αριθμό σου με esim στο ταμπλετ.
Όχι δεν έχω. Το γνωρίζω σαν χρήση στο εξωτερικό κτλ απλά νόμιζα ότι μπορώ πρακτικά να ενεργοποιήσω τον αριθμό μου σε οποιαδήποτε συσκευή με esim. Kάτι λάθος έχω καταλάβει. Χαχαχα.
Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση βλέποντας και άλλα tablets είναι τα πολύ χαμηλά nits. Το κινητό μου (poco x7 pro) λέει για 1400 nits. Γιατί τα τάμπλετ δεν φτάνουν τόσο; Όπως το σκέφτομαι στα 500 και 700 δεν θα είναι καν εμφανές με ήλιο το καλοκαίρι.

Top Bottom