Μπραβο να εισαι υποψιαζμενος πανταΕχω διπλωμα για 125.σε 3 μηνες γίνεται για εως 33 αλογα αν θυμάμαι καλα.για βουνο το πηρα βασικη χρηση μιας κ δεν θέλω να κυκλοφορω κ πολυ εντος πολης.λιγοτερο για το διπλωμα αλλα περισσοτερο γιατι ειναι πολυ απροσεχτοι οι οδηγοι εδω
Παρη μην τον πιστευεις.Παρη μην τους ακούς με ζηλεύουν γιατι ειμαι νεος ωραίος μοιραίος και με άποψη !!!!!
Άσε που εχω το γρηγορότερο αεροελαιοψυκτο gs που κυκλοφορεί στο πανελλήνιο
114 αλογα και να μουλαρι στον πισω τροχο
Δυστυχως μονο κρανος μασκα.πρεπει να συμπληρώσω το ποσο κ για τα υπόλοιπα μέχρι τελος του μηνα.γιατι κανα δυο βολτες χώμα που εκανα.κ πολυ λάιτ και ενιωθα γυμνοςΜπραβο να εισαι υποψιαζμενος παντα
κρανος κλπες ομορφιες εχεις?
Για να απαντάς σωστά στο ποστ .....πατάς πρώτα "απαντηση" και μετά γράφεις ότι θέλεις.[quoteix, post: 173902, member: 13"]κατσε να δω τι εχω γιατι κατι εχω που δεν χρησιμοποιω να σου τα στειλω
Καλο θα ηταν τοτε να το κλειδωσεις το ντιαρζεντ και να το ξανακαβαλησεις οταν θα εχεις το καταλληλο διπλωμα στα χερια σου και να ειναι πλεον και ασφαλισμενο Και χωρις ασφαλεια εισαι ετσι; Σωστα; Γιατι ακομα και μονο για το βουνο να το θελεις πρεπει να κανεις μερικα χλμ και σε δρομους που κυκλοφορουν και αλλοι Ποσο μαλλον που εσυ απ' οτι γραφεις το κυκλοφορεις και στην ποληΕχω διπλωμα για 125.σε 3 μηνες γίνεται για εως 33 αλογα αν θυμάμαι καλα.για βουνο το πηρα βασικη χρηση μιας κ δεν θέλω να κυκλοφορω κ πολυ εντος πολης.λιγοτερο για το διπλωμα αλλα περισσοτερο γιατι ειναι πολυ απροσεχτοι οι οδηγοι εδω
σωστος κωστα....Καλο θα ηταν τοτε να το κλειδωσεις το ντιαρζεντ και να το ξανακαβαλησεις οταν θα εχεις το καταλληλο διπλωμα στα χερια σου και να ειναι πλεον και ασφαλισμενο Και χωρις ασφαλεια εισαι ετσι; Σωστα; Γιατι ακομα και μονο για το βουνο να το θελεις πρεπει να κανεις μερικα χλμ και σε δρομους που κυκλοφορουν και αλλοι Ποσο μαλλον που εσυ απ' οτι γραφεις το κυκλοφορεις και στην πολη
Ακομα και αν ειναι παντως ασφαλισμενο με καποιο τροπο το μηχανακι, πιστεψε με καμια ασφαλιστικη δεν θα σε καλυψει οταν γινει η στραβη Και στραβη δεν εννοω μονο καμια λαμαρινα και κανα πλαστικο...
Τελος νομιζω οτι ετσι και αλλιως το Α2 διπλωμα που θα παρεις σε 3 μηνες (αν δεν εισαι 18 αλλα 20 παρα 3 μηνες) και παλι δεν θα σε καλυπτει γιατι μπορει μεν η υποδυναμη του να καλυπτεται απο το εν λογω διπλωμα (29,2KW), αλλα η αναλογια υποδυναμης/κιλων του (132Kg) ειναι πανω απο το οριο που θετει ο νομος (0,2) Ειναι 0,22
Για ψαξτο καλα αυτο, μην σου λεω και μπουρδες, δεν ξερω
Ολα τα παραπανω κατι παραπανω απο φιλικα! ...Σχεδον πατρικα
Μπορει να μην ειναι κατι μη το φοβασε δοκιμασε το και αν δεν παρουσιασει το ιδιο ολα καλα.Επιστρεφω.μετα απο μια εντουραδα σημερα.σχετικα μεγαλη σε σχεση με τις αλλες που εκανα γυρνωντας.μολις εφτανα.καθως πηγα να αλλαξω ταχυτητα το μηχανακι εσβησε.κ εσκασε παλι απ την φορα.κ παλι το ιδια την δεδεύτερη φορα που πηγα να ξαναλλαξω.οταν σταματησα κ εδωσα μια γκαζια μεσα στο γκαραζ παλι εσβησε...μετα δουλευε κανονικα.καμια ιδεα τι μπορει να ειναι??
Ψεκαστο η καρπμ?Επιστρεφω.μετα απο μια εντουραδα σημερα.σχετικα μεγαλη σε σχεση με τις αλλες που εκανα γυρνωντας.μολις εφτανα.καθως πηγα να αλλαξω ταχυτητα το μηχανακι εσβησε.κ εσκασε παλι απ την φορα.κ παλι το ιδια την δεδεύτερη φορα που πηγα να ξαναλλαξω.οταν σταματησα κ εδωσα μια γκαζια μεσα στο γκαραζ παλι εσβησε...μετα δουλευε κανονικα.καμια ιδεα τι μπορει να ειναι??
Καρμπυλατερ.Ψεκαστο η καρπμ?
Καρμπυλατερ.
ΟΚ,συμφωνα με τα συμπτωματα που περιγραφεις υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα(δεν ειμαστε κ μαγοι) λανθασμενου αερα στο ρελαντι σε συνδυασμο με λαθος προπορεια(αβανς),υψηλη θεμοκρασια κανει τα συμπτωματα πιο εντονα ενω σε χαμηλες θερμοκρασιες ελαχιστοποιουνται η και εξαφανιζονται,κοιτα πρωτα αυτα ,για ενα καλο μαστορα απλες ρυθμισεις ειναιΕπιστρεφω.μετα απο μια εντουραδα σημερα.σχετικα μεγαλη σε σχεση με τις αλλες που εκανα γυρνωντας.μολις εφτανα.καθως πηγα να αλλαξω ταχυτητα το μηχανακι εσβησε.κ εσκασε παλι απ την φορα.κ παλι το ιδια την δεδεύτερη φορα που πηγα να ξαναλλαξω.οταν σταματησα κ εδωσα μια γκαζια μεσα στο γκαραζ παλι εσβησε...μετα δουλευε κανονικα.καμια ιδεα τι μπορει να ειναι??