Δυνατό μάρκετινγκ!!!!![]()
ζουμε πραγματικα μεγαλες στιγμες και θα πρεπει να ειμαστε εθνικα υπερηφανοι. Ο Ελληνας αντιπροσωπος καταφερε να πουλαει το νεο μοντελο της garmin στην χωρα μας με καρτα SD, οταν η συσκευη ΔΕΝ εχει υποδοχη SD !!!!!!!!

25 ευρώ μεταφορικά όμως.RugKing Pad Pro στα 180 ευρω πολυ καλη περίπτωση νομίζω για κάποιον που ψάχνει ταμπλετ αντροιντ 16, 860 nit peak brightness, esim που για εμενα για κάποιον που ταξιδεύει σε αλλες χώρες ειναι πολυ σημαντικό 8 gb ram κτλπ εχει παρα πολυ ωραία χαρακτηριστικα και βλεπω οτι υποστηρίζει φόρτιση με pogo pins βεβαια πρεπει να βγει βάση αντίστοιχη για μοτοσυκλέτα.
Εγώ θα διάλεγα το rugking για δυο λόγους γιατι εχει esim και γιατι λέει peak brightness 860 ενω το αλλο armor pad δεν εχει esim και λεει brigtness 500nit βεβαια δεν διευκρινίζει πόσο είναι το peak brigthness. Το αρνητικο του πρώτου είναι ότι είναι λίγο πιο μεγάλο από το δεύτερο.25 ευρώ μεταφορικά όμως.
Γενικά κοιτάω το rugking και το armor pad και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι καλύτερο για μόνιμο gps στο μηχανάκι. Το έχει ψάξει κανένας; Είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω.
το είδα και εγώ αυτό για την esim. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως αν στο τάμπλετ βάλω ως esim τον αριθμό μου που χρησιμοποιώ στο κινητό, πως μπορεί να γίνει η εναλλαγή on the fly. Στην περίπτωση που είναι μανούρα μέσω cosmote/vodafone κτλ, απλά μου είναι αδιάφορο γιατί αποκλείεται να βάλω δεύτερο αριθμό/πρόγραμμα.Εγώ θα διάλεγα το rugking για δυο λόγους γιατι εχει esim και γιατι λέει peak brightness 860 ενω το αλλο armor pad δεν εχει esim και λεει brigtness 500nit βεβαια δεν διευκρινίζει πόσο είναι το peak brigthness. Το αρνητικο του πρώτου είναι ότι είναι λίγο πιο μεγάλο από το δεύτερο.
esim δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιήσει ξανά , υπάρχουν εφαρμογές στο Playstore οπως η mobimatter που χρησιμοποιω εγω για παράδειγμα, και έστω ότι θες να κάνεις ταξίδι στα Βαλκάνια, αγοράζεις esim για data με καμια 15 ευρω για ενα μήνα 15 γκιγκα αναλόγως πια σιμ θα διαξεξεις στο λεω πολυ χοντρικα τώρα και καθάρισες δουλευει στις χωρες αυτες. (εχει πακετα δηλαδη με χωρες που υποστηρίζει). Πας Τουρκία αγοράζεις αλλη esim πανεύκολα χωρίς να τρέχεις να αγοραζεις κανονικη sim καρτα σε καθε χωρα που θελεις. Είναι τρομερη ευκολία. Τι να κανεις να βάλεις την τον αριθμό σου με esim στο ταμπλετ.το είδα και εγώ αυτό για την esim. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πως αν στο τάμπλετ βάλω ως esim τον αριθμό μου που χρησιμοποιώ στο κινητό, πως μπορεί να γίνει η εναλλαγή on the fly. Στην περίπτωση που είναι μανούρα μέσω cosmote/vodafone κτλ, απλά μου είναι αδιάφορο γιατί αποκλείεται να βάλω δεύτερο αριθμό/πρόγραμμα.
Όχι δεν έχω. Το γνωρίζω σαν χρήση στο εξωτερικό κτλ απλά νόμιζα ότι μπορώ πρακτικά να ενεργοποιήσω τον αριθμό μου σε οποιαδήποτε συσκευή με esim. Kάτι λάθος έχω καταλάβει. Χαχαχα.esim δεν ξερω αν εχεις χρησιμοποιήσει ξανά , υπάρχουν εφαρμογές στο Playstore οπως η mobimatter που χρησιμοποιω εγω για παράδειγμα, και έστω ότι θες να κάνεις ταξίδι στα Βαλκάνια, αγοράζεις esim για data με καμια 15 ευρω για ενα μήνα 15 γκιγκα αναλόγως πια σιμ θα διαξεξεις στο λεω πολυ χοντρικα τώρα και καθάρισες δουλευει στις χωρες αυτες. (εχει πακετα δηλαδη με χωρες που υποστηρίζει). Πας Τουρκία αγοράζεις αλλη esim πανεύκολα χωρίς να τρέχεις να αγοραζεις κανονικη sim καρτα σε καθε χωρα που θελεις. Είναι τρομερη ευκολία. Τι να κανεις να βάλεις την τον αριθμό σου με esim στο ταμπλετ.