SOS- Λίμνη Στεφανιαδα και γύρω περιοχες.

Kalantzo

Μέλος
Περιοχή
Θέρμο
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Kle 500
CFMOTO 800MTX
Καλησπέρα ομάδα , αύριο θα ξεκινήσουμε ένα τριήμερο off road trip . Πρώτη μέρα είχαμε σκοπό να φτάσουμε μέχρι λίμνη στεφανιαδα. Βλέπουμε ότι από αύριο αρχίζουν οι βροχές στη γύρω περιοχή και ψάχνουμε ένα σημείο πλησίον να μπορούμε να στήσουμε σκηνή σε κάποιο σκέπαστρο . Έχω δει αυτά που υπάρχουν στο αρχείο με τα camping spots , είχαμε σκοπό να στήσουμε σε αυτό δεξιά της λίμνης.

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Καλησπέρα ομάδα , αύριο θα ξεκινήσουμε ένα τριήμερο off road trip . Πρώτη μέρα είχαμε σκοπό να φτάσουμε μέχρι λίμνη στεφανιαδα. Βλέπουμε ότι από αύριο αρχίζουν οι βροχές στη γύρω περιοχή και ψάχνουμε ένα σημείο πλησίον να μπορούμε να στήσουμε σκηνή σε κάποιο σκέπαστρο . Έχω δει αυτά που υπάρχουν στο αρχείο με τα camping spots , είχαμε σκοπό να στήσουμε σε αυτό δεξιά της λίμνης.
Στο χωριό ( Στεφανιαδα) έχει κοινοτικό ξενώνα που αν μιλήσετε με το παλικάρι που έχει το καφενείο, μπορείτε να φιλοξενηθειτε εκεί. Επίσης έχει δωμάτια δωρεάν στην Ιερά Μονή Σπηλιάς. Αν ανεβείτε από Κέδρα έχει και ένα εκκλησάκι στο δρόμο αλλά δεν το έχω προσεγγίσει να δω αν έχει υπόστεγο κλπ.

stavrouliasp

Μέλος
Όνομα
Παντελής
Μοτό
BMW R1200GS
Δίπλα στη λίμνη είναι η Μονή Σπηλιάς η οποία δέχεται και φιλοξενεί κόσμο. Έχω μείνει εκεί και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Επίσης λίγο πιο κάτω από την Μονή Σπηλιάς υπάρχουν τα Ραγάζια.
Εάν είναι ανοιχτά έχουν δωμάτια.;)

Kalantzo

Μέλος
Περιοχή
Θέρμο
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Kle 500
CFMOTO 800MTX
Ευχαριστώ για όλα παίδες θα τη βρούμε τη λύση τότε σε περίπτωση που χρειαστεί!

Kalantzo

Μέλος
Περιοχή
Θέρμο
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Kle 500
CFMOTO 800MTX
Δε γνώριζα ούτε ότι μπορούμε να φιλοξενηθουμε στη Μονή , ούτε ότι στα μαγαζιά υπάρχουν δωμάτια ούτε και για το κοινοτικό ξενώνα! Χρήσιμες πληροφορίες!

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Δε γνώριζα ούτε ότι μπορούμε να φιλοξενηθουμε στη Μονή , ούτε ότι στα μαγαζιά υπάρχουν δωμάτια ούτε και για το κοινοτικό ξενώνα! Χρήσιμες πληροφορίες!
πω ρε φίλε γεράματα, κούραση και νευρά.....
Στη ΜΑΝΗ διάβασα!
Και λέω πότε απέκτησε λίμνη η Μάνη κι εγώ δεν πήρα χαμπάρι????
Πως μου ξέφυγε?????

Kalantzo

Μέλος
Περιοχή
Θέρμο
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Kle 500
CFMOTO 800MTX
Αυτές είναι οι διαδρομές που κάναμε εμείς , με κάποια μικρή τροποποίηση στη τρίτη μέρα που χάσαμε σε ένα σημείο το σωστό δρόμο αλλά λόγο του ότι το κομμάτι που μπήκαμε ήταν απίστευτο συνεχίσαμε σε αυτό μέχρι να ξανά βγούμε πάνω στο αρχείο. Την πρώτη μέρα δε πήγαμε από Κέδρα , πριν το Ραπτόπουλο κάναμε ανάβαση και πραγματικά κάναμε μια από τις πιο ωραίες διαδρομές του τριημέρου.

Attachments

Top Bottom