Καλησπέρα ομάδα έχει δοκιμάσει κανείς το steering damper της. Scott ?
Nikoscrete Μέλος Όνομα Nikolaos Μοτό KTM 890 ADV R 28 Σεπτεμβρίου 2024 #1 Καλησπέρα ομάδα έχει δοκιμάσει κανείς το steering damper της. Scott ?
tc-drift Μέλος ADVRIDE Team Περιοχή Πειραια και πέριξ Όνομα Βαγγέλης Μοτό BMW F800GS - VOGE 300 RALLY 29 Σεπτεμβρίου 2024 #2 Nikoscrete έγραψε: Καλησπέρα ομάδα έχει δοκιμάσει κανείς το steering damper της. Scott ? Click to expand... Είχα σε ένα enduro ktm. Ότι καλύτερο.
Nikoscrete έγραψε: Καλησπέρα ομάδα έχει δοκιμάσει κανείς το steering damper της. Scott ? Click to expand... Είχα σε ένα enduro ktm. Ότι καλύτερο.
Nikoscrete Μέλος Όνομα Nikolaos Μοτό KTM 890 ADV R 1 Οκτωβρίου 2024 #3 Έχω διαβάσει τα καλύτερα και το σκέφτομαι να το βάλω σε 890
GeorgeKor Μέλος Όνομα George Μοτό ΚΤΜ 790adv 1 Οκτωβρίου 2024 #4 Nikoscrete έγραψε: Έχω διαβάσει τα καλύτερα και το σκέφτομαι να το βάλω σε 890 Click to expand... βάλτο, έχει ρυθμίσεις κ σκληραίνει το τιμόνι, οπότε έαν χτυπήσεις σε καμία πέτρα, δεν θα τιναχτεί με δύναμη το τιμόνι damper εχει βαλει ενας γνωστός μου,σε 1 tuareg, παρα πολύ ευχαριστημενος
Nikoscrete έγραψε: Έχω διαβάσει τα καλύτερα και το σκέφτομαι να το βάλω σε 890 Click to expand... βάλτο, έχει ρυθμίσεις κ σκληραίνει το τιμόνι, οπότε έαν χτυπήσεις σε καμία πέτρα, δεν θα τιναχτεί με δύναμη το τιμόνι damper εχει βαλει ενας γνωστός μου,σε 1 tuareg, παρα πολύ ευχαριστημενος
Nikoscrete Μέλος Όνομα Nikolaos Μοτό KTM 890 ADV R 1 Οκτωβρίου 2024 #5 Ευχαριστω πολυ γαι την απάντηση