Εγω θα πω πως δεν υποτιμώ τα -πιθανά- 8 χιλιαρικα που θα στοιχίζει το Suzuki, εννοώντας οτι δεν είναι λίγα χρήματα. Ομως ενω δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ πληροφορία για την τιμή του DR-Z4S το αξιολογούμε εκεί (στα 8 χιλιαρικα συν...). Γιατί συμβαίνει αυτό;
Γιατί πρώτον η μοτοσυκλετιστική αγορά ξερουμε ολοι μας οτι έχει ακριβύνει έτσι και αλλιώς και γιατί κατα τη γνώμη μου αυτα τα 1600+ ευρώ τα "βλέπουμε" να υπαρχουν σε σύγκριση με τη πρόταση της Honda ή της KTM. Αν μόνο βάλεις εμπρός/πίσω τις αναρτήσεις του DR-Z4S στις αλλες δυο προτάσεις, μάλλον θα δώκεις πολλά περισσότερα από 1600 ευρώ (και η αναρτηση ειναι βασικό στοιχείο). Θέλετε να μιλήσουμε για πλαίσιο που είναι κατασκευασμένο ευθύς εξ' αρχύς για χώμα (γιατι έχει γίνει και συνήθεια να παίρνουμε πλαίσια απο στρηταδικα και να τα ξεχειλώνουμε καθώς μειωνεται το κόστος στη γραμμή παραγωγής). Κι επειδη καποιες φορές διαβάζω για τα ξαναζεσταμένα φαγητά της Suzuki... Εχετε αναρωτηθεί πότε, πόσο στοιχίζει να επαναφέρεις μια εγκατελημένη φόρμα στη παραγωγή ή έστω να μεγαλώσεις τον αριθμό παραγωγής; Δεν είναι καθόλου εύκολες ασκήσεις, ειδικά οταν τα εφαρμόζεις στα υπαρχοντα εργοστάσια σου στη Japan αντί.... να τα παραγγελνεις φασόν κάπου στη China ή στην Ινδία.
Value for money δεν σημαίνει απαραιτητα φθηνό. Σημαίνει να παίρνεις καποια πράγματα περισσότερα για τα χρήματα που δίνεις.... και είναι κάπως σπάνιο να συμβεί αυτό στις μέρες μας. Και επειδή εγώ είμαι της άποψης οτι "ο φτωχός πρέπει να αγοραζει ακριβά"... τα συμπεράσματα δικά σας ειτε συμφωνείτε, ειτε διαφωνείτε. Προσπαθώ να δίνω τροφή για σκέψη καθως πολλές φορες κι εγώ μαθαίνω απο τα γραφόμενα σας.